Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ




ΑΘΗΝΑ 17-10-2012.
Η εσκεμμένη σύγκριση πολιτικών ομάδων που εργάζονται για να αποτρέψουν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις απειλητικές για την ελληνική κοινωνία με κάποιες περιθωριακές ομάδες που δρουν για να επιβάλλουν καθεστωτικές αντιλήψεις συνοδεύονται με ισοπεδωτικό τρόπο από τον χαρακτηρισμό του ακτιβισμού. Είναι δύο διαφορετικές ανατρεπτικές κινήσεις που κατευθύνονται οι πρώτες στην προάσπιση της πατρίδος και της κοινωνικής συνοχής και οι δεύτερες μέσα από το πρόσχημα της αντίστασης προωθούν ουσιαστικά τις μεθοδεύσεις του φαινομενικού ταξικού εχθρού τους.
Στο κατεδαφιστικό κομμάτι του αρνητικού «ακτιβισμού» πρωταγωνιστεί η Αριστερά που επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στην ενοχοποίηση του ελληνικού λαού και στην αμέριστη υπεράσπιση της λαθρομετανάστευσης. Καταλαμβάνουν χώρους, προασπίζουν το παραεμπόριο με ομάδες περιφρούρησης, στιγματίζουν τις προσπάθειες των Ελλήνων να ανακαταλάβουν τις γειτονιές τους από την εγκληματικότητα πορνείας, ναρκωτικών, βιασμών κι άλλων παρόμοιων πράξεων, πραγματοποιούν μηχανοκίνητες πορείες και προπηλακίζουν Έλληνες πολίτες. Θεωρούν ακτιβισμό τις κινήσεις που πράττουν έξω από τους στενούς θεσμικούς ρόλους πουλώντας αντιεξουσιασμό όταν πληγώνουν το λαό μας δίχως την παραμικρή διάθεση υπεράσπισης αυτού από πωλητές εθνικής κυριαρχίας και ελληνικών ψυχών.
Κι ενώ οι «ακτιβιστές» της πλάκας και του περιθωρίου προκαλούν ζημίες και τραυματισμούς, ουδέποτε έχουν γνωρίσει τα κατασταλτικά μέτρα του κατοχικού καθεστώτος αφού βρίσκονται κοντά τους οι δήθεν αριστεροί αντιμνημονιακοί. Αυτοί που κρυφά έχουν δει και έχουν μιλήσει με όλους τους νεοταξίτες των Βρυξελλών και τα συνέδρια συστημικών εφημερίδων και πολιτικών ομάδων.
Από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο ακτιβισμός του ελληνικού εθνικισμού που αγωνίζεται με κινήσεις προσέγγισης και στηρίξεως του χειμαζόμενου ελληνικού λαού στους τόπους που γνωρίζει την καταπίεση, τη στέρηση των δικαιωμάτων του και την αισχρή κερδοσκοπία συστήματος και λαθρομεταναστών. Ο Εθνικιστής Ακτιβιστής λειτουργεί στο φως της ημέρας με το πρόσωπο καθαρό και ακάλυπτο, υπερασπίζεται το δικαίωμα των Ελλήνων στην εργασία, μάχεται τους εκμεταλλευτές του λαϊκού μόχθου, καταπολεμά το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών, προσεγγίζει τον ελληνικό λαό με τις δικές του πορείες, μηχανοκίνητες ή πεζές για να γνωστοποιήσεις τις θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος και να εμψυχώσει τον ελληνικό λαό.
Ο εθνικιστικός ακτιβισμός υπηρετεί την Ελλάδα, τον ελληνικό λαό και την Εθνική Ιδέα. Είναι η ζωντανή εκδήλωση της προσηλώσεως στις αρχές του και της πίστης στο Ελληνικό Έθνος. Η δική μας πολιτική δεν περιχαρακώνεται σε τέσσερις τείχους ούτε αποτελεί μια στείρα θεωρία ανεφάρμοστη ή υποκριτική όπως συμβαίνει με τις παρατάξεις και τα κόμματα της ξενολαγνίας και του διχασμού των Ελλήνων. Αποτελεί μια ζώσα επιλογή ενισχύσεως του εθνικού συναισθήματος και της λαϊκής ομοψυχίας που μετουσιώνεται σε πράξη με τις συγκεντρώσεις, τις ομιλίες, την συνδρομή των χειμαζόμενων συμπολιτών για την αντιμετώπιση της φτώχιας ή της εγκατάλειψης από το κρατίδιο των δωσίλογων, αλλά και στην πάταξη προσβολής των εθνικών μας συμβόλων και την αντιμετώπιση της απειλής της ζωής Ελλήνων.
Το εθνικοκοινωνικό κίνημα τάσσεται ενάντια στην κλεπτοκρατία, ενάντια στην κατάληψη των γειτονιών μας από τους λαθρομετανάστες, ενάντια στο κλείσιμο στρατοπέδων από τις ακριτικές περιοχές που τα έχουν άμεση ανάγκη όπως και σε κάθε ελληνική περιοχή, ενάντια στην υποκατάσταση της ελληνικής εξουσίας από τους τραμπούκους του σιωνιστικού νεοταξισμού. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με την ισοπέδωση και την αλλοίωση της ιστορίας και της Πίστης μας από χρυσοπληρωμένους ψευτοεκπαιδευτικούς και ψευτοκαλλιτέχνες, αλλά ακόμη και από γραικύλους πολιτικάντηδες που θα έπρεπε φυσιολογικά ένεκα της θεσμικής τους θέσης να υπερασπιστούν την αλήθεια και τη συλλογική εθνική μνήμη. Αυτή η άθλια εικόνα επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι οι καταστροφείς του εθνικού μας κράτους, της λαϊκής συνοχής και της ψυχολογικής αντοχής μας βρίσκονται σε όλα τις καθεστωτικές παρατάξεις.
Ο ακτιβισμός όμως στο χώρο της πολιτικής δεν έχει νόημα και δεν έχει το δικαίωμα ύπαρξης όταν στρέφεται σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Είναι μια κακοπλασία, μια επιχείρηση κατατρομοκράτησης και πνευματικής δηλητηρίασης των Ελλήνων. Αυτός είναι ο λόγος που ο νεοταξικός ακτιβισμός στρέφεται μόνιμα κατά του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και κατά των νοικοκυραίων Ελλήνων καίγοντας και καταστρέφοντας ανενόχλητος όταν το κράτος διώκει τους Έλληνες Εθνικιστές. Αλλά αυτός ο ακτιβισμός φυσικά είναι στην πραγματικότητα συστημικός τραμπουκισμός.
Ο αληθινός εθνικιστικός ακτιβισμός βρίσκεται δίπλα στον πολίτη που πεινάει και στον πολίτη που φοβάται να ξεμυτίσει έξω από το σπίτι του από τους λαθροεισβολείς. Είναι δίπλα στον ευσυνείδητο Έλληνα που τον κλέβει το καθεστώς με θεσμικούς τρόπους και παράνομους νόμους. Είναι ακόμη δίπλα στους Έλληνες που δεν θέλουν να μαθαίνουν τα παιδιά τους ανθελληνικά γράμματα από βιβλία που μόνο για προσάναμμα κάνουν και δεν θέλουν να υβρίζονται οι άγιες μορφές της Ορθοδοξίας.
Οι Εθνικιστές Ακτιβιστές ματαιώνουν συνάξεις ανθελλήνων και φράζουν το δρόμο σε όσους μολύνουν τα στρατόπεδα για να βγουν Έλληνες Στρατιώτες και να μπουν οι εκ Τουρκίας λαθροορδές. Οι Εθνικιστές Ακτιβιστές είναι οι μαχητές του Ελληνικού Έθνους που φράζουν το δρόμο της προπαγάνδας των προσωρινών «γειτόνων» μας σε γη ελληνική. Εκείνοι οι Επαναστάτες Εθνικιστές που τιμούν τους ήρωες όταν το Σύστημα θάβει τη μνήμη τους. Είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των Ελλήνων σε εργασία, ελευθερία και Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου