Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τρομοκρατία, η ειδικότητα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας!!!


illuminati_2Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε  πράγματα και εξελίξεις που δεν τα φανταζόμαστε! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στη προσπάθειά της να έλθει γρήγορα στη παγκόσμια εξουσία, οργιάζει. Σκηνές Όργουελ περιμένουν την ανθρωπότητα!!!
Βιάζονται να κατακτήσουν τη παγκόσμια κυριαρχία, εγκαθιδρύοντας τη παγκόσμια Δικτατορία τους. Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί και παρασκηνιακοί τρομοκράτες», Αλ Κάιντα  κ.λ.π. Τι χώρα είναι η Νορβηγία, και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στη διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;
Η Νορβηγία είναι κράτος της Βόρειας Ευρώπης, δεν είναι μέλος της Ε.Ε., έχει πολίτευμα συνταγματικής μοναρχίας, και Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Κράτος της Σκανδιναβικής χερσονήσου, με χιλιάδες χιλιόμετρα μήκος συνόρων με τη Σουηδία. Βρέχεται από το βόρειο παγωμένο ωκεανό στα βόρεια, και από τη βόρειο θάλασσα στα δυτικά και νότια.
Συνορεύει με τη Ρωσία, Φιλανδία, και Σουηδία. Έχει πληθυσμό 5 εκ. κατοίκων μαζί με τους μετανάστες. Πρωτεύουσα είναι το Όσλο. Πρόγονοι ιστορικά οι VIKINGS.
Στην Α.Ο.Ζ. της Νορβηγίας, μέσα στη βόρειο θάλασσα, Δυτικά και Νότια, ανεκαλύφθησαν μεγάλες ποσότητες υδρογονανθράκων, τις οποίες η χώρα αυτή έσπευσε να εκμεταλλευθεί, με ποσοστά 100% υπέρ του Νορβηγικού δημοσίου. Δεν έδωσε σε ξένους «επενδυτές» μερίδιο-ποσοστά.
Έκτοτε η χώρα αυτή ευημερεί, έχει πανίσχυρη οικονομία και απέκτησε μεγάλη τεχνολογία στην εξόρυξη υδρογονανθράκων σε μεγάλα βάθη ωκεανού. Είναι τόσο πλούσια, που κάθε παιδί που γεννιέται, προικίζεται από το κράτος με 200.000 Ευρώ προίκα.
Το πλούτο της Νορβηγίας εζήλωσαν οι Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. και εδώ ακριβώς αρχίζει το δράμα της.
Η Νορβηγία είναι μια φιλήσυχη χώρα, δεν ενοχλεί κανένα, και σε όλη την ιστορία της έχει καταναλώσει τις κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη της χώρας, στην ευημερία του Λαού, και στο ανέβασμα  του ποιοτικού επιπέδου διαβίωσης του Λαού της.
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης μιας κρατικής επιχείρησης, τα εισπραχθέντα κέρδη μοιράζονται, με τη λεγόμενη «ανακατανομή του εισοδήματος» και πλούτου, στο λαό.
Σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα ή πάσης φύσεως κρατικά κεφάλαια ανήκουν στα ασφαλιστικά της ταμεία, δηλαδή στο Νορβηγικό λαό. Σε αντίθεση με εμάς, όπου οι πολιτικοί και άλλα λαμόγια, λήστεψαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων της Νορβηγίας, αγγίζουν τα 2 τρις Ευρώ, δηλαδή περίπου 7 φορές, ναι καλά διαβάζετε, 7 φορές το χρέος της Ελλάδας!!!
Από το περασμένο χρόνο η Νορβηγία έχει αγοράσει σχεδόν όλο το χρέος της Ελλάδος, περίπου 300 δις Ευρώ, και περιμένει να το συμψηφίσει με τη δυνατότητα που θα της δώσει η χώρα μας της εκμετάλλευσης και κυρίως της άντλησης και εμπορίας του υποθαλάσσιου πλούτου μας.
Φαίνεται δεν εγνώριζαν ότι εμείς είμαστε προτεκτοράτο και αποικία των αχυρανθρώπων της Ν.Τ.Π.
Ήλθε η κυρία ΚΛΙΝΤΟΝ εδώ, -σαν εκπρόσωπος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας- και μας πρότεινε ποσοστά 80%-20%  δηλαδή για κάθε 100 βαρέλια, τα 80 θα παίρνουν οι πετρελαϊκές εταιρείες της παγκόσμιας δικτατορίας, και μόνο 20 βαρέλια εμείς. Συμβάσεις προτεκτοράτου!!!
Πέρα από όλα αυτά όμως η Νορβηγία είναι η μόνη χώρα που διαθέτει τη τεχνογνωσία και τεχνολογία εξόρυξης υποθαλάσσιων αντλήσεων σε βάθη άνω των 10.000 μέτρων.
Ακόμα και της Ρωσίας τις αντλήσεις τις πραγματοποιεί η Νορβηγία. Η δεύτερη χώρα που έχει αντίστοιχες δυνατότητες είναι οι Η.Π.Α. σε συνεργασία με το Καναδά.
ΓΙΑΤΙ  ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ  Η  ΝΟΡΒΗΓΙΑ;
8f1Αν ληφθούν υπ όψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τους Κοσμοκράτορες, στη διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού χάρτη, και κυρίως στη διαμόρφωσή του στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι η Νορβηγία!!!  Γιαυτό έβαλαν ένα παλαβό φανατικό Σιωνιστή Μασώνο να χτυπήσει, δολοφονώντας αθώα θύματα, και έτσι να σκορπίσει το φόβο και τρόμο, καθάπασαν την επικράτεια.
Τρομοκρατία, η ειδικότητα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας!!!
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που δεν έχει οικονομία «φούσκα» αλλά πραγματική, και μπορεί να σταθεί στις παγκόσμιες «ψευτο-αγορές», αλλά μπορεί και να τις διαλύσει!!!
Η Νορβηγία δεν έχει ανάγκη τη «ψευτο-αξιολόγηση» από τους «ψευτο-οίκους» αξιολόγησης, γιατί απαντάει με την τεχνογνωσία της, τη τεχνολογία της, και την εργατικότητά της!!!
Με το χτύπημα της Νορβηγίας, η επερχόμενη παγκόσμια τάξη, δίνει μια προειδοποίηση στη παγκόσμια διεθνή έννομη τάξη, να ετοιμάζεται για πλήρη υποταγή!!!
Ο στόχος είναι: Ελέγχουμε τα πάντα, και παράγουμε μόνο αυτό που θέλουμε,(μεταλλαγμένα-CODEX  ALIMENTARIUS) για να θρέψουμε το πληθυσμό του πλανήτη, όπως εμείς θέλουμε.
ΤΑ  ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ  ΜΜΕ!!!
norwayΤα Νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα, γιατί ενώ γνωρίζουν από ποιόν και γιατί  χτυπήθηκε η χώρα τους, δεν μπορούν να το αναμεταδώσουν και να το δημοσιεύσουν για να ξυπνήσει η ανθρωπότητα!!!
Εδώ μπορούμε να τους βοηθήσουμε εμείς οι Έλληνες, που τολμούμε, ας μας δώσουν ότι πληροφορίες έχουν στη διάθεσή των, και εμείς που δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα, αδιαφορώντας για τη Ν.Τ.Π. και τη δικτατορία της, ενημερώνοντας τους Λαούς της Γης, για το τι συμφορά μας αναμένει!!! Τι θα μας κάνουν; Το πολύ-πολύ να μας δολοφονήσουν, έτσι θα μας κάνουν ήρωες.
Είναι η μόνη βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε στους Νορβηγούς. Η βοήθεια της ελεύθερης φωνής.
Σε αυτούς τους αγώνες εμείς οι Έλληνες είμαστε ειδικευμένοι!!!
Ας δείξουμε στους Νορβηγούς το δρόμο τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεολογικής στήριξης, γιατί εμείς οι Έλληνες σε αυτή τη φάση τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας!!!
Αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι ανακοινώσεις των ΜΜΕ της Ρωσίας, γιατί με την Νορβηγία έχουν πολύ στενές σχέσεις σε επίπεδο συνεργασίας για την ενέργεια.
Συμβουλή προς τη Κυβέρνηση της Νορβηγίας.
Φυλαχτείτε από τους Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, και Εξουσιαστές της παγκόσμιας δικτατορίας, τα θέλουν όλα δικά τους. Είναι οι παγκόσμιοι Τρομοκράτες!!!
Είναι τα αρπακτικά του πλανήτη!!!
Θέλουν να σας πάρουν το πλούτο σας!!!
Μην ενδώσετε. Εάν υποταχθείτε, θα καταντήσετε σαν εμάς!
Μη πέσετε τόσο χαμηλά, σαν τους αφελείς και αχυράνθρωπους Έλληνες πολιτικούς.-
ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣΔιεθνολόγος
ant.grypaios@gmail.com

elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου