Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Περίεργες απειλές πρώτα σε δημοσιογράφους και έπειτα σε λιμενικούς και προσωπικό να μην βγάλουν φωτογραφία το ορκ. Τι συμβαίνει κύριοι; ..

Την τελευταία στιγμή φυγαδεύτηκε ο Πακιστανός συνοδευόμενος από δεκάδες μέλη των σωμάτων ασφαλείας μετά από επίθεση που πραγματοποίησαν εκατοντάδες πολίτες (κάποιοι μιλούν και για μέλη της Χρυσής Αυγής ανάμεσα τους), αλλά το περίεργο δεν είναι αυτό.
Καθ’ ολη την διάρκεια του ταξιδιού, υπήρχαν αυστηρότατες εντολές στο πλήρωμα και τους λιμενικούς να μην τολμήσουν να βγάλουν ούτε μία φωτογραφία. Το θέμα αρχίζει και γίνεται εξοργιστικό.
ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο Πακιστανός, οργανωμένος ισλαμιστής που προστατεύεται από το
έγκλημα του μέχρι σήμερα με τέτοιον τρόπο;
Ποιός είναι αυτός που το πρόσωπο του πρέπει να κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό;
Δηλαδή εάν π.χ. αύριο δραπετεύσει ή “δολοφονηθεί”, ο απλός πολίτης δεν θα γνωρίζει εάν τον δει σε κάποιο φανάρι ή άλλο κακό συναπάντημα.
Μήπως το παιδί είναι κάποια χρυσή εφεδρεία; Γιατί και το ψυχογράφημα τόσο από τον κ. Σούρα όσο και από την δικηγόρο του, φανερώνουν μία ψυχρή, αδίστακτη προσωπικότητα.
 eglimatikotita.gr

MHΠΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ?.... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΖΙΓΚΟΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. "ΒΟΛΕΥΕ" ΜΕΣΟΚΟΠΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ...ΘΕΑΜΑΤΟΣ
 Δεν είναι τελικά όπως προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν τα πράγματα ο ...μασκοφόρος εκδικητής της Πάρου.
Κατά απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας(θυμάστε ένα ρεπορταζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1για το λόμπυ της Πάρου;)ο Αχμέτ Βαγκάζ ή Χαγκάζ και όχι Αλί και τρισαλί όπως θέλησαν να τον παρουσιάσουν τα βαποράκια των Λαμπρακοψυχάρηδων, είχε αποκτήσει σπουδαία και πλούσια πελατεία στο νησί της καλοβαλμένης μπουρζουαζίας.

Έμπαινε σε πολλά και καλά σπίτια. Με το αζημίωτο. Και ξαλάφρωνε πολλές κακόχυμες κυρίες αλλά και οπισθόβουλους κυρίους του κοσμοπολίτικου νησιού της άσπρης σκόνης. Γιατί στο νησί από την εποχή των Λαζόπουλων, των Χαριτοδιπλωμένων, των Ψινάκηδων και των Ρουβάδων, έχουν αλλάξει ΄πολλά. Μα πάρα πολλά. Και ο νοών νοείτο.(Θα τα πούμε αυτά σε άλλη ανάρτηση)

Γι αυτά που λέμε έχουμε συγκεκριμένες αποδείξεις. Ο Πακιστανός έπαιρνε από 50-100 ευρουλάκια το κεφάλι. Φαντάζεστε το σκάνδαλο στο νησί εαν δημοσιευόταν η φωτογραφία του; Ουρές τα κουτσομπολίκια. Αλλά όχι μόνον τα ροζ. Υπάρχουν κι άλλα. Περίεργο ρόλο έπαιζε το Πακιστάνι. Στα σύνορα αλλά και στις Κυκλάδες.

Μέχρι και ο συνήγορος που του διόρισαν, έχει μεγάλη "εμπειρία" σε ανάλογες υποθέσεις. Πρεσβείες κλπ.

Δεν είναι όμως μόνον αυτός ο λόγος. Είναι κι άλλοι. Θα πέσετε από τα σύννεφα με αυτά που θα βγουν στη συνέχεια.

Και θα τα βγάλουμε.. Αλλά η "καρριέρα" του τελείωσε εδώ. Ή μόλις αρχίζει στις φυλακές;
http://makeleio.gr

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΡΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου