Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ "ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΞΕΝΑΚΗ!

Η συζήτηση έχει ανάψει στο "alter" (παράνομα λειτουργεί και αυτός) και αφορά τις οικονομικές εξελίξεις που έρχονται όπως προβλέπει η Standard & Poor's με την χρεωκοπία της Ελλάδος εντός του έτους και ίσως την έξοδο από το Ευρωζώνη και την επιστροφή στο δολλάριο... ε... στη δραχμή θέλαμε να πούμε...


Το κατα πόσο ευσταθεί ή όχι αυτή η εκτίμηση δεν είμαστε οι καταλληλοι να κρίνουμε, με οικονομικά κριτήρια τουλάχιστον. Όμως σε αυτή τη αυζήτηση εντύπωση μας έκανε πως η Λιάνα Κανέλη, καλεσμένη στου δελτίο του Σωτήρη Ξενάκη, πρέπει να έχει θυμηθεί την πολιτική της καταγωγή, αφού θυμήκε την Μικρασιατική καταστροφή, το Έθνος, το Γένος, τη δραχμή και γενικά πολλά άλλα που καμιά σχέση δεν έχουν με την ιδεολογία του κόμματος που την στεγάζει. Περισσότερο με ΕΡΕ μας έκανε παρά με ΚΚΕ. Βέβαια σκληροπυρνηκιά λαικοδεξιά ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ του κερατά ήταν η Γαρουφαλιά (η Λιάνα λέμε...)

Παλιά ΟΝΝΕΔίτισσα... όπως παλιός ΟΝΝΕΔίτης και ο οικοδεσπότης της Σωτήρης Ξενάκης, αλλά απ' ότι θυμόμαστε στο λίγο πιό χαλαρό... με το "πόλο" του, με το "φρεντ πέρι" του, με το πουλεβεράκι το "μπένετον" στην πλάτη και τα μανίκια διπλωμένα μπροστά στο λαιμό σαν γνήσιος Παλιοφαληριώτης! Αλλά... καλό παιδί!

stoxos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου