Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ




ΑΘΗΝΑ 30-10-2012.
Η οικονομική κατοχή της Ελλάδος από τους τοκογλύφους του σιωνιστικού νεοταξισμού είναι αδιαμφισβήτητη και ολοκληρωτική. Οι ελευθερίες του λαού και τα εργασιακά του δικαιώματα έχουν εξαλειφτεί στην κατεύθυνση του αποκλεισμού του από τη δυνατότητα υγιούς αντιδράσεως και πραγματικής ανάπτυξης. Η αύξηση των αιματηρών απαιτήσεων σε βάρος των Ελλήνων με την ταυτόχρονη δραματική μείωση των αποδοχών καταδεικνύουν τη ληστρική διάθεση του ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος και των διεθνών αφεντικών του που είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούν οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες.
Στο νεοταξικό στρατόπεδο μαρξιστές και καπιταλιστές συνωθούνται στο όνειρο της παγκοσμιοποίησης. Το χρήμα στην νεοταξική οικονομία μετατρέπεται από μέσο συναλλαγής σε μέσο μαζικής λαϊκής εξοντώσεως και η επενδυτική διαδικασία μετασχηματίζεται σε μια θανάσιμη συναλλαγή για την απαξίωση, τη χρεοκοπία και την κατάλυση του εθνικού κράτους. Παράλληλα ο μετασχηματισμός των κοινωνιών σε άμορφες πολυπολιτισμικές αγέλες με την διόγκωση της λαθρομετανάστευσης λειτουργεί προσθετικά στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης συμπιέζοντας τις αποδοχές των ντόπιων εργαζομένων προς τα κάτω με τις χαμηλές απαιτήσεις των εισαγόμενων εργαζόμενων.
Από την άλλη πλευρά ο υπερδανεισμός της οικονομίας διαδέχτηκε τις πολιτικές των «ευρωπαϊκών» επιδοτήσεων και η εγκατάλειψη της ντόπιας παραγωγής ολοκληρώθηκε με την καταστροφή της αντίστοιχης επιχειρηματικότητας. Ο δε πλούτος της γης και της θάλασσας στην πατρίδα μας «ανακαλύπτεται» τάχα ξαφνικά για να οδηγηθεί στα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας.
Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία αποτελεί το πατριωτικό στρατόπεδο της αυτοφυούς εθνικής οικονομικής ανάπτυξης και της αδέσμευτης κοινωνικής προόδου μέσα στα πλαίσια της εθνοφυλετικής κοινότητας. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα αρνείται τη μετατροπή της Ελλάδος σε μια χώρα παροχής δουλικών υπηρεσιών και την παράδοση γης και ψυχών στον διεθνή πολιτικό και χρηματοοικονομικό παράγοντα. Στην δική μας ολότελα ελληνική θεώρηση των οικονομικών πραγμάτων το χρήμα δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά το μέσο διευκόλυνσης των συναλλαγών και η αποτίμηση της αξίας του εθνικού προϊόντος. Δεν κλείνεται μέσα σε ολιγαρχικά σεντούκια ούτε μετατρέπεται σε ομολογιακούς τίτλους κρατικών εκβιασμών αλλά αξιοποιείται για την χρηματοδότηση της παραγωγής, των θέσεων εργασίας και του δημόσιου ταμείου.
Ο σκοπός της εθνικοκοινωνικής οικονομίας είναι να δώσει ώθηση στα πιο δυναμικά στοιχεία της εθνικής μας κοινότητος. Να μετατραπεί η ίδια στο εφαλτήριο της αυξημένης επάρκειας αγαθών και υπηρεσιών του εθνικού κράτους ώστε να στραφεί αυτό απερίσπαστο στην κοινωνική πολιτική συνοχής και την εθνική πολιτική διείσδυσης στις διεθνείς αγορές.
Τα πιο δυναμικά στοιχεία κατά συνέπεια σ’ αυτήν τη δημιουργική πορεία είναι το εργατικό και επιχειρηματικό δυναμικό από τη μια πλευρά και από την άλλη η ελληνική γη και η ντόπια βιομηχανία που τα τρωκτικά του κατοχικού καθεστώτος κατέστρεψαν. Το δικό μας μέλημα δεν είναι η επιδότηση της ανεργίας και των ξένων εργατικών χεριών αλλά η επιδότηση πρόσθετων θέσεων εργασίας και ελληνικών εργατικών χεριών. Η αξιοποίηση της εθνικής περιουσίας που μας κατέλειπαν οι προγονοί μας από εμάς τους ίδιους.
Σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στην φυσική τάξη των οικονομικών πραγμάτων συνδέοντας το χρήμα με την πραγματική οικονομία. Σ’ αυτήν την τάξη πραγμάτων το χρήμα αποτελεί το προϊόν της εθνικής λαϊκής εργασίας που κατανέμεται με πνεύμα κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής ωφέλειας. Ο λαός απολαμβάνει το μέρισμα της εργασίας του και το κράτος εξασφαλίζει την αυτοχρηματοδότηση κατανέμοντας μισθούς και φόρους σε άμεσο και αλληλένδετο χρόνο. Τα συμφέροντα του κράτους και του πολίτη γίνονται κοινά κάτω από τη στέγη του εθνικού συμφέροντος.
Παράλληλα η φτιαχτή εικόνα διασπάσεως της παραγωγικής διαδικασίας σε τάξεις θα εξαλειφτεί αφενός μεν διότι το κέντρο βάρους της οικονομίας θα στραφεί στον εδαφικό και θαλάσσιο παράγοντα και αφετέρου οι κρατικές επενδύσεις θα στηρίξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα και τον Έλληνα επιχειρηματία που θα απασχολεί Έλληνες Εργάτες. Αποκλειστικά Έλληνες Εργάτες θα απασχολεί επιπλέον κάθε ξένος επενδυτής που θα προέρχεται όμως μονάχα από συμμαχικές χώρες της Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος.
Θα αξιοποιηθούν επιπλέον παραδοσιακοί τομείς όπως ο τουρισμός, σε συνάρτηση με την εισροή κεφαλαίου πάντα από φίλες χώρες. Τα χωράφια και τα εργοστάσια θα σκαφτούν και θα κινηθούν ενισχύοντας την τροφοδοσία με ελληνικά αγαθά βγαλμένα από Έλληνες Εργαζόμενους. Ο δε γεωφυσικός μας πλούτος θα συνδεθεί με την ανάπτυξη της γεωπολιτικής ισχύος της πατρίδος μας και το προϊόν του θα χρηματοδοτήσει την εγχώρια οικονομία, την ελληνική αγορά εργασίας και την επέκταση της διεθνούς οικονομικής μας διείσδυσης και επιρροής.
Η σύνδεση του εθνικού και του ομογενειακού οικονομικού και επενδυτικού παράγοντα με την εισροή κεφαλαίων και την επιστροφή ελληνικών ψυχών ενδιαφέρει άμεσα το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Ενέργεια που θα είναι αμφίδρομη και θα συμπεριλάβει αποκλειστικά τους Έλληνες από το μητροπολιτικό κέντρο και τις αλύτρωτες πατρίδες έως την πιο απομακρυσμένη γωνιά του πλανήτη. Το εμπόριο, οι θαλάσσιες δραστηριότητες και ο τραπεζικός τομέας θα αποκτήσουν ελληνικές διοικήσεις και χέρια. Οι δε τράπεζες θα φυλάττουν το χρήμα και δεν θα διοικούν με το χρήμα.
Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία θα θωρακίσει την εθνική ανεξαρτησία και θα αποδώσει την Πατρίδα σ’ αυτούς που τους ανήκει. Η Μεγάλη Ελλάδα θα χτιστεί από την Εθνική Λαϊκή Κοινότητα μέσα από μια Εθνική και Λαϊκή Οικονομία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου