Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!





ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΣΛΑΜ!

Αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο τη Παρασκευή 24 Αυγούστου στην Ομόνοια στις 6μμ

-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
-ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 1ΜΜ, ΑΙΟΛΟΥ 47, 5Ος ΟΡΟΦΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ
ΘΕΜΑ:
Αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο τη Παρασκευή 24 Αυγούστου στην Ομόνοια στις 6μμ
ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Τα κρούσματα αστυνομικής θηριωδίας της ΕΛΑΣ του Ν.Δένδια στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ρατσιστικής επιχείρησης σκούπα ξεπερνούν πλέον κάθε αρρωστημένη φαντασία επιστρατεύοντας το οπλοστάσιο των βασανιστών της χούντας των συνταγματαρχών.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 8.30μμ ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ προσήγαγε δύο Πακιστανούς μετανάστες με χαρτιά. Μαζεύτηκαν ομαδικά οι αστυνομικοί βρίζοντας τους προσαχθέντες και κάνοντας  χυδαία ρατσιστικά αστεία. Δεν αρκέστηκαν στις χυδαιότητες αυτές αλλά προχώρησαν σε απάνθρωπα βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς.  Στον Γκούλ Ζέμπ έσφιξαν τα δάχτυλα με πένσα μαυρίζοντας  του τα νύχια.
Στον Χάλεντ Μασούντ, 45 χρόνων δεν περιορίστηκαν στους λεκτικούς εξευτελισμούς αλλά πήραν ψαλίδι και του έκοψαν το μουστάκι.
Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ παρέπεμψε στον εισαγγελέα τις καταγγελίες βάρβαρης αντιμετώπισης μέσα σε αστυνομικά τμήματα  μεταναστών από το πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος Τζαβέντ Ασλάμ. Παράλληλα, ξεκίνησε έρευνα για τις καταγγελίες που διατύπωσαν στα τέλη Ιούνη σε συνέντευξη τύπου της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή θύματα ρατσιστικών επιθέσεων από τις συμμορίες της Χρυσής Αυγής.
Στη πράξη τα κρούσματα αστυνομικής βαρβαρότητας συναγωνίζονται τα χτυπήματα και τα μαχαιρώματα των παρακρατικών τραμπούκων και των συμμοριών των νεοναζί της Χρυσής κατά των μεταναστών σε όλη την Ελλάδα. Έχουν αποθρασυνθεί  από τη κάλυψη του Υπουργού Ν.Δένδια που προσπέρασε τη δολοφονία  του Ιρακινού στην Αναξαγόρα από τους ρατσιστές νεοναζί συνεχίζοντας με αμείωτη βαρβαρότητα την ρατσιστική επιχείρηση σκούπας.
Την ίδια ώρα ανέχτηκε επιδεικτικά τις εισβολές των νεοναζί της Χρυσής Αυγής σε χώρους θρησκευτικής λατρείας μετά από οργανωμένα δημόσια πογκρόμ το περασμένο Σάββατο που κορυφώθηκαν στο καρτέρι Θανάτου σε βάρος του Ιρακινού πρόσφυγα έξω από το χώρο θρησκευτικής λατρείας στην Αναξαγόρα 17. Διάλεξαν τις μέρες του ραμαζανιού για να κάνουν επίδειξη ισλαμοφοβίας με εισβολές και χυδαία συνθήματα προσβολής της ισλαμικής θρησκείας με στόχο να επιτείνουν τις διώξεις. Ταυτόχρονα, γύρναγαν σε μαγαζιά στο Ρέντη απαιτώντας να κλείσουν σε δέκα μέρες και να φύγουν οι  μετανάστες, όπως είχαν κάνει ξανά στον Άγιο Νικόλαο Νίκαιας.
 Η «ανακατάληψη» των πόλεων με διωγμούς των μεταναστών είναι το πιο ανοιχτό ναζιστικό δόγμα ρατσιστικής πολιτικής που δοκιμάστηκε στην Ευρώπη, είναι μια εθνοκάθαρση ανάλογη με αυτές που εφάρμοσε ο Χίτλερ κατά των εβραίων και των Τσιγγάνων.
Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στην απομόνωση της επιδιώκει να μετατρέψει τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για τις νέες επιθέσεις σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζόμενων με τα νέα Μνημόνια που προωθεί. Κόβει συντάξεις, κλείνει νοσοκομεία και παιδικούς σταθμούς, ξεπουλά την Αγροτική , το ΤΤ και χρησιμοποίησε τα ΜΑΤ για να σπάσει την απεργία στην Χαλυβουργία.
Η ΔΗΜΑΡ είναι ώρα να φύγει από μια κυβέρνηση ρατσιστών, βασανιστών, συνεργατών των νεοναζί. Μια κυβέρνηση που ετοιμάζει σφαγείο σε βάρος των εργατικών δικαιωμάτων και βγάζει όλο το  μίσος κατά των μεταναστών για να αποπροσανατολίσει την οργή ενισχύοντας τους φασίστες της Χρυσής Αυγής .
Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κάθε συλλογικότητα του κινήματος, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις δημοτικές κινήσεις, τις λαϊκές συνελεύσεις, τις κινήσεις υπεράσπισης δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων να δώσουν δυναμικό παρών στο πρώτο  αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο την παρασκευή 24 Αυγούστου 6μμ απάντησης στη δολοφονία του Ιρακινού πρόσφυγα από τους φασίστες,  στις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις, στην ρατσιστική επιχείρηση σκούπας, στα βασανιστήρια και τους εξευτελισμούς στα τμήματα, στην ισλαμοφοβία και τις εισβολές σε χώρους θρησκευτικής λατρείας.   Η συνέχεια θα είναι στη μεγάλη πανεργατική διαδήλωση στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη στις 8 Σεπτέμβρη.
 ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΔΕΝ ΘΑΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ,ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑΣ
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
 ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
Επικοινωνία με: Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Ένωσης Μεταναστών Εργατών και Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η ΕΝΟΤΗΤΑ,6955295322
 Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, 6932828964
 
hellenicrevenge
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου