Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Το ΒΗΜΑ ανακάλυψε «επικίνδυνο ακροδεξιό ακτιβισμό» στην χώρα της μαρξιστικής τρομοκρατίας

Το ΒΗΜΑ ανακάλυψε «επικίνδυνο ακροδεξιό ακτιβισμό» στην χώρα της μαρξιστικής τρομοκρατίας Μια νέα λυσσαλέα επίθεση έκανε την Τετάρτη η έντυπη «ναυαρχίδα» του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και της δυστυχίας του Μνημονίου, το «Βήμα», με αφορμή την εκδήλωση διαμαρτυρίας μελών και φίλων του κινήματος στο λιμάνι του Πειραιά, κατά του σκανδαλωδώς προστατευόμενου από τις «αρχές» και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος κτήνους της Πάρου. Το σχετικό άρθρο, που είναι το κύριο άρθρο του Βήματος, έχει τίτλο: «Ο επικίνδυνος ακροδεξιός ακτιβισμός» και είναι πλημμυρισμένο από μαρξιστική εμπάθεια και αυταρχικότητα, ενώ γίνεται προσπάθεια να καλλιεργηθεί κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Ιδού το καθεστωτικό παραλήρημα, των παπαγαλακίων του Μνημονίου:

«Ειδεχθής και αποτρόπαιη από κάθε άποψη η πολλαπλή βιαιοπραγία του νεαρού Πακιστανού σε βάρος της 15χρονης στην Πάρο. Η πολιτεία και οι δικαστικές αρχές έχουν τώρα τον λόγο και την υποχρέωση να αξιολογήσουν την πράξη και να επιβάλλουν τις δέουσες ποινές. Τα υπόλοιπα, όπως ο αναπτυσσόμενος τελευταίως οργανωμένος ακροδεξιός ακτιβισμός, δεν έχουν θέση σε μια συντεταγμένη και οργανωμένη κοινωνία, όπως είναι και φιλοδοξεί να παραμείνει η Ελλάδα. Το χθεσινό ντου της Χρυσής Αυγής στο πλοίο που μετέφερε τον πακιστανό και άλλες παρόμοιου τύπου επιθέσεις των «στρατιωτών» του Μιχαλολιάκου, δεν ταιριάζουν ούτε στην κουλτούρα μας, ούτε βεβαίως στο νομικό πολιτισμό μας. Είναι επιεικώς πολιτικά και κοινωνικά απαράδεκτες, διαμορφώνουν περιβάλλον αντιδημοκρατικό, προπαρασκευάζουν μέλλον σκοτεινό, εγκαθιδρύουν καθεστώς φόβου, διώξεων και φασισμού. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές. Οι αρχές οφείλουν ταχύτατα να λάβουν τα μέτρα τους και οι ηγεσίες των κομμάτων να καταδικάσουν τα προκατασκευασμένα γεγονότα των δήθεν «αγανακτισμένων» χρυσαυγιτών. Αν ο δημοκρατικός κόσμος μείνει απαθής σε λίγο θα κυκλοφορούν τάγματα εφόδου στις γειτονιές της Αθήνας και η ακροδεξιά τρομοκρατία θα βρει πεδίο ελεύθερο για εγκληματική δράση. Τώρα πριν γιγαντωθεί η ακροδεξιά τρομοκρατία πρέπει να ελεγχθεί και να συντριβεί. Μετά θα είναι αργά».

Μιλάνε τα παπαγαλάκια περί «ακροδεξιάς τρομοκρατίας»! Αν είναι δυνατόν, στη χώρα που έχει υποφέρει περισσότερο απ’ όλες στην Ευρώπη από την μαρξιστική τρομοκρατία, που το αίμα των θυμάτων της είναι νωπό ακόμη και που οι περισσότεροι από τους δολοφόνους κυκλοφορούν ελεύθεροι, να λέγονται τέτοια πράγματα! Αλλά βέβαια, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τις διάφορες μαρξιστοτραφείς θεραπαινίδες του καθεστώτος!
Η απάντησή μας προς τα τσιράκια του καθεστώτος: Το ποτάμι του Ελληνικού Εθνικισμού δεν γυρίζει πίσω!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου