Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΩΝ 1670 ΨΗΦΩΝ......Ρεπούση: Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου

Μετά την δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη που είπε οτι  δεν πήγε  στην  αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης γιατί η ολη τελετή ήταν ενα "χουντικό Καρακιτσαριό" ...σειρά ειχε να "χτυπήσει" για την αριστερά θολοκουλτούρα, η Ρεπούση.
 Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ θέλει να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας. 
Η Ρεπούση, σύμφωνα με τον "βηματοδότη" χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αναπαραστάσεις, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη ως... «εθνικιστικά κιτς»...λέγοντας: οτι δεν προσφέρουν τίποτα αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός...
Και ενώ ο Μπουτάρης και η Ρεπούση αγωνίζονται να σταματήσουν οι αναπαραστάσεις που εξυψώνουν την ψυχή του Ελληνικού λαού με την αιτιολογία οτι είναι "κιτσαριό" από την άλλη μεριά, είναι υπέρμαχοι των παρελάσεων των Ομοφυλόφιλοι και οτι αυτοί αναπαριστάνουν...Οι συγκρίσεις είναι θλιβερές για το τι είναι καρακιτσαριό και αντιαισθητικό:
 

 http://www.thermopilai.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου