Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Αισχρή πρόκληση: Ο Πακιστανός εγκληματίας δήλωσε 19χρονος και τον στέλνουν στις φυλακές ανηλίκων!

Αισχρή πρόκληση: Ο Πακιστανός εγκληματίας δήλωσε 19χρονος και τον στέλνουν στις φυλακές ανηλίκων! Όπως πληροφορούμεθα από σχετικό δημοσίευμα του καθεστωτικού «Βήματος», οι αρχές σκοπεύουν να προφυλακίσουν τον Πακιστανό ειδεχθή εγκληματία της Πάρου στις φυλακές… ανηλίκων του Αυλώνα. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα:

«Η αστυνομική κλούβα μετέφερε τον 19χρονο από την Σύρο, όπου απολογήθηκε, στο Μεταγωγών του Πειραιά, όπου θα διανυκτερεύσει, μέχρι να μεταφερθεί την Τετάρτη στις φυλακές Αυλώνα, προκειμένου να προφυλακιστεί. Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Αυλώνα οδηγούνται οι κατηγορούμενοι ανήλικοι και έφηβοι μέχρι 21 ετών».

Εάν κάτι τέτοιο αληθεύει –που όπως φαίνεται αληθεύει- θα πρόκειται για μια ακόμη άθλια απόπειρα παροχής προστασίας στον εγκληματία, από το ελληνόφωνο μνημονιακό ψευδοκράτος (μετά από τις κουκούλες και τα καπέλα που του φόρεσαν, για να μην φωτογραφηθεί από τους δημοσιογράφους και δει ο κόσμος το πρόσωπό του). Μάλιστα, θα πρόκειται για σκανδαλώδη μεθόδευση, καθώς όπως δήλωσε στα δελτία ειδήσεων η δικηγόρος του, ο Πακιστανός δήλωσε πως γεννήθηκε το 1993 κι όχι το 1991, όπως έγραφαν τα χαρτιά του. Προφανώς, για κάτι λίγους μήνες θα είχε ξεπεράσει τα 21 έτη που είναι το όριο για κράτηση σε φυλακές ανηλίκων και θα οδηγείτο σε κανονικές φυλακές. Οπότε, είτε με πρωτοβουλία του ιδίου, είτε επειδή κάποιοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» μαρξιστές τον «δασκάλεψαν», δήλωσε γεννηθείς το 1993. Και οι «αρχές» το δέχτηκαν! Και θα του γίνει το χατήρι!

(ΥΓ) 1: Όλοι οι κρατούμενοι για ειδεχθή εγκλήματα από τέτοιες χώρες, είθισται να δηλώνουν (κατόπιν δασκαλέματος…) τρελοί ή ανήλικοι για να αποφύγουν τις συνέπειες του νόμου, που ασφαλώς και είναι βαρύτερες για τους ενηλίκους!



xryshaygh.cοm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου