Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Όταν οι κάτοικοι του κέντρου φωνάζανε για τους παραμυθατζήδες της Υπατίας...η Πιπιλή καταδίκαζε τον ...φασισμό!!! τώρα βγάζει ανακοινώσεις...

Όταν οι κάτοικοι του κέντρου φωνάζανε για τους παραμυθατζήδες της Υπατίας...η Πιπιλή καταδίκαζε τον ...φασισμό!!! τώρα βγάζει ανακοινώσεις...

δείτε την ανακοίνωση από το antinews:


Στις  19 Ιουλίου συνελήφθησαν στον Αερολιμένα Αθηνών, 4 Μαροκινοί που είχαν στην κατοχή τους κλοπιμαία, αλλά και τα «περιβόητα» ταξιδιωτικά έγραφα και χαρτιά αναβολής απομάκρυνσης που είχαν δοθεί από τη Κυβέρνηση, στους λαθρομετανάστες της «Υπατίας».
Την ίδια ημέρα, ως Βουλευτής Α’Αθηνών και γραμματέας Μεταναστευτικής  Πολιτικής της Ν.Δ. με δημόσια δήλωσή μου απαίτησα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αν αληθεύει η δημοσιογραφική είδηση ότι συνελήφθησαν 4 άτομα, από τους καταληψίες της Νομικής, ήρωες των αλληλέγγυων, που κάνανε τη χώρα μπάχαλο επί ένα μήνα και πλέον. Μούγκα ο Υπουργός, κ.Παπουτσής.
Την επόμενη μέρα κατέθεσα Επίκαιρη ερώτηση που δεν μπορούσε να κρυφτεί.
Η ερώτησή μου συζητήθηκε τη Δευτέρα και ανταυτού ήρθε να απαντήσει ο Υφυπουργός κ. Όθωνας.
Η μεγάλη είδηση για την επικινδυνότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύεται από αυτό που παραδέχθηκε ο Υφυπουργός από το Βήμα της Βουλής, δηλαδή ότι:
Ενώ καταδικάστηκαν από το δικαστήριο με πολύμηνη φυλάκιση με αναστολή, ακόμα, δεν έχουν απελαθεί και να τους αφαιρεθούν τα χαρτιά του ευεργετικού μέτρου που με ημιπαράνομες διαδικασίες χορηγήθηκαν σε όλους τους λαθρομετανάστες της Υπατίας  για προσωρινή αναστολή απομάκρυνσης, με προσωπική απόφαση του Βουλευτή Α’Αθήνας και Υπουργού Προστασίας του πολίτη κ. Χρ. Παπουτσή.
Ντροπή λοιπόν, στη μνήμη του 44χρονου σφαγιασθέντος στην 3η Σεπτεμβρίου!
Ντροπή, για το σύνολο των κατοίκων του κέντρου των Αθηνών και των γύρω περιοχών, Πατήσια, Κυψέλης, Αγ.Παντελεήμονα, Μεταξουργείου, γιατί ούτε οι Νόμοι δεν τηρούνται σ’αυτή την χώρα!
Για να καταλάβετε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν τολμάει καν να πράξει το αυτονόητο!
ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ!
Στο θέμα θα επανέλθω πάλι, μέσω της Βουλής.
Φωτεινή Πιπιλή

 greekalert.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου