Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Γιατί κρύβουν τα ονόματα των (πράσινων;) εμπόρων κόκας;

Αν αυτό είχε συμβεί επί κυβέρνησης ΝΔ, οι ΠΑΣΟΚοι θα ξηλώναν τα πλακάκια. Και τα πράσινα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης θα έσπαγαν το γυαλί της τηλεόρασης με τις φωνές τους.
Δείτε τι έγινε: Στις 19 Ιουλίου, η Διεύθυνση Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ εξάρθρωσε σπείρα διακίνησης κοκαΐνης , βρήκε 123 κιλά από το πανάκριβο αυτό ναρκωτικό και συνέλαβαν 9 άτομα στη Σερβία και τα Σκόπια και 3 στην Ελλάδα. Η είδηση των συλλήψεων μεταδόθηκε από όλα τα ΜΜΕ, με πολλές λεπτομέρειες, εκτός από μία: τα ονόματα των συλληφθέντων από την Ελλάδα.
Για ποιό λόγο τέτοια προστασία Ελλήνων διακινητών κοκαΐνης; Σεβάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους;  Αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα τον ανακαλύψετε αμέσως. Ο ένας λέγεται πως ήταν στενός συνεργάτης κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ του σημιτικού παρελθόντος, διορισθείς μάλιστα σε σημαντική θέση στο ….υπουργείο Άμυνας. Και ο άλλος συνεργάτης τοπικού βουλευτού του ΠΑΣΟΚ στην Μακεδονία.
Αληθεύουν αυτές οι συνταρακτικές πληροφορίες για το βαθύ σύστημα ΠΑΣΟΚ που μας κυβερνά; Και καλά η κυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της. Κάνουν ό,τι μπορούν να το θάψουν. Ο αρμόδιος Τομέας της ΝΔ τι κάνει; Μπάνια με τον λαό;

mpikanstinpoli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου