Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από τους υπεύθυνους της δυστυχίας του ελληνικού λαού!

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από τους υπεύθυνους της δυστυχίας του ελληνικού λαού!
Επίθεση –και μάλιστα… διπλή- στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που αλυσόδεσε την Ελλάδα στα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων και εξαθλίωσε τους Έλληνες, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στην αντίδραση των κατοίκων της Κορίνθου για τη μετατροπή της πόλης του σε χωματερή λαθρομεταναστών! 
Ιδού το αντιεθνικιστικό παραλήρημα της –ελέω οικογενειοκρατίας- εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά:
 
«Τα επεισόδια στην Κόρινθο όπως και άλλες τέτοιου είδους ενέργειες  μελών κοινοβουλευτικού κόμματος, νοσταλγών του φασισμού, που επιχειρούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους προτάσσοντας τη ξενοφοβία, πλήττουν το δημοκρατικό πολίτευμα και δεν συνάδουν με την Ιστορία της χώρας μας. H απονομή της δικαιοσύνης είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του κράτους. Όποιος επιχειρεί να υποκαταστήσει τους θεσμούς, αυτοδικώντας, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κράτος δικαίου. Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια αυτά, και στις αποσπασματικές και επικοινωνιακού τύπου στρατηγικές απαντά θεσμικά».
 
Ιδού και το πιο… φρέσκο παραλήρημα κάποιου Κώστα Τριανταφύλλου, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ:
 
«Μηδενική ανοχή στους αυτόκλητους προστάτες που λειτουργούν ως τάγματα εφόδου και ομάδες βίας. Κόμματα και οργανώσεις τα οποία έχουν ως βάση της σκέψης και της λειτουργίας τους τη βία και την αυτοδικία, δεν συνεισφέρουν τίποτα στην επίλυση του μείζονος εθνικού ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης. Αντίθετα, τροφοδοτούν και διογκώνουν την ανασφάλεια».
 
Απάντηση: Μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού, αντί να σωπαίνουν και να κρύβονται, έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα! Ωστόσο, οι επιθέσεις τέτοιων αντεθνικών και αντικοινωνικών στοιχείων εναντίον μας, αποτελεί έναν ακόμη τίτλο τιμής για το Κίνημά μας!
 
(ΥΓ): Αυτοί που κάποτε πρωτοστατούσαν σε κάθε είδους ταραχές, ακόμα και σε δημόσια ξεγυμνώματα πολιτικών τους αντιπάλων (ιδιοκτητών λεωφορείων της πρώην ΕΑΣ, στην Ομόνοια), μιλάνε τώρα για αυτούς που «παίρνουν το νόμο στα χέρια τους». Αυτό θα πει θράσος! 
 
xryshaygh.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου