Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ρέκβιεμ της ενοχής από τα ΜΜ”Ε”. Αυτοί δολοφόνησαν την δημοκρατία.



Είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα βρισκόταν έστω και ένας σταθμός που να αναφερόταν στο πρωτοσέλιδο αφιέρωμα της Ελβετικής εφημερίδας “LaLiberte” με τις αποκαλύψεις φωτιά για την Ελβετική εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου.

Δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Ρέκβιεμ συνενοχής που προϊδεάζει για ζοφερές μέρες εκτροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος. Το πλέον θλιβερό όμως είναι το σχόλιο της ίδιας της εφημερίδας για την σιωπή των Ελληνικών μέσων για το θέμα, που ήταν ΣΙΓΟΥΡΗ πως θα επακολουθήσει. Γράφει επί λέξει:
“Αποσιωπημένη υπόθεση
Ακόμα, η νέα αυτή υπόθεση δεν εκπλήσσει τους Έλληνες. Ακόμη και αν αποσιωπηθεί από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση. “Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των ομάδων που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για να ανησυχήσουν την κυβέρνηση», σημείωσε ένας δημοσιογράφος. “Μόνο τα μικρά ραδιόφωνα και οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μιλάνε γι ‘αυτό.”
Ολόκληρο το αφιέρωμα ΕΔΩ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΨΗ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ MEDIA ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

 

hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου