Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Απαντάμε στις π@π@ριές του Ριζοσπάστη.Είχαμε μέρες να ασχοληθούμε με τους ηλίθιους του Περισσού αλλά κάνουν πάντα το θαύμα τους και δεν μπορούμε να μην βάλουμε ένα άρθρο απο τον Ριζοσπάστη. Η κατηφόρα τους δεν έχει τελειωμό...Η «Χρυσή Αυγή» είναι δολοφονικό όπλο του συστήματος κατά του λαού
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, με αφορμή τα όσα έγιναν προχτές στην Κόρινθο, αλλά και το προηγούμενο διάστημα σε άλλες πόλεις της χώρας, όπου φασιστοειδή επιτίθενται σε μετανάστες
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τα γεγονότα στην Κόρινθο και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπου φασιστοειδή επιτίθενται σε μετανάστες.
Ολόκληρη η ανακοίνωση που φέρει τον τίτλο «Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" χιτλερικό τάγμα εφόδου - Υποκρίνεται τον προστάτη του λαού, ενώ είναι δολοφονικό όπλο του συστήματος κατά του λαού», έχει ως εξής:
«Τα χτεσινά γεγονότα στην Κόρινθο και άλλα που προηγήθηκαν...
σε διάφορες πόλεις, όπου οι τραμπούκοι της "Χρυσής Αυγής" με στρατιωτική εξάρτυση επιδόθηκαν σε άγριες επιθέσεις και ξυλοδαρμούς μεταναστών,
Στην Κόρινθο κανείς λαθρομετανάστης δεν έφαγε ξύλο. Πλακώθηκαν μεταξύ τους απλά στο ΚΚΕ βλέπουν παντού τάγματα εφόδου των SA , τον Ρεμ , τον Εμίλ Μορίς μην σας πούμε πως σκέφτονται πως ο Κασιδιάρης είναι ο Χίτλερ που έχει κάνει πλαστική.

 δίχως κανείς να συλληφθεί,
Αυτό είναι το καλύτερο ! Το "αντιεξουσιαστικό, επαναστατικό" ΚΚΕ ζητάει συλλήψεις απο τους μπάτσους , τον αστικό μηχανισμό καταστολής. Άραγε ταιριάζει στις "αγωνιστικές του παραδόσεις" του ΚΚΕ να γλείφει τους μπάτσους για συλλήψεις ;


 επιβεβαιώνουν ότι η "Χρυσή Αυγή" αποτελεί τον πιο λυσσασμένο μηχανισμό του συστήματος, ο οποίος προετοιμάζεται συστηματικά, έχοντας τελικό στόχο το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος.
Π@π@ριές...το λαικό κίνημα δεν είναι ο λαθρομετανάστης που ήρθε εδώ να κονομήσει , να γίνει καπιταλιστής μετά στην Πατρίδα του. Λαικό κίνημα είναι ο Έλληνας εργαζόμενος-άνεργος- συνταξιούχος-αγρότης-φοιτητής-μαθητής που θα παλέψει για την επιβίωσή του . Τα συμφέροντα του λαθρομετανάστη ταυτίζονται με το κράτος που τον κρατάει εδώ και ο λαός θα τον βρει απέναντί του.


Με προμετωπίδα το κυνήγι των μεταναστών, η ηγεσία της "Χρυσής Αυγής" κρύβει επιμελώς τους πραγματικούς στόχους της και εμφανίζεται ως φιλολαϊκή οργάνωση, που μάλιστα αναλαμβάνει αυτόκλητα τη δήθεν υπεράσπιση των φτωχών και αδυνάτων.
Έλα ντε αλλά το κρύβει καλά . Να δεις μέχρι τρόφιμα μοιράζει. Εσεις στον Περισσό γιατί δεν μοιραζετε φαγητό ; 


 Αξιοποιεί με αυτόν τον τρόπο τη δίκαιη αγανάκτηση πολλών εργαζομένων και εξαθλιωμένων, θυμάτων της αστικής πολιτικής και του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος, για να τους εγκλωβίσει στην πιο αντιδραστική κατεύθυνση υπηρέτησης του καπιταλιστικού συστήματος. Η κυβερνητική πολιτική ενισχύει τέτοιες δραστηριότητες σαν της "Χρυσής Αυγής".
Η ενίσχυση αυτη φάνηκε απο τους μπάτσους που ψέκαζαν στην μούρη τους χρυσαυγίτες. Μάλλον για να τους ενισχύσουν...
Και όπως λέει και ο Λένιν "απο την στάση της αστυνομίας καταλαβαίνεις με ποιον είναι η κυβέρνηση"

Το μεταναστευτικό είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που οι αιτίες του βρίσκονται στο ίδιο το εκμεταλλευτικό σύστημα, στους άδικους πολέμους των ιμπεριαλιστών συμμάχων της "Χρυσής Αυγής", στην πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στους μετανάστες. Τα δουλεμπορικά κυκλώματα, καθώς και οι μαφίες διαφόρων εθνικοτήτων δρουν ανενόχλητα σε συνεργασία με τον ελληνικό υπόκοσμο, υπό τα όμματα της αστυνομίας και σε καμιά περίπτωση δεν ταυτίζονται με τη συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών που είναι θύματα.
Το οτι οι αλλοδαποί έχουν 90% συμμετοχή στην βαριά εγκληματικότηταδιαφεύγει του ΚΚΕ , όπως και η συμπίεση του μεροκάματου λόγω φθηνού εργατικού δυναμικού όπως και η ανεργία των Ελλήνων απο αυτούς . Αλλά πρέπει να τους λέμε και θύματα και να μην γίνεται τίποτα γιατί φταίνε οι ...μαφίες , ο διεθνής καπιταλισμός κλπ


Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με τους αλαλαγμούς τραμπούκων, τους ξυλοδαρμούς και τις διώξεις πεινασμένων ανθρώπων, τους οποίους εξάλλου πολλοί εργοδότες και άλλοι χρειάζονται για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους. Η φτώχεια, η εκμετάλλευση και η ανεργία είναι οι συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στους Ελληνες και στους αλλοδαπούς εργάτες και στον κοινό εχθρό τους, την κεφαλαιοκρατία. Γι' αυτό και ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός ενάντια στην ΕΕ, στο ντόπιο κεφάλαιο και στις καπιταλιστικές κυβερνήσεις γενικότερα.
Κοιμούνται όρθιοι στον Περισσό.
Το μεταναστευτικό δεν θα λυθεί ούτε με την ψευτοανθρωπιά του ΚΚΕ  , ούτε με τις νομιμοποιήσεις που λέει , ούτε δίνοντας ταξιδιωτικά έγγραφα για να πάνε οι αλλοδαπόι στην Ευρωπη. Ανα πάσα στιγμή βγάζουν οι Ευρωπαίοι νόμο αλλά Αγγλία και στους γυρνάνε πίσω και Ελληνες με την βούλα...
 Ποτέ ο αλλοδαπός δεν θα μπει στους κοινωνικούς αγώνες παρά μόνο κάποια εξαίρεση . Η συντριπτική πλειοψηφία ήρθε να κονομήσει , δεν θα πάει κόντρα στην εργοδοσία ούτε στο μεγάλο κεφαλαιο , δεν θα συνδικαλιστεί σοβαρά. Δεν θα ασχοληθεί με επιχειρησιακά σωματεία , ούτε με κλαδικά. Το πολύ πολύ να πάει με το ΠΑΜΕ να φυλάει την βουλή.


 Η πολιτική της "Χρυσής Αυγής" στηρίζει τους εφοπλιστές,
Πατάτα...ο εφοπλιστής Καμπάνης σε περιοδικό crash υποστήριξε οτι ήθελε οικουμενική κυβέρνηση με όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής...ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ !


 τους βιομήχανους και τους τραπεζίτες,
Στο πρόγραμμά τους είναι εναντίον των τραστ , των πολυεθνικών και ασφαλώς μιλά για εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος . Τα άρθρα εναντίον της τοκογλυφίας του παρασιτικού κεφαλαίου είναι πάρα πολλά για να μην τα έχουν δει στον Ριζοσπάστη...

 γι' αυτό και παρά τις φιλολαϊκές κορόνες της κόπτεται υπέρ της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας. Μόνο καλά λόγια θα βρει καθένας στα κείμενά της γι' αυτούς που φοροαπαλλάσσονται, απολαμβάνουν προνόμια, συγκροτούν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, διαμορφώνουν συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους, αυξάνοντας διαρκώς τα κέρδη τους. Υπερασπίζεται όλες τις βασικές πολιτικές επιλογές της αστικής τάξης.
Θα ήθελε το ΚΚΕ να μας στείλει αυτα τα κείμενα να τα δει όλος ο Ελληνικός λαός ; 


Η δράση της "Χρυσής Αυγής" διαπλέκεται με μηχανισμούς στα Σώματα Ασφαλείας και στο Στρατό, εκφράζεται και με προβοκάτσιες κουκουλοφόρων, όπως στην επίθεση κατά της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, όπου κουκουλοφόροι, αστυνομικοί και "γνωστοί άγνωστοι", στους οποίους βρίσκονταν και στοιχεία του υποκόσμου, έδρασαν δολοφονικά με ρόπαλα, βόμβες μολότοφ, πέτρες, ακόμα και με χημικά εναντίον των συγκεντρωμένων.
Ναι , είχαν σημαίες ανταρσύα, ΣΕΚ , ΕΕΚ-Τροτσκιστές και σας την έπεσαν μαζί με τους αναρχικούς οι οποίοι βάζουν βόμβες στα γραφεία τους . Επίσης έριξαν και τα χημικά όπου πέθανε ο άνθρωπος για τον οποίο δεν κάνατε ΤΙΠΟΤΑ . Είχατε νεκρό και δεν κάνατε το παραμικρό . Και μετά σας φταίνε οι άλλοι...


Ο λαός πρέπει να τους απομονώσει. Να μην ξεγελαστεί από θεατρινισμούς τύπου διανομής τροφίμων και ψευτοαγαθοεργίες.
Καλά, να απομονωθούν τώρα που παίζει να είναι και τρίτο κόμμα δύσκολο , πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο. Όσο για την διανομή τροφίμων δεν βλέπουμε να προτείνει κάτι άλλο το ΚΚΕ , ας μοιράσει αυτό τρόφιμα ή δεν ξέρουμε ας προτείνει στον λαό να απορρίψει τα φασιστικά τρόφιμα και να κάνει δίαιτα.

 Είναι το κόλπο για να συγκινηθούν τα πολιτικά πιο ανώριμα τμήματα του λαού και της νεολαίας.
Αχ αυτός ο λαός, μια είναι ανώριμος , μια έχει εκφασιστεί που λέει και η Βουγιουκλάκη χαστουκισμένη Λιάνα απο τον κύριο-Φλωρά Κασιδιάρη...

Οσο η καπιταλιστική οικονομική κρίση οξύνεται και η χρεοκοπία του λαού διαγράφεται ακατάσχετη, τόσο πιο μπροστά τους θα βρίσκουν οι εργαζόμενοι το οπλισμένο χέρι της "Χρυσής Αυγής". Τη δράση δολοφονικών οργανώσεων, μαζί και της κρατικής καταστολής, μπορεί και πρέπει να την αντιμετωπίσει και να τη βάλει στο περιθώριο μόνο ο οργανωμένος λαός που παλεύει για τη δική του εξουσία».
Όσο γλείφετε τους λαθρομετανάστες θα ψάχνετε την ψήφο και δεν θα την βρίσκετε . Αλλάξτε πλευρό . Σβήνετε και νομίζετε οτι πάτε και καλά . Έχετε μια σταλινική βιτρίνα , γελάει ο κόσμος . Ειδικά αυτός ο Μαίλης είναι απίθανος . Και μετά σας φταίει ο κόσμος που δεν σας ακολουθεί... 
 
 http://egersis2.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου