Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΡΑΜΑΖΙΑΝΟΥ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ!!



ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...

Δεν τον θέλουν ούτε οι ομοεθνείς του στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα», λένε καλά πληροφορημένες πηγές στο newsbeast.gr. Ο 19χρονος Αχμέτ Βακάς που μόλις χθες ζήτησε για πρώτη φορά συγγνώμη από την οικογένεια της 15χρονης Μυρτώς, μεταφέρθηκε περίπου στις 8π.μ. στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα.
Έχουν περάσει σχεδόν τρεις ώρες και μέχρι τώρα δεν έχει μπει σε κελί.
Το κλίμα που επικρατεί στις φυλακές αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα βαρύ δεδομένου ότι ο άγραφος νόμος των φυλακών δεν συγχωρεί τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.
«Υπάρχει μία μεγάλη δυσκολία στο να του βρούμε κελί», αναφέρουν άνθρωποι των φυλακών Αυλώνα και λένε ότι ακόμη και οι ομοεθνείς του, που εκτίουν την ποινή τους εκεί, δεν θέλουν ούτε να τον δουν μπροστά τους. Κι αυτό διότι δεν είναι μόνο το αποτρόπαιο έγκλημα που τους έχει ενοχλήσει αλλά το ότι το έκανε μέσα στην περίοδο του Ραμαζανιού, λέγοντας μάλιστα και ψέματα στις πρώτες καταθέσεις του ότι δεν ήταν εκείνος που χτυπούσε με μανία στα βράχια την 15χρονη Μυρτώ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις φυλακές Αυλώνα δεν υπάρχει ειδικός χώρος για να κρατηθεί ο συγκεκριμένος, ώστε να είναι απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενους για την αποφυγή προβλημάτων.
Ήδη, ενώ θα έπρεπε να κρατούνται 300 άτομα, όπως λένε οι πληροφορίες, οι έγκλειστοι φτάνουν τους 400. Και γι’ αυτό, προσπαθούν να βρουν λύση στον εγκλεισμό του 19χρονου Πακιστανού, Αχμέτ Βακάς.
stoxos.gr

elnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου