Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ



ΑΘΗΝΑ 25-8-2012.
Έχει γεμίσει ο τόπος από υπεύθυνους τάχα ταγούς που θεωρούν πως θα λύσουν τα προβλήματα της πατρίδος μας αν τυχόν εξαλείψουν το ελληνικό έθνος! Τι άλλο θα μπορούσε κανείς να πει όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ονομάζουν την κατοχική νεοταξική κυβέρνησή τους κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή ενότητας ενώ τα προβλήματα που έχουν τεθεί στα θεμέλια του έθνους μας έχουν πηγή το νεοταξικό κτήνος με τον πυροκροτητή να βρίσκεται στα δικά τους χέρια. Οι δε μέθοδοι που προβάλλονται στα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά μας ζητήματα αμφισβητούν την φυλετική μας υπόσταση και βάλλουν ενάντια στην πίστη μας.
Όταν οι εκφραστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλουν να υποσταλούν οι σημαίες των εθνικών κρατών, οι αληθινοί ταγοί δεν προτάσσουν την απόσυρση του σχολικού εκκλησιασμού, τον αφελληνισμό της ελληνικής ιστορίας και τις πονηρές σκέψεις για την εισαγωγή του ηλεκτρονικού ελέγχου για την ασφάλεια τάχα ανήλικων και γερόντων. Όταν οι τοκογλύφοι της οικουμένης σου επιβάλλουν οικονομικά μέτρα ατελέσφορα για να σε βγάλουν τάχα από τα χρέη που οι ίδιοι σου έθεσαν για να σου πάρουν το γεωφυσικό πλούτο και να σε βάλουν στο ίδιο τραπέζι με τα κρατικά μορφώματα που σου γυρεύουν εδάφη για λογαριασμό των ίδιων μισελλήνων, ο αληθινός ηγέτης οχυρώνει το κράτος και δεν συνομιλεί με τον εχθρό.
Όμως το ελληνικό έθνος σήμερα δεν έχει ταγούς και ηγέτες εθνικούς παρά μονάχα δειλούς και θεραπαινίδες του πιο ανθελληνικού εσμού που έχει ποτέ γνωρίσει η ανθρωπότητα. Οι δε αποφάσεις που λαμβάνονται αποτελούν πρόκληση αφού είναι προφανές πως η μεγαλύτερη μάστιγα της ιστορίας από καταβολής κόσμου, ο σιωνιστικός νεοταξισμός δεν θέλει λαούς με πίστη και αγωνιστικό πνεύμα για την ελευθερία και την αυθυπαρξία των εθνών. Ονομάζουν με μεγάλη ευκολία τους αντιπάλους τους οι παγκόσμιοι λαθροθήρες ρατσιστές και σκοταδιστές, καταλογίζοντας στους λάτρεις του Θεού και της Φυλής μισαλλοδοξία, εχθρότητα στη διαφορετικότητα και θρησκευτικό φανατισμό.
Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Οι αντιρατσιστές είναι εκείνοι που μισούν τη φυλετική διαφορετικότητα, αφού επιθυμούν να επιβάλλουν τον τύπο του πολυφυλετικού και πολυπολιτισμικού κράτους με την εισβολή πλημμυρίδας αλλοφύλων και αλλοθρήσκων προκειμένου να θέσουν τον λαό μειονότητα που θνήσκει μέσα στην ίδια την πατρίδα του. Μισαλλόδοξοι είναι οι άθλιοι της αστικής δημοκρατίας όταν στερούν το δικαίωμα στην οικογένεια και στην εργασία από τα γεννήματα της πατρίδος αδιαφορώντας για τις ψυχές που χάνονται και τα όνειρα που διαλύονται με την συνδρομή παντός ταξικού και ιδεολογικού τους «αντίπαλου». Και σκοταδιστές είναι κείνοι που δεν «βλέπουν» την αλήθεια και την πραγματική απειλή όχι γιατί δεν έχουν μάτια αλλά γιατί έχουν ως αποστολή να σβήσουν τα ίχνη του Ελληνισμού και της Πίστης μας.
Όταν οι Τούρκοι αξιωματούχοι επιθεωρούν ατουφέκιστοι τα εδάφη μας που λιγουρεύονται, όταν ψοφοδεείς γραικύλοι θεωρούν ως «καλλιτέχνημα» την κατασυκοφάντηση του Αθανασίου Διάκου που τον εμφανίζουν στο σήμερα ως κακό σύζυγο και συνδαιτυμόνα Κούρδων λαθρομεταναστών, όταν οι φυλλάδες της Εσπερίας βλέπουν ως λύση τη μεθοδευμένη χρεοκοπία, τι χρεία έχουμε άλλων μαρτύρων πως η Ελλάς είναι ο μέγας στόχος του Παγκόσμιου Συστήματος; Όταν το τοπίο των χωρών γύρω μας ξεχερσώνεται φτάνοντας βήμα – βήμα κοντά στη δική μας αυλή, όταν σε άλλες χώρες σφάζουν ή σταυρώνουν ανθρώπους γιατί έγιναν χριστιανοί, εδώ μέσα στην Γη Μαρτύρων και Ηρώων που το Τίμιο Αίμα τους άνδρωσε το Ελληνικό Έθνος, οι κατοχικές αρχές διώκουν Έλληνες ως παραβάτες και ρατσιστές, καλύπτουν τους κατσαπλιάδες του νεοταξικού καθεστώτος και γεμίζουν τον τόπο με τοκογλύφους και λαθροεποικιστές.
Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός σηκώνει το γάντι και απαντάει στον νεοταξικό πόλεμο κηρύσσοντας τον δικό του ανυποχώρητο και ανηλεή πόλεμο. Σηκώνουμε το λάβαρο της νέας εθνικής επαναστάσεως καλώντας στο πλευρό μας σύσσωμο τον ελληνικό λαό που πιστεύει σε Θεό, Πατρίδα και Λαό. Το Εθνικιστικό Κίνημα είναι η Παράταξη όλων των Ελλήνων απέναντι στον ληστρικό διεθνιστικό νεοταξισμό και τους συνεργούς του. Απέναντι στους καταπατητές της πατρίδος μας, εμείς οι Εθνικιστές προτάσσουμε τις Αξίες και τα Ιδανικά της Ελληνικής Φυλής.
Είμαστε ρατσιστές γιατί πιστεύουμε στην φυλετική καθαρότητα και την απρόσβλητη εθνική μας καταγωγή γιατί έτσι μας δίδαξαν οι σοφοί πατέρες μας. Να προασπίζουμε την εθνική μας αυθυπαρξία και να άρχουμε μες στην ανθρωπότητα βασισμένοι στον ηρωισμό, την τόλμη, την ατσάλινη πυγμή και την ελληνική εργατικότητα. Είμαστε επίσης πολεμιστές του Φωτός ενάντια στα ερπετά του σκοταδισμού που απεργάζονται τη δύση του ελληνισμού.
Εμείς εργαζόμαστε για την ανατολή του Νέου Ελληνισμού που θα βγάλει τους ανθέλληνες από τις τρύπες τους, που θα σαρώσει τα ξένα ήθη και θα αναστήσει το αλλοτινό μεγαλείο του έθνους μας. Θα λευτερώσουμε τα άγια βήματα και προσκυνήματα εναρμονίζοντας την πολιτική ηγεσία και το λαό που θα προτάξουν ελληνική την ψυχή και την πίστη σιμά στην λαλιά.
Σε τούτα εδώ τα χώματα άνθρωποι και ιδέες ζουν και βαδίζουν αδιαχώριστα. Στην Ελλάδα τα λάβαρα και τα όπλα δίνουν ζωή στα γραπτά και τις διδαχές. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα προμαχήσει και θα απλώσει πλέριο τον Ελληνισμό και πάλι με Πίστη στα υψηλά του πεπρωμένα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου