Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ο διαδικτυακός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη

Απ’ ότι φαίνεται ο δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου διέθετε και προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Tassios Thita. Είχε και δικό του ιστολόγιο (paranoiriko.blogspot.com) όπου δημοσίευε ιδεολογικά και λογοτεχνικά κείμενα. Μέχρι και φανταστική συμπλοκή με τα ΕΚΑΜ είχε συγγράψει, με τον κεντρικό ήρωα – που μάλλον ταυτίζεται με τον συγγραφέα – να… γαζώνει αστυνομικούς με ούζι, ενώ παράλληλα αναλύει τις φιλοσοφικές του ανησυχίες σε γκόμενα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης αφορά δύο από τους διαδικτυακούς του φίλους, τα προβεβλημένα στελέχη και βουλευτές του Σύριζα Στρατούλη και Δούρου. Πράγματι στα προσωπικά προφίλ και των δύο στο facebook φιγουράρει ως φίλος ο Tassios Thita. Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη απόδειξη για την ταύτιση απόψεων μεταξύ ένοπλης και κοινοβουλευτικής αριστεράς. Την επόμενη φορά που θα μιλήσουν οι Συριζαίοι για οτιδήποτε να θυμηθούν πρώτα τα παιδιά τους (Βούτσης) και τα διαδικτυακά φιλαράκια τους (Θεοφίλου). Όλα τα ρεμάλια της άκρας αριστεράς, που εδώ και δεκαετίες έχουν αιματοκυλίσει την ελληνική κοινωνία, διαπρέποντας σε ληστείες και δολοφονίες.
Από κόμμα των αφγανών και των πακιστανών, τώρα ο Σύριζα γίνεται και επισήμως κόμμα των τρομοκρατών. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για δολοφόνους Ελλήνων πολιτών, που δεν κρύβουν την αγάπη τους για τη συμμορία της Κουμουνδούρου. Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαρίστησε δημόσια προ ημερών τον Σύριζα λίγο πριν απειλήσει τους Έλληνες με τζιχάντ. Ο εκτελεστής της Πάρου δεν έκρυψε ποτέ την  αγάπη του για τα δύο κολλητά στελέχη του Τσίπρα. Δεν είναι τυχαίο πως όλους αυτούς τους ενώνει ένας ακόμη κοινός τόπος, το απόλυτο μίσος για τους Έλληνες και κυρίως τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.






xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου