Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

Η ανικανότητα και κατ’ άλλους η μειοδοτική στάση του Παπανδρέου, είναι μοναδική στα χρονικά της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: Ο άνθρωπος αυτός όχι μόνον χρεωκόπησε τη  χώρα αλλά θα την ξεπουλήσει σε χρόνο ρεκόρ. Τα έχει ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές μας!
 Όλοι οι αυτοσχέδιοι χειρισμοί και οι επί χάρτου επινοήσεις  από τους… ηγήτορες  της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  όχι μόνο δεν κατέστειλαν το πρόβλημα του ελληνικού χρέους αλλά ως καρκινογόνος μετάστασις αυτό ήδη έχει επεκταθεί και σε μεγάλες οικονομίες  όπως στην Ισπανία και την Ιταλία.
Αντί ο Πρωθυπουργός να εκμεταλλευτεί τα όποια θετικά του γεγονότος και να ζητήσει την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού χρέους, αντί να επιδιώξει το χρέος αυτό να το αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση ως ευρωπαϊκό και όχι ως ελληνικό, μια και ότι το πρόβλημα είναι όλης της Ευρωπαϊκής οικογένειας και όχι καθαρά ελληνικό όπως μας τσαμπούναγαν έως σήμερα, ο Παπανδρέου εξακολουθεί και δηλώνει  ότι το χρέος της χώρας είναι βιώσιμο! Ο δε Βενιζέλος, ο νέος φωστήρας της οικονομίας, λέει ότι θα εκπληρώσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας και το θα αποπληρώσουμε το χρέος μας!!
Ποιο χρέος θα αποπληρώσουμε ρε; Αυτό που ούτε 10 γενιές Ελλήνων δεν μπορούν να ξεχρεώσουν;
Αυτό το χρέος κληθήκατε να αποπληρώσετε από τον Οκτώβριο του 2009, και από 330 δις ευρώ  που το παραλάβατε, μέσα  σε 22 μήνες που είστε στην εξουσία, το αυξήσατε κατά 53 δις ευρώ!!!
Ο επικίνδυνος Παπανδρέου που έθεσε βιαίως την Ελλάδα και τον λαό στο άρμα του Μνημόνιο Νο1, επέβαλε και το Μνημόνιο Νο2  με το οποίο η δημόσια περιουσία της χώρας παραδίδεται στους δανειστές και εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας!
Ο  Παπανδρέου σε 22 μήνες και την χώρα χρεωκόπησε και θα την ξεπουλήσει,  πριν παραδώσει την εξουσία! Και όταν αποτελειώσει τα πάντα, τότε θα έρθουν οι δανειστές να μας πουν… «σας διαγράφουμε το χρέος»! Γιατί θα έχουν ήδη πάρει τα πάντα!
 
 greekalert.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου