Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Όχι στην Αλλαγή του Συντάγματος. (ανανεωμένη λίστα ιστολογίων).


Η χώρα μας δέχεται εδώ και χρόνια, ορδές από λαθρομετανάστες από τρίτες χώρες. Η αλλοίωση του Ελληνικού Έθνους, είναι ο πρωταρχικός σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Τα χρήματα δεν τους ενδιαφέρουν. Έχουν απεριόριστα...

Τα χρήματα ενδιαφέρουν όμως ένα έθνος για να επιζήσει και να έχει εθνική κυριαρχία. Έτσι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να πιέζουν την Ελλάδα οικονομικά με σκοπό να αποδομήσουν το Έθνος μας. Γιαυτό έχουμε τα μνημόνια κτλπ.

Ο στόχος τους όμως είναι η αλλαγή του Ελληνικού Έθνους με ένα μείγμα εθνών για να μην υπάρχει ομοψυχία και να είναι εύκολα διαχειρίσιμοι οι "κάτοικοι του χώρου που κάποτε λεγόταν Ελλάδα..."

Αυτό προσπάθησαν να το επιτύχουν με το λαθρονομοσχέδιο περί απόδοσης ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

Το λαθρονομοσχέδιο κρίθηκε από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό και παραπέμφθηκε προς την οριστική απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ όπως το Σύνταγμα ορίζει.

Η δίκη για την οριστική απόφαση περί της αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες είχε οριστεί για της 03-06-2011 και παρανόμως την ανέβαλαν για τον Δεκέμβριο του 2011. Δείτε εδώ

Η αναβολή έγινε γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το Σύνταγμα και να βγει συνταγματικό το λαθρονομοσχέδιο ΕΚΤΟΣ και ΕΑΝ το ... ζητήσει ο λαός...

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ύποπτες προσπάθειες (βλέπε real-democracy.gr κτλπ) που μαζεύουν υπογραφές και ζητούν να γίνει Δημοψήφισμα για αλλαγή του Συντάγματος με σκοπό ... την Άμεση Δημοκρατία ή ότι άλλο φανταστεί ο καθένας.

Τα πρόβατα όμως, πιστεύουν ότι με την αλλαγή του Συντάγματος, θα πάνε οι κλέφτες φυλακή. Δεν θα πάνε... Οι κλέφτες θα ψηφίσουν τα άρθρα του Συντάγματος και όχι ο Ελληνικός λαός, ο οποίος, το μόνο που θα ψηφίσει είναι, εάν θα πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα ή όχι. Δεν θα ψηφίσει ο λαός τα άρθρα.

Εσείς τι λέτε; Οι κλέφτες θα ψηφίσουν να πάνε οι ίδιοι φυλακή; Δεν νομίζω...

Μην ξεχνάτε ότι αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα και είναι μέρος του προβλήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να το λύσουν. Απλά θέλουν να ανανεώσουν τον χρόνο τους...

Δίνοντας ιθαγένεια σε όποιον πίνει νερό, αλλοιώνουν την σύσταση του έθνους, μας βάζουν όλους στην κιμαδομηχανή και πεθαίνει ο Ελληνισμός...

Ήδη ξεκίνησαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις την αποδόμηση, παραγράφοντας την λέξη "γένος" από τις προϋποθέσεις από τις εγκυκλίους για την εισαγωγή στις σχολές Αξιωματικών και υπαξιωματικών και έτσι μπορεί ο οποιοσδήποτε Πακιστανός, Αλβανός, Τούρκος κτλπ του δώσουν ιθαγένεια, να γίνει Αξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό και να διοικεί τα παιδιά μας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ζωές των παιδιών μας...

Μην πέφτετε θύματα στην αριστερή προπαγάνδα του Σύριζα, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων (πχ. άμεση Δημοκρατία κτλπ).

Αυτά είναι τα λεγόμενα ΣΟΒΙΕΤ... δείτε εδώ περί ΣΟΒΙΕΤ

Την κρίση την δημιούργησαν η Νέα Τάξη Πραγμάτων με σκοπό να εξαθλιώσουν τους Έλληνες και να δεχτούν ότι τους πουν "για να σωθούν" .

Άλλο ένα σημείο που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουμε είναι το ότι το προσχέδιο του νέου Συντάγματος το έχει αναλάβει (σύμφωνα με πληροφορίες μας) ο Συνταγματολόγος Αλιβιζάτος (που είναι και ο πρωτεργάτης του λαθρονομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες), καταλαβαίνουμε ότι θα το φτιάξει έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι λαθρομετανάστες να ψηφίζουν.

Ότι και να βάλουν μέσα (στα άρθρα του Συντάγματος, ως καλό για τον Ελληνικό λαό), στο τέλος θα γυρίσει μπούμερανγκ διότι θα "Ελληνοποιηθούν" εκατομμύρια Σομαλοί, Αφγανοί, Πακιστανοί, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ινδοί, Μπαγκλαντεσιανοί κτλπ και θα έχουν το δικαίωμα να φέρουν και τους συγγενείς τους εδώ, διότι η Ν.Δ. με τον Παυλόπουλο ψήφισε νόμο για την "επανένωση των οικογενειών..."

Σαφώς και το υπάρχον Σύνταγμα, θέλει βελτιώσεις σε ορισμένα άρθρα του, αλλά προτιμούμε να μην βελτιωθούν καθόλου, ΠΑΡΑ να αλλάξουν ορισμένα άρθρα του με σκοπό να ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες.

Εάν υπήρχε περίπτωση να ψηφιστεί ένα προς ένα, από τον Ελληνικό λαό το Σύνταγμα, τότε θα δεχόμασταν την αλλαγή του, διότι ξέρουμε ότι το Ελληνικό έθνος δεν θα ψήφιζε κάτι που θα το καταδίκαζε σε θάνατο...

Σύμφωνα με το άρθρο 110 του Συντάγματος, το Σύνταγμα δεν μπορεί να αναθεωρηθεί πριν την παρέλευση 5 ετών. Η τελευταία αναθεώρηση έγινε το 2008 και έτσι αναθεώρηση μπορεί να γίνει όχι πριν το 2013.

Σύμφωνα όμως με το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Δηλαδή, εάν ο Ελληνικός λαός, ψηφίσει υπέρ της αλλαγής του υπάρχον Συντάγματος, τότε παύει να ισχύει και θα ισχύει το καινούριο.

Άρα δεν πρέπει να ψηφίσουμε την αλλαγή του Συντάγματος.

Τα παρακάτω blogs αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτού του είδους αγώνα για να γνωστοποιήσουμε στον Ελληνικό λαό, τις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Διαλέξαμε αυτόν τον τρόπο (την διάδοση μέσω ίντερνετ από τα πατριωτικά blogs) να ειδοποιήσουμε τους Έλληνες για τον κίνδυνο που διατρέχει το Έθνος μας διότι εμείς δεν έχουμε χρήματα για να αγοράζουμε εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια και να λένε ότι θέλουμε.

Παρακάτω είναι η λίστα με τα ιστολόγια που συμμετέχουν στον αγώνα (και που μας έστειλαν email) .

http://anadrastos.blogspot.com/
http://anarhipsihi.blogspot.com/
http://anaxfiles.blogspot.com/

http://andrasteia.blogspot.com
http://anti-ntp.blogspot.com/
http://alithies-harley63.blogspot.com/
http://dotoros.blogspot.com/
http://eleftheroiellines.blogspot.com
http://elefteroiellinnes.blogspot.com/http://ellhnaspolitis.blogspot.com
http://ellhniko-gr.blogspot.com
http://endelehia.blogspot.com
http://esxatianasxesi.blogspot.com
http://empolemi-katastasi.blogspot.com/
http://filonohpontou.wordpress.com
http://greekns.blogspot.com
http://greekvoices.blogspot.com
http://helleniclegion.blogspot.com
http://hellenicrevenge.blogspot.com
http://hercolano.blogspot.com
http://ideopigi.blogspot.com
http://ieroslochos.blogspot.com
http://isxys.blogspot.com/
http://liondani.blogspot.com
http://logioshermes.blogspot.com
http://mesoprothesmo-apokalipsi.blogspot.com
http://koukfamily.blogspot.com
http://orthoboulos.blogspot.com/
http://orthodoxi-pisti.blogspot.com/
http://peiratik0.blogspot.com/
http://sintikas-mykerkini.blogspot.com/
http://solutionisrevolution.blogspot.com/

http://volosgr.blogspot.comhttp://www.originalmakedon.blogspot.com/
http://100greekblogs.blogspot.com/

Κάθε 1η και 15 του μήνα τα Blogs να αναρτούν στις σελίδες τους αυτό το κείμενο με σκοπό να γίνει γνωστή η πρόθεση των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Σύριζα, Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημοκρατικής Συμμαχίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλπ για την αλλαγή του Συντάγματος.

Όλα τα blogs που θα λάβουν μέρος στον εθνικό αγώνα παρακαλούνται να στείλουν ένα email στο agnostosX1821@gmail.com με σκοπό να συντονιστούμε καλύτερα.

Επίσης καλούμε όλους τους πατριώτες που διαθέτουν λογαριασμό στο facebook να αναρτήσουν και να κοινοποιήσουν αυτοί με την σειρά τους το κείμενο αυτό (στον λογαριασμό τους στο facebook) από όποιο blog επιθυμούν που το έχει αναδημοσιεύσει.

Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες που αισθάνονται Έλληνες, να αρχίσουν να μιλούν για τα σχέδια του δημοψηφίσματος στους συγγενείς τους και τους φίλους τους για να μην πέσουν στην προπαγάνδα των καναλιών.

Τέλος αναρτούμε την λίστα με τα blogs που μας έστειλαν email και το αναδημοσίευσαν με σκοπό να δουν οι πατριώτες και ποιο blog παίζει παιχνίδια στην πλάτη τους και ποια blog είναι αληθινά πατριωτικά και όχι ελεγχόμενα...

Παρακαλούνται οι πατριώτες, που διαβάζουν υποτίθεται άλλα "πατριωτικά" blogs που δεν αναφέρονται στην παραπάνω λίστα, να στείλουν ένα email στα blogs και στα sites που διαβάζουν και να τους ρωτήσουν γιατί δεν λαμβάνουν μέρος στον αγώνα κατά της αλλαγής του Συντάγματος, που θα έχει ως αποτέλεσμα να μην πάρουν οι λαθρομετανάστες ιθαγένεια. Μήπως τα blogs και τα sites που διαβάζετε θέλουν να πάρουν ιθαγένεια οι λαθρομετανάστες αλλά το κρύβουν;

Εμείς, ότι και διαφορές να έχουμε με άλλα blogs ή sites, είμαστε διατεθειμένοι να αναρτήσουμε ΟΛΑ τα blogs που θα λάβουν μέρος στον κοινό αγώνα, διότι η κάθε ψήφος μετράει και έχουμε (θέλω να πιστεύω) κοινό στόχο. Την μη απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες...

Περιμένουμε και άλλα email από τους υπόλοιπους διαχειριστές των blogs που ανάρτησαν το μήνυμα μας.
Η επόμενη δημοσίευση με την νέα λίστα των blogs (που ελπίζουμε να είναι πολλά περισσότερα) θα αναρτηθεί την 15/08/2011 από τα παραπάνω blogs.

Σας ευχαριστούμε όλους για τον κοινό αγώνα! 
 
 
koukfamily.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου