Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Πώς θα δίνεται πλέον η Ιθαγένεια σύμφωνα με την Τριάδα ; του «μετέχοντος στην Ελληνική Παιδεία» ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ - ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ!


Αφού μας φλόμωσε στις κορώνες περι πατριωτισμού και γηγενών Ελλήνων και κατάργηση του νόμου περί απόδοσης ιθαγένειας των Ελλήνων σε λαθρομετανάστες (Νόμος Ραγκούσης ) τα γύρισε ζερβά ο Σαμαράς ...ποιός θα είναι Έλληνας ; όποιος μετέχει στην ελληνική Παιδεία ...Ε ρε μαύρο που θα σας χρειάζεται πολικάντηδες 
Ποιος μας το σερβίρει ;μα το Βήμα   με ενημέρωση πάντα απο ''μέσα ''


«Πληροφορίες όμως σας έχω και για τον περιβόητο νόμο Ραγκούση, που αφορά την ιθαγένεια. Τελικά δεν πρόκειται, όπως μαθαίνω, να καταργηθεί, αλλά να τροποποιηθεί, να υπάρξουν δηλαδή αυστηρότερες προϋποθέσεις ώστε να αποκτήσει κάποιος/ κάποια την ελληνική ιθαγένεια. Στο θέμα αυτό υπήρξαν ατέρμονες συζητήσεις και τέθηκε το ζήτημα, ποιο είναι το πιο σωστό, το περίφημο «δικαίωμα του αίματος» ( δεξιά άποψη κατά τον κ. Ευ. Στυλιανίδη) ή το «δικαίωμα του εδάφους» (αριστερή άποψη); Δηλαδή να μπορεί να παίρνει κάποιος την ελληνική ιθαγένεια μόνον και μόνον επειδή γεννήθηκε στην Ελλάδα; (δικαίωμα του εδάφους). Η λύση που τελικά προκρίθηκε δεν είναι ούτε η μία ούτε η άλλη. Ποια είναι αυτή; Η λύση του «μετέχοντος στην Ελληνική Παιδεία». Τώρα πώς θα εξειδικευθεί αυτό είναι μια άλλη υπόθεση»
.
 
hellenicrevenge
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου