Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ετοιμάζουν «αραβική άνοιξη» στην Ελλάδα;



Ποιός και γιατί εκπαιδεύει σε ανορθόδοξο πόλεμο πακιστανούς;
Γιατί δηλώνουν «σύριοι» οι πρόσφατοι πρόσφυγες που εισέρχονται από την Τουρκία;

Μουτζαχεντίν στην Αντιόχεια, φοβίζουν τους τούρκους πολίτες...

Παράνομα στρατόπεδα εκπαίδευσης λαθρομεταναστών; Είναι δυνατόν να υπάρχουν και μάλιστα εντός της Ελληνικής Επικράτειας και μάλιστα περισσότερα του ενός;
Εξ όσων γνωρίζουμε, προ μηνών έχει παυθεί η λειτουργία τουλάχιστον ενός στρατοπέδου εκπαίδευσης στον ανορθόδοξο πόλεμο, το οποίο στήθηκε από Πακιστανούς στην Εύβοια. Μάλιστα, εντολή άνωθεν επέβαλε απόλυτη σιγή γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο –σε φυσιολογικές χώρες και όχι σε χώρες όπως είναι σήμερα η Ελλάδα- θα έπρεπε να γίνει «σημαία» και να χρησιμοποιηθεί ως ατράνταχτη απόδειξη του σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας. Μερικές ημέρες ανακρίσεων θα μπορούσαν να δώσουν άφθονο υλικό για τους «φίλους», τους γείτονες και τους «συμμάχους» της χώρας και θα αποκάλυπταν ρόλους «υψηλά ιστάμενων προσώπων» που βρίσκονται είτε μεταξύ των λαθρομεταναστών είτε σε διάφορες αντιρατσιστικές ΜΚΟ.

Δεν γνωρίζουμε εάν πρέπει να ερωτηθούν απελθόντες πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές ή διοικητές σχετικών υπηρεσιών, για το τι ακριβώς γνωρίζουν σχετικά με το στρατόπεδο ανορθόδοξου πολέμου στην Εύβοια (που έκλεισε μετά από επιχειρησιακή παρέμβαση ειδικής κρατικής υπηρεσίας), όσο και με τα άλλα δύο που φέρονται να λειτουργούν (ένα στην Λάρισα κι ένα στην Μακεδονία). Δεν θέλουμε να πιστεύουμε στην ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων, τα οποία «τροφοδοτούνται» από ανθρώπους που περνάνε από συγκεκριμένες γιάφκες στα Πατήσια (συνολικά εννέα) και στην Κυψέλη (συνολικά 6). Όλα αυτά θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν υφίστανται, πως είναι ανύπαρκτα και πως το Ελληνικό κράτος και η Ελληνική κυβέρνηση φροντίζει να τσακίζει προσπάθειες που αποσκοπούν στην δημιουργία καταστάσεων που απειλούν ή αποτελούν εν δυνάμει απειλή για την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Θέλουμε να πιστεύουμε (και είμαστε απολύτως βέβαιοι πως συμβαίνει) ότι οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας (ΕΥΠ, αντιτρομοκρατική, κρατική ασφάλεια κ.α.) εργάζονται πυρετωδώς προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης «φαινομένων», για τα οποία υπήρξαν επί σειρά ετών σχετικές προειδοποιήσεις από αρμόδιες υπηρεσίες πληροφοριών δυτικών χωρών, για την ύπαρξη σημαντικού αριθμού λαθρομεταναστών, οι οποίοι εμπλέκονται είτε με ισλαμικές φονταμενταλιστικές ομάδες, είτε με τρομοκρατικές οργανώσεις (π.χ. Αλ Κάιντα).

Υπάρχει, όμως, η πολιτική βούληση για να δοθεί εντολή αντιμετώπισης και πλήρους καταστολής λειτουργιών και ενεργειών προσώπων και ομάδων λαθρομεταναστών, καθώς και παρακρατικών ομάδων που λειτουργούν με τεχνογνωσία και χρηματοδότηση ξένων μυστικών υπηρεσιών; Προφανώς –και σύμφωνα με τα φαινόμενα- η πολιτική βούληση συναντά αντιστάσεις (ή δέχεται «παρεμβολές») από συγκεκριμένο κτίριο που βρίσκεται εντός των Αθηνών. Ειδάλλως, δεν μπορεί να νοηθεί ως Ελληνική, μία κυβέρνηση η οποία λειτουργεί κάτω από το πρίσμα πιέσεων ή υποδείξεων που δέχεται είτε από άλλα κόμματα (εντός και εκτός Κοινοβουλίου), είτε από «παράγοντες» του εξωτερικού.

Και το κακό, δυστυχώς, δεν μένει σε αυτά τα απολύτως επικίνδυνα στρατόπεδα εκπαίδευσης ανορθόδοξου πολέμου και στις γιάφκες που λειτουργούν εν γνώσει των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών. Δυστυχώς, η κατάσταση οδεύει από το κακό στο χειρότερο, κάτω από το προκάλυμμα της λαθρομετανάστευσης και των «φτωχοδιαβόλων» (όπως συνηθίζουν να χαρακτηρίζουν τους λαθρομετανάστες οι μονόφθαλμοι δημοσιογράφοι και γενικά τα ΜΜΕ), οι οποίοι αυξάνονται και πληθύνονται με την συνεχή εισροή τους στην Ελληνική Επικράτεια, ενώ τα μέτρα αντιμετώπισης του «φαινομένου» είναι επιεικώς απαράδεκτα και ενώ λαμβάνονται καθαρά για επικοινωνιακούς σκοπούς κατορθώνουν να εξαπλώνουν το πρόβλημα παρά να το αντιμετωπίζουν.

Τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο ανατολικό Αιγαίο; Γιατί εισέρχονται στην χώρα μας λαθρομετανάστες που δηλώνουν σύριοι, ενώ τα χαρακτηριστικά τους (ενδυματολογικά και ανθρωπολογικά) δείχνουν πως δεν κατάγονται από την Συρία, αλλά είναι πιθανότατα Τούρκοι ή κάτοικοι χωρών της Βορείου Αφρικής; Γιατί άνθρωποι -με μεγάλη εμπειρία- που φυσιολογικά θα έπρεπε να μετέχουν των διαδικασιών υποδοχής, δεν κλήθηκαν να μετέχουν στις διαδικασίες ελέγχου των νέο-εισερχομένων λαθρομεταναστών;

Τις τελευταίες εβδομάδες όλοι μας έχουμε γίνει «στόχοι» δημοσιευμάτων που μας προετοίμασαν περί της έλευσης σύρων προσφύγων στην Ελλάδα, χωρίς όμως τα σχετικά δημοσιεύματα να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την προτίμηση των προσφύγων (τουρκογενών όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι κατά την έξοδό τους από την Συρία) στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία, η οποία αποτελεί και τον «φυσικό» χώρο υποδοχής και παραμονής τους. Τα ίδια ΜΜΕ, δεν ασχολούνται –παρά μόνο με μικρά και όχι εκτενή ρεπορτάζ- με την έλευση των «σύριων» προσφύγων.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Μπορεί να εξηγήσει κανείς αυτή την τάση εισόδου λαθρομεταναστών – προσφύγων από την Συρία, οι οποίοι δεν είναι σύριοι; Μπορεί κανείς να εξηγήσει στους Έλληνες πολίτες γιατί υπάρχει η γενικότερη τάση αποδοχής λαθρομεταναστών, των οποίων η είσοδος στην Ελλάδα δεν δείχνει να είναι τυχαία αλλά διαφαίνεται μία σκοπιμότητα η οποία ενέχει σειρά κινδύνων για την χώρα μας;

Παραθέτουμε αστυνομικά δελτία τύπου, των τελευταίων ημερών, προς απόδειξη αυτής της νέας τάσης (αλλαγή «ποιοτική», αλλά και ποσοτική, αφού διαπιστώνεται εκ νέου αύξηση εισόδου λαθρομεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου) εισροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Μυτιλήνη, 24 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη 14 αλλοδαπών στη Σάμο, για μη νόμιμη είσοδο στη Χώρα.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί, από τους συλληφθέντες, συνόδευαν τέσσερα (4) παιδιά. Συνελήφθησαν, χθες (23-08-2012) το μεσημέρι, στο Ηραίον της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (02) υπήκοοι Μυανμάρ ηλικίας 18 και 20 ετών και δώδεκα (12) υπήκοοι Αφγανιστάν (10 άνδρες και 2 γυναίκες) ηλικίας από 16 έως 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη Χώρα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, τέσσερις (04) εκ των οποίων συνόδευαν τέσσερα (04) παιδιά ηλικίας από 8 έως 10 ετών, αναχώρησαν με ταχύπλοο σκάφος από τουρκικές ακτές και αποβιβάστηκαν σε παραλιακή περιοχή της Σάμου.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Μυτιλήνη, 20 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπών στη Σάμο, για παράνομη είσοδο στη Χώρα.
Συνελήφθησαν, προχθές (18-08-2012) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, είκοσι δύο (22) αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών ως εξής:
• Πρωινές ώρες στο Ηραίον της Σάμου, δεκατέσσερις (14) υπήκοοι Συρίας ηλικίας από 15 έως 37 ετών και τέσσερις (4) αλλοδαπές ομοεθνείς τους ηλικίας από 26 έως 75 ετών.
• Βραδινές ώρες στη Σάμο, τρεις (3) υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 37, 41 και 29 ετών καθώς και ένας 27χρονος υπήκοος Μαρόκου.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη Χώρα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, αναχώρησαν με πλωτά μέσα από τουρκικά παράλια και αποβιβάστηκαν σε παραλιακές περιοχές της Σάμου.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Σάμος, 25 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της νήσου Σάμου, από σκάφος του FRΟΝΤΕΧ, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος με σαράντα (40) αλλοδαπούς (26 άνδρες, 06 γυναίκες και 08 ανήλικα τέκνα), στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων.
Οι ανωτέρω, οι οποίοι συνελήφθησαν από προσωπικό πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ της οικείας Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκαν στον τουριστικό λιμένα Πυθαγορείου, κατά δήλωσή τους, είχαν μεταβεί στην ανωτέρω περιοχή από τις έναντι τουρκικές ακτές.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.

Οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες συνελήφθησαν, όμως ακολουθήθηκε η τυπική όμως και χωρίς ουσιαστική σημασία διαδικασία, αφού πρόκειται πολύ σύντομα να αφεθούν ελεύθεροι (συνήθως είναι μία διαδικασία μερικών ωρών, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ –έστω και υγειονομικό- έλεγχο) κρατώντας το περίφημο χαρτί-παρωδία ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα εντός κάποιων ημερών. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, οι "σύριοι" λαθρο-εισελθόντες έχουν περιέργως ταυτόχρονη είσοδο στην χώρα μας και είναι μισθοφόροι εκπαιδευμένοι που προέρχονται από τους δήθεν «καταυλισμούς» «Σύριων» του Ερντογάν και της Μοσάντ στα συριακά σύνορα, όπου έχουν μαντρώσει και κάποια γυναικόπαιδα (πάλι από άλλες χώρες) για να γίνονται πιστευτοί…

Τι συμβαίνει λοιπόν στην Ελλάδα; Μπορεί ο κύριος Δένδιας να μας απαντήσει; Μήπως θα πρέπει να δώσει εντολή στην ΕΥΠ ώστε να κινηθεί αναλόγως το προσωπικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας ασφάλειας και πληροφοριών, ώστε να σχηματισθεί μία επαρκής εικόνα για το «φαινόμενο» αυτό; Από τη στιγμή που εμείς καταχωρούμε το γεγονός, τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και η υπόλοιπη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, χάνει την πιθανή μελλοντική δικαιολογία «δεν γνωρίζαμε πως συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Μέχρι και το γνωστό -για τα φιλικά του αισθήματα προς τους λαθρομετανάστες- Indymedia πριν από δύο ημέρες δημοσίευσε τις επιφυλάξεις και τους φόβους αναγνωστών του απέναντι στο "φαινόμενο" του εισερχόμενου, "βίαιου" και ("έτοιμοι για πόλεμο" όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο συντάκτης του κειμένου) επικίνδυνου ισλαμικού φονταμενταλισμού των λαθρομεταναστών. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφερόταν πως πολλές γυναίκες που πρόσκεινται στο αντιρατσιστικό κίνημα δεν πρόκειται να ξανακατέβουν σε πορεία, επειδή φοβήθηκαν από τα συνθήματα (εννέα στα δέκα αφορούσαν τον Αλάχ και το Ισλάμ), αλλά και στην συμπεριφορά που επέδειξαν απέναντί τους οι οργισμένοι λαθρομετανάστες.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν όμως και στην Αντίοχεια της Τουρκίας, με την τοπική κοινωνία να είναι αναστατωμένη με την δραστηριότητα των «μουτζαχεντίν» που φτάνουν από τη Συρία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet στην νότια πόλη της Τουρκίας που συνορεύει με τη Συρία έχουν φτάσει χιλιάδες πρόσφυγες. «Μόνο που ανάμεσα τους βρίσκονται διάφοροι περίεργοι φανατικοί ισλαμιστές» αναφέρει η εφημερίδα.
Η Cumhuriyet γράφει πως « εκατοντάδες φανατικοί ισλαμιστές από τη Συρία αγόρασαν όπλα και κυκλοφορούν στην πόλη. Όλοι αυτοί είναι Σουνίτες. Απειλούν τους Αλεβίτες και λένε στον κόσμο μετά τον Άσαντ η σειρά θα έρθει σε εσάς». Οι βουλευτές της πόλης αποκαλύπτουν στην εφημερίδα πως μέλη της Αλ Κάιντα ηδη βρίσκονται στην τουρκική αυτή πόλη που φιλοξενεί χώρους προσευχής και των τριών θρησκειών.
Η Αλ Κάιντα που ήδη δραστηριοποιείται στη Συρία φαίνεται πως «χτυπά την πόρτα» της Τουρκίας, αλλά στην Ελλάδα φαίνεται πως δεν ανησυχεί κανένας...! Γιατί άραγε; Έχουν κάποιο σοβαρό λόγο ή στοιχείο πως αυτή η τάση μετακίνησης της Αλ Κάιντα δεν αφορά την χώρα μας; Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται πως η αραβική άνοιξη δεν αφορά μόνο τις αραβικές ή ισλαμικές χώρες, αλλά έχει σκοπό να δημιουργήσει μείζονα θέματα και στην Ευρώπη.

Μέσα από όλα αυτά και με την υπάρχουσα κρατική ανοχή, κάτι πολύ ύποπτο εξελίσσεται με την σιωπηρή ανοχή της σημερινής κυβέρνησης. Δεν γνωρίζουμε εάν ο Σαμαράς «κληρονόμησε» πολιτικές αποφάσεις ή συμφωνίες, αλλά η σημερινή κυβέρνηση, αφού θέλει να επικαλείται πως εργάζεται για το καλό της χώρας και των πολιτών, οφείλει πρώτιστα να διασφαλίσει την είσοδο παράξενων (αν όχι επικίνδυνων) εισόδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι δηλώνουν ψευδώς την χώρα καταγωγής τους. Και αφού οι λαθραία εισερχόμενοι προσπαθούν να αποκρύψουν κάτι από τις Ελληνικές αρχές (αυτή η «τάση» είναι διαπιστωμένη από την συνοριοφυλακή επί σειράς ετών), εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να επιφυλασσόμαστε ως προς τις αγαθές και ανθρωπιστικές διαθέσεις της παράνομης εισόδου τους στην Ελλάδα, τη στιγμή μάλιστα που η είσοδός τους υποστηρίζεται από συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα και από ΜΚΟ πολυπολιτισμικού χαρακτήρα. Εάν προσθέσουμε και τις πληροφορίες για ύπαρξη στρατοπέδων εκπαίδευσης σε ανορθόδο πόλεμο, τότε η κατάσταση τείνει να χαρακτηριστεί ως "εκτός ελέγχου". Και για όλα αυτά την ευθύνη μπορεί να την έχουν -και την έχουν- κυβερνήσεις του παρελθόντος, όμως η σημερινή κυβέρνηση οφείλει να αντιμετωπίσει εδώ και τώρα τα παράξενα "φαινόμενα" που υπάρχουν γύρω από την λαθρομετανάστευση. Γιατί, πολύ φοβόμαστε πως εάν δεν αντιμετωπισθούν άμεσα και όπως πρέπει τα όσα συμβαίνουν, πολύ σύντομα η "κήρυξη πολέμου" που ανέφερε προ ημερών ο πρόεδρος των Πακιστανών, θα είναι ένα γεγονός του οποίου τα αποτελέσματα θα ξεπεράσουν την λέξη "τραγικά" και θα επιταχύνουν διαδικασίες εντός της χώρας, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστες για το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας...


http://kostasxan.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου