Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Συνεργασία: «Οι Τελώνες και οι Φαρισαίοι του ραγιάδικου προτεκτοράτου»

Συνεργασία: «Οι Τελώνες και οι Φαρισαίοι του ραγιάδικου προτεκτοράτου» Μας τρέμουν οι ελεεινοί σύγχρονοι Τελώνες, οι λάτρεις και απολογητές της πλουτοθηρίας του Φιλελευθερισμού (οικουμενικού ή «εθνικού», ριζοσπαστικού ή «κοινωνικού»), Χορτάτα ανδρείκελα των διεθνών Επικυρίαρχων και λεβίτες του νεοεποχίτικου Μαμμωνά. Πνευματικοί επίγονοι των παλαιοδιαθηκικών  Αδωράμ και Αδωνιράμ. Φοροεισπράκτορες των κατακτητών,  μίσθαρνα όργανα της  αντεθνικής πλουτοκρατίας των Σιωνιστών τοκογλύφων. Ακιζόμενοι «μνημονιακοί» τελώνες  που περιφέρουν το προκλητικό τους θράσος στα τηλεπαράθυρα,  ισχυριζόμενοι πως έσωσαν τον Λαό μας. Τελώνες που δεν αναγνωρίζουν την αμαρτωλότητά τους, που αποκαλούν την μειοδοσία τους «πατριωτισμό» και την δειλία τους «υπευθυνότητα». Από τη γένεση του νεότερου κράτους, πρόθυμοι θαλαμηπόλοι των φεουδαρχών της ξενοκρατίας, πρωταθλητές του παράνομου πλουτισμού,  επιλήσμονες της Πατρίδας και συνοδοιπόροι ή ευεργέτες των εκάστοτε προδοτών. Οι νεόπλουτες εθνοαποδομητικές νομενκλατούρες των τρωκτικών της ολιγαρχίας, οι σπείρες των  σαλονάτων εκσυγχρονιστών της σοσιαλφιλελεύθερης αστικής ολιγαρχίας. Απόγονοι των ξενόδουλων εμπόρων και γραφιάδων που σαν σήμερα πριν 187 χρόνια, μεσούσης της Εθνεγερσίας, φυλάκισαν τον μόνο Εθνάρχη της νεώτερης Ελλάδας, τον Αρχικαπετάνιο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη … ως «ηγέτη της αντικυβερνητικής παρατάξεως», την ώρα που οι Μογγόλοι κι οι Αραπάδες μακελάρηδες του σουλτάνου  ξεκλήριζαν τον Ελληνισμό.   
Μας  τρέμουν  οι  αγύρτες  σύγχρονοι Φαρισαίοι, οι ψευτοεπαναστάτες απόστολοι της κίβδηλης «πανανθρώπινης αδελφότητας», οι ιεροκήρυκες  της αμείλικτης ταξικής βίας και φτιασιδωμένοι ψευδοπροφήτες των διεθνιστικών ψευτοσοσιαλισμών. Οι λοβοτομημένοι χαχόλοι των μαρξιστικών συνάξεων και σαλονιών,  αντεθνικοί αγελαίοι μαζάνθρωποι ομοιοστατικά υπόδουλοι  των κομματικών τους ιερατείων ξεσπούν σε αντιεθνικιστική υστερία, τοξινωμένοι από το ιδεολογικό τους  δηλητήριο. Οι κληρονόμοι του Μπεναρόγια, οι πρόθυμοι προασπιστές των «εθνικών μειονοτήτων» της επικράτειας, οι ελπιδέμποροι των εξαθλιωμένων, είναι οι Φαρισαίοι δάσκαλοι της εξάλειψης της Ελληνικότητας, οι μόνιμοι κατήγοροι και αρνητές των Εθνικών Δικαίων, που κοάζουν για την «σωτηρία του λαού» και υλακτούν με λαθρομεταναστολάγνο πάθος. Προετοιμασμένοι άριστα ν’ αυτομολήσουν στον όποιον εθνικό εχθρό τους επιβάλλει το «διεθνιστικό ταξικό καθήκον». Για να γιορτάσουν νέες «αστοτσιφλικάδικες ήττες» του Έθνους όπως στην Μικρασία. Τα ίδια ιστορικά αποβράσματα που αρνήθηκαν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου για χάρη του κόκκινου τυράννου Χότζα και σαμποτάρισαν με κάθε τρόπο τον Ενωτικό Αγώνα των Κυπρίων αδελφών μας της ΕΟΚΑ. 
Αυτοί είναι Συναγωνιστές και Φίλοι οι λυσσασμένοι εχθροί μας, ανάξιοι της τιμής που ταιριάζει σε αντιπάλους : Η εξουσία των Τραπεζιτών κι η εξουσία των Κομισάριων. Με διαφορετικό ιερατείο και τελετουργικό, γονυπετείς προσκυνητές στον ίδιο σιωνιστικό Μολώχ της Παγκοσμιοποίησης, είτε με αρχιερέα τον Ροκφέλερ είτε τον Μαρξ. Για την παγκόσμια «ανοιχτή κοινωνία» ή το «πλανητικό κολχόζ» των άψυχων και προλεταριοποιημένων ανθρώπινων αγελών. Για ισότητα δικαιωμάτων … στον αργό θάνατο της ευδαιμονικής σήψης, για «να περνάμε καλά όλοι», δίχως μνήμη ή σκέψη.
Γι αυτά τα καθάρματα της Ιστορίας και απόβλητα του Στοχασμού, τα Έθνη, οι Λαοί πρέπει να μεταβληθούν σε αφηρημένα αριθμητικά σύνολα από απρόσωπα ανδράποδα της οικονομίας και της παραγωγής, άβουλα όντα που θα λειτουργούν πειθήνια, «συντροφικά» ή  «ατομικά», αλλά …. σύγχρονα και προοδευτικά, δηλαδή εξατομικευμένα και συνάμα μαζικά. Χωρίς αίσθηση ταυτότητας,  καταβολών, διαφορισμού, συνέχειας και συγγένειας , δηλαδή δίχως μνήμη και αλήθεια.
Οι Τελώνες του φιλελεύθερου κοσμοπολιτισμού και οι Φαρισαίοι του μαρξιστικού διεθνισμού, όργανα της παγκοσμιοποίησης και αρνητές του Ανθρώπου, είναι ο Εχθρός της Λαϊκής Κοινότητας και του Έθνους. Βιαστής της Φύσης και Διαφθορέας της Ιστορίας. Προκλητικά φανερός ή ύπουλα συγκαλυμμένος ήταν και είναι  ανειλικρινής, φιλέκδικος, άτιμος και θερμαστής κάθε Εθνικής Καταστροφής, θρεμμένος με το θράσος της δειλίας.  
Είναι αυτός ο Εχθρός που αποκαλεί το Κίνημά μας «Κόμμα του Μίσους», για να υπονομεύσει την αφυπνιστική επίδραση της αλήθειας μας στη συνείδηση του Λαού!
Επειδή Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες, αγαπάμε παθιασμένα, μέχρι θανάτου, τον Λαό, την Πατρίδα και το Έθνος μας, αυτός ο Εχθρός γνωρίζει και πρέπει να γνωρίζει πως θα  διατηρούμε  βαθύ κι άσβεστο μίσος εναντίον του, μέχρι την συντέλεια, έστω κι ένας από εμάς να υπάρχει.
Τόσο περιεκτικά και ξεκάθαρα όπως ο Μέγας Όμηρος το απέδωσε:
«Ίστω τουθ’ ότι νώϊν  ανήκεστος χόλος έσται»
ΕΜΠΡΟΣ ! ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ !

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου