Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Προς αναρχοαριστερους, αντιρατσιστες και λοιπους "ευαισθητους": ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ! Πόρτα σημαίνει ΔΙΑΚΡΙΣΗ.


Αφού ζητάτε «ανοιχτή κοινωνία», ανοίξτε πρώτοι εσείς τα σπίτια σας! Ανοικτά Σπίτια! Χωρίς πόρτες! Να μπει ο Ξένιος Ζευς να κατοικήσει… στο πρόσωπο όποιου περνάει απ’ έξω. Όποιος θέλει να μπαίνει την ώρα που κοιμάστε, που είστε στο μπάνιο και κατουράτε, ή λείπετε, να βολτάρει στο χώρο σας, να κάνει ό, τι θέλει. Να κάτσει, να ξαπλώσει με τα παπούτσια στον καναπέ σας, να ανοίξει το ψυγείο σας, τα συρτάρια σας… να τα ψάξει έτσι για να γουστάρει, αν βρει κάτι που του αρέσει δεν πειράζει να το πάρει...



- Αν του αρέσει πολύ ο χώρος σας να φωνάξει κι άλλους από την οικογένειά του και να εγκατασταθούν. 
- Αν κάτι δεν τους αρέσει στο σπίτι σας ή προσβάλει τα ήθη και τα έθιμά τους θα το βγάλετε αμέσως, εννοείται. Φυσικά με την απόφαση να εγκατασταθεί στο σπίτι σας, ο όποιος κι αν είναι αυτός, θα πάρει κι ένα ποσοστό συνιδιοκτησίας επί του μέχρι τώρα χώρου σας και πάνω σε ό,τι άλλο σας ανήκει και θα συναποφασίζετε πλέον, για το τι θα κάνετε στο σπίτι σας και στα άλλα κοινά σας, πλέον, περιουσιακά στοιχεία.
- Αν κάποια φορά ή και περισσότερες παραφερθούν λιγάκι θα κάνετε ότι δεν έγινε τίποτα, είναι άλλωστε τόσο χαριτωμένο να παραφέρονται και σίγουρα αν σηκώσουν χέρι εσείς θα φταίτε που κάτι κάνατε και το προκαλέσατε. Για αυτό θα πρέπει να είστε πολύ λεπτοί και διακριτικοί σχεδόν σαν να μην υπάρχετε.

Οι αυτοαποκαλούμενοι “ευαίσθητοι” απαιτούν να επιβάλλουν στη ζωή όλων των άλλων τις ιδεοληπτικές τους “ευαισθησίες”, ασκώντας τουλάχιστον ψυχολογική πίεση. Αντί να το απαιτούν από τους άλλους με χαρακτηρισμούς, ας το εφαρμόσουν στα σπίτια τους για να εμπνευστούμε οι υπόλοιποι.
http://isxys.blogspot.com/
Σοφία
 
http://logia-tou-aera.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου