Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ RESEARCH: Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει άνοδο!

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ RESEARCH: Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει άνοδο! Η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση μας ήρθε από την εταιρεία ΚΑΠΑ RESEARCH και τα αποτελέσματα αυτής στην ερώτηση «τι θα ψηφίζατε αν είχαμε σήμερα εκλογές» είναι τα κάτωθι: ΝΔ 23,6%, ΣΥΡΙΖΑ 20,7%, ΠΑΣΟΚ 11,1%, Χρυσή Αυγή 7,4%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,4%, Δημοκρατική Αριστερά 5,7%, ΚΚΕ 4,8%... Όπως παρατηρείτε, το μόνο κόμμα που έχει αύξηση των ποσοστών του σε σχέση με τις πρόσφατες εκλογές είναι η Χρυσή Αυγή, που περνάει στην 4η θέση.
Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε πως τα συγκεκριμένα αποτελέσματα δεν είναι με αναγωγή, άρα το πραγματικό ποσοστό του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών με την απαραίτητη αναγωγή φθάνει αμέσως το 9%! Αν συνυπολογίσουμε και τα μειωμένα ποσοστά που – παραδοσιακά – δίνουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, τότε κάποιοι έχουν αρχίσει ήδη να ανησυχούν για την μεγάλη ανατροπή που έρχεται στο πολιτικό σκηνικό στο άμεσο μέλλον. Στην δημοσκόπηση που δημοσίευσε το ΒΗΜΑ της Κυριακής, υπάρχει και το εξής ερώτημα προς τους ψηφοφόρους: «Ανεξάρτητα από το κόμμα που ψηφίσατε, σε ποιο κόμμα αισθάνεστε πιο κοντά σήμερα»;  Εκεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει το 5,2%, ενώ από την ίδια δημοσκόπηση προκύπτει ότι το 43% των ερωτηθέντων δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην «τρόικα εσωτερικού» της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ. Τέλος, οι θετικές γνώμες για τον Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστή Νικόλαο Μιχαλολιάκο αγγίζουν το 19% (ακριβώς το ίδιο ποσοστό έδωσε και το «Βαρόμετρο» της Public Issue) και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός, ότι «δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός» εμφανίζεται ο… Κουβέλης!
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου με πανελλαδικό δείγμα 1003 ατόμων.
Τι σημαίνει η άνοδος μόνο της Χρυσής Αυγής; Αυτό που λέγαμε προεκλογικά: πως κανένας απ’ αυτούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή δεν θα μετανιώσει για την επιλογή του, αντίθετα θα μετανιώσουν όσοι σκέφτηκαν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, αλλά για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν το έκαναν τελικά. Και θα το κάνουν στο μέλλον, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη φωνή μας, που είναι και δική τους φωνή! 

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου