Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…


illuminati_2Πιστεύω πλέον μετά τα τελευταία γεγονότα και ο πλέον δύσπιστος κατάλαβε που πάει το πράμα. Κάποιοι βιάζονται πλέον να φέρουν στο φώς την παγκόσμια κυβέρνηση που και κάνουν ενέργειες τέτοιες που καρφώνονται πλέον μόνοι τους! Ούτε τα προσχήματα πλέον δεν τηρούν.
Υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ! Ανήκουστο! Οι οίκοι που πάνε χέρι χέρι με τις εβραιοκρατούμενες τράπεζες των ΗΠΑ υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα του αμερικανικού δημοσίου! Αν σκεφτεί κανείς ότι την περασμένη εβδομάδα οι ΗΠΑ φλερτάρανε με την χρεοκοπία και ότι η ΚΙΝΑ απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ ότι θα πάψει να αγοράζει ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου και αν προσθέσει κανείς σε αυτά όλα ότι η ευρωζώνη διαλύεται καθώς δέχεται το ένα χτύπημα πίσω από τ’ άλλο σε ποιό συμπέρασμα οδηγούμαστε λοιπόν...
                
Η παγκόσμια κυβέρνηση των σιωνιστών του εκλεκτού λαού είναι έτοιμη και μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα και ''θαύματα''. Το αρχαίο όνειρο των σιωνιστών για την παγκόσμια κυριαρχία του λαού τους όπως πολύ όμορφα μας διδάσκει το Ταλμούδ και τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών είναι έτοιμο προς ολοκλήρωση! Ας ετοιμαστούν τα έθνη των γκοίμ να υπηρετούν τους εβραίους και να αποθέτουν τον πλούτο τους όλο στα πόδια των αφεντάδων εβραίων. Και αν αναρωτιέστε πως, θα σας δώσουμε την απάντηση: ΧΡΩΣΤΑΤΕ!!! 
    
Το χρέος είναι πλέον εργαλείο υποδούλωσης σε προηγούμενο άρθρο που αναλύσαμε την δικτατορία του χρέους - χρεοκρατία είχαμε δείξει και μια αρχαία μέθοδο υποδούλωσης ενος έθνους όπως γλαφυρά διαβάζουμε στην ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ στο βιβλίο της ΓΕΝΕΣΗΣ. Η τεχνητή οικονομική κρίση που ξέσπασε το 2008 με τα στεγαστικά δάνεια στις ΗΠΑ επεκτάθηκε στον υπόλοιπο κόσμο σαν μια μικρή εστία φωτιάς που δεν ελέγχεται εν τη γεννέση της και γίνεται καταστροφική πυρκαγιά.
Αυτοί όμως που προκαλούν τις οικονομικές κρίσεις αποσύροντας τα κεφάλαια τους από κάου η στοιχηματίζοντας στην κατάρρευση κάποιου άλλου είναι οι ίδιοι που συμμετέχουν στις μυστικές συσκέψεις κάποιων λεσχών για τις οποίες έχουμε ξαναμιλήσει. Είναι τυχαίο αυτό; Δεν νομίζω... Από την αρχή ένα σκοπό είχαν την παγκόσμια δικτατορία.
Προκάλεσαν λοιπόν το οικονομικό χάος για να εξουθενώσουν τα έθνη, και δεν θα μείνουν εκεί θα προκαλέσουν και τρίτο παγκόσμιο πόλεμο όπως αναφέρουν τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών προκειμένου να εκπληρωθεί ο σκοπός τους. Ολα αυτά προκειμένου να φέρουν σε απόγνωση τα έθνη ώστε μόνοι τους οι άνθρωποι να ζητήσουν μιά λύτρωση από όλα αυτά και τότε αυτοί θα εμφανίσουν την παγκόσμια κυβέρνηση υπό κάποιον που θα εμφανιστεί ως «μεσσίας» και τα έθνη και οι λαοί θα κάνουν ότι τους ζητήσει!!
Αυτά ήταν όσα μας έλεγε ο γέροντας Πορφύριος εκείνο το καλοκαίρι του 97 και εμείς αφελέστατα ρωτάγαμε «μα γέροντα πως θα αναγκάσουν ολόκληρο τον κόσμο να δεχτεί το χάραγμα;». Και κείνος μας έλεγε ''δέν θα αναγκαστεί κανείς αλλά όλοι με την ίδια τους την θέληση θα πάρουν το χάραγμα''. Τώρα βλέπω την προφητεία να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μου!      
      
Ας μήν αμφιβάλει κανείς για αυτό το ''με την θέληση τους'' υπάρχει κάτι που λέγεται κοινωνική μηχανική και είναι η επιστήμη της υποταγής των συνειδήσεων με αυτό θα ασχοληθούμε επιγραμματικά στο παρόν κείμενο. Από τη αρχή της ιστορίας του ανθρώπου παρουσιάστηκε το πρόβλημα του πως θα κυβερνιούνται αποτελεσματικά οι άνθρωποι.
Στην αρχή υπήρχαν δύο μόνο τρόποι η βία και ο φόβος του άγνωστου. Για την βία φρόντιζε η εξουσία με τους πραιτοριανούς της για τον φόβο του άγνωστου φρόντιζαν τα ιερατεία να κρατάν τον λαό σε αμάθεια. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν η τεχνολογία βοήθησε τα σχέδια των ελίτ ώστε η καταπίεση να γίνει πιο εκλεπτυσμένη και πιο ύπουλη.
Εμείς έχουμε την τιμή να ανήκουμε σε έναν λαό δυσκολοκυβέρνητο όπως μας χαρακτήρισε ο… φιλέλληνας Κίσιντζερ ανήκουμε σε έναν λαό που δεν δεχότανε φαραώ και ελέω θεού μοναρχίες αλλά δημιούργησε συστήματα πολιτικά και εφηύρε τον όρο πόλη κράτος και πολίτης. Ανήκουμε σε έναν λαό που δημιούργησε την δημοκρατία και αμφισβήτησε τα ιερατεία και τους μύθους μέσω των φιλοσόφων του!
Είμαστε έλληνες και μήν αμφιβάλετε αν δεν υπήρχαμε εμείς δεν θα υπήρχε και η ανάγκη για τους πιο εξελιγμένους μεθόδους της κοινωνικής μηχανικής! Είναι το ελληνικό μικρόβιο στο αίμα μας και όσων ευρωπαίων το έχουν ακόμα που αντιστέκεται! 
      
Αν κανείς διαβάσει το προφητικό βιβλίο του Αλντους Χάξλευ ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος θα διαπιστώσει με φρίκη πόσες ομοιότητες με τον δικό μας. Ενας κόσμος γεμάτος πειθήνιους χαρούμενους σκλάβους που τραγουδάνε την σκλαβιά τους πλέκοντας στιχάκια από διαφημίσεις προϊόντων! Ενας κόσμος στον οποίον όλα είναι ελεύθερα αρκεί οι επιλογές να είναι προκαθορισμένες! Ενας κόσμος στον οποίον η γνώση περιορίζεται μόνο στις ελίτ και ο λαός προορίζεται μόνο να αποκτήσει κάποιες δεξιότητες ώστε να δουλεύει στις φάμπρικες. Ενας κόσμος στον οποίον βασιλεύουν τα ναρκωτικά που τα ονομάζουν χάπια ευτυχίας και η άχρηστη πληροφορία.   
 
Πόσο απέχει από τον δικό μας κόσμο αυτός ο κόσμος που ο Χάξλευ περιέγραφε δεκαετίες πρίν;  Μήπως εδώ και χρόνια δεν ζούμε σε ένα κόσμο επιφανειακά ελεύθερο αλλά με όλες τις επιλογές προκαθορισμένες μήπως αυτοί που εκλέγουμε δεν είναι τραγικά ίδιοι στις πολιτικές τους σαν να παίρνουν από αλλού εντολές; Μήπως δεν μας ταΐζουν άχρηστες πληροφορίες από την τηλεόραση ώστε να μην σκεφτόμαστε; Μήπως δεν μας κρατάνε διαρκώς απασχολημένους με προβλήματα και μετά μήπως δεν μας πασάρουν φτηνή κατωτάτου πνευματικού επιπέδου διασκέδαση τύπου ριάλιτυ και τσόντα ώστε να ξεχνιέται ο νούς μας; Μήπως ακόμα και στην χώρα μας πρόσφατα δε αποποινικοποιήθηκαν τα ναρκωτικά ώστε ελεύθερα να τα βρίσκουν όλοι στην αγορά και να ξεχνιούνται;   
Ενα σωρό μήπως ...αυτή είναι με λίγα λόγια η κοινωνική μηχανική που σκοπό έχει να δημιουργήσει πολίτες χαρούμενους σκλάβους έναν λαό ανθρώπους χωρίς ηθικές αντιστάσεις και χωρίς φιλοσοφικές ανησυχίες απλά και μόνο πειθήνιους καταναλωτές θέλουνε τίποτα άλλο. Οταν κάποιος ξεφύγει από τα προκαθορισμένα πλαίσια αποδεκτής συμπεριφοράς μπαίνει μπροστά η γελοιοποίηση και η περιθωριοποίηση μέσω της τηλεόρασης. Τηλεόραση αυτό το πανίσχυρο κουτί που βομβαρδίζει την ζωή μας με προπαγάνδα σε ενημερώνει αλλά δε σ’ αφήνει να σκεφτείς σε διασκεδάζει αλλά δεν σε ψυχαγωγεί.   
     
Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος που μας περιμένει σύντομα σήμερα κι όλας είναι εδώ! Θα είναι ένας συνδυασμός οργουελικής καταστολής και χαξλεϋανής κοινωνικής μηχανικής! Ο μεγάλος αδελφός θα παρακολουθεί τα πάντα ήδη το κάνει. Κάμερες και βιομετρικά χαρακτηριστικά του ατόμου όλα θα είναι εγκατεστημένα στο υπερ-τσιπάκι που θα κληθούμε να λάβουμε όλοι! Τα πάντα θα είναι εκεί και ταυτότητα και διαβατήριο και δίπλωμα οδήγησης και το τί αγόρασες και από πού το αγόρασες και πόσα χρήματα έχεις και αν χρωστάς και πόσα. Ολα θα τα ξέρει ο μεγάλος αδελφός και όλα θα παρακολουθούνται! Αν κανείς  τολμήσει να αντισταθεί απλά θα του κλείνουν το τσιπάκι και δέν θα υπάρχει πλέον!
Για όσους αρνηθούν αυτή την τρέλα και θελήσουν να μείνουν πιστοί στον κύριο μας τον Ιησού Χριστό θα υπάρχουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ας μήν αμφιβάλει κανείς είναι ήδη έτοιμα στις ΗΠΑ αυτά τα στρατόπεδα και έχουν δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών όπως τυφώνες πλημμύρες κλπ. Οι χριστιανοί θα θεωρούνται εν δυνάμει τρομοκράτες. Μήπως διάβασε κανείς «έγκυρα» άρθρα καθεστωτικών εφημερίδων μετά το χτύπημα στην Νορβηγία υπ αριθμόν ένα εχθρός θα θεωρείται πλέον ο λευκός μέσος πολίτης ο χριστιανός ο συντηρητικός αυτός θα αποκαλείται φονταμενταλιστής πλέον!    
  
Η επερχόμενη παγκόσμια δικτατορία θα είναι ένα κράτος ολοκληρωτικό και ύπουλα αυταρχικό όλα θα είναι ελεύθερα αρκεί να είναι προκαθορισμένα. Θα είναι ένα κράτος ύβρεως προς τον θεό όπου οι πιο ανώμαλες πράξεις θα εξυψώνονται και θα εξυμνούνται. Μήπως δεν το ζούμε αυτό καθημερινά με την διαφθορά που επικρατεί Άντρες παντρεύονται άντρες και γυναίκες παντρεύονται γυναίκες τα πάντα θεωρούνται φυσιολογικά σε λίγο ακόμα και σεξ θα κάνουν μπροστά στα μάτια μας ζωντανά στην τηλεόραση και αυτό θα είναι φυσιολογικό! Όσοι θα εναντιώνονται στην ανωμαλία θα θεωρούνται γραφικοί συντηρητικοί ρατσιστές και επικίνδυνοι!
Είναι όλα αυτά δίπλα μας κοντά μας προ των πυλών Αυτός θα είναι ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που μάς περιμένει γι αυτό ας απολαύουμε ακόμα την ελευθερία που έχουμε αυτή την στιγμή και ας κάνουμε ως άνθρωποι ό,τι μπορούμε για να το εμποδίσουμε. Τα υπόλοιπα ανήκουν στον ΘΕΟ...
Γιώργος Σταφυλάς 

elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου