Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή: Μοιράζουν 1 τόνος δωρεάν ψάρια & ζυμαρικά! όλη η κρατική επιδότηση των 3,5 εκατ. ευρώ σε τρόφιμα για τους πολίτες!


ImageΣε ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή (ο Ηλίας Παναγιώταρος, υπεύθυνος τομέα κοινωνικής αλληλεγγύης την υπογράφει) αναφορικά με την απόφασή της να μοιράζει μόνο ελληνικά προϊόντα στις δωρεάν διανομές τροφίμων που κάνει, αλλά και διαθέτει από το κοινωνικό παντοπωλείο που έχει ιδρύσει το κόμμα για να επωφελούνται οι οικονομικών αδύναμοι, αναφέρονται τα εξής:

«Εδώ και μερικά χρόνια με όσες δυνάμεις διέθετε η Χρυσή Αυγή, οργάνωνε διανομές τροφίμων σε διάφορες γειτονιές. Μαζί με την τεράστια άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αυξήθηκαν και οι προσφορές τροφίμων από την Χρυσή Αυγή σε όσους Έλληνες τα έχουν ανάγκη.
 
Στεγασμένο κοινωνικό παντοπωλείο στα Άνω Λιόσια, όπου εκατοντάδες οικογένειες προμηθεύονται βασικά είδη διατροφής, απαραίτητα για την επιβίωση τους. Συνεχείς διανομές στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και δεκάδες σε ολόκληρη την επαρχία. Στεγασμένο κοινωνικό παντοπωλείο και στην Θεσσαλονίκη και αποκορύφωμα της έως τώρα κοινωνικής μας προσφοράς την προχθεσινή διανομή δεκάδων τόνων τροφίμων αρίστης ποιότητας Ελληνικής προελεύσεως αγορασμένα από τα χρήματα της εκλογικής επιδοτήσεως.
 
Σε αυτές τις ποσότητες προστέθηκαν και κάποιες προσφορές συνανθρώπων μας από διάφορα σούπερ μάρκετ ελληνικών και ξένων συμφερόντων.
 
Διάφοροι αγνοούντες την πραγματικότητα και θέλοντας να διαβάλουν το Κίνημά μας έγραψαν σε blogs ότι η Χρυσή Αυγή δεν προτιμά ελληνικά προϊόντα ή ότι αγοράζει από ξένα σούπερ μάρκετ. Η απάντηση μας προς όλους τους λασπολόγους - συκοφάντες θα δοθεί την Τρίτη 17/7/2012 και ώρα 19:00 στην πλατεία Αγίου Νικολάου στην Νίκαια, όπου θα μοιραστούν πλέον του ενός τόνου φρέσκων θαλασσινών, καθώς και ζυμαρικών προς τους δοκιμαζόμενους Έλληνες συμπολίτες μας.
 
Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα γίνει διανομή τόνων φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε σημεία, τα οποία θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα και την εφημερίδα μας. Τέλος, να επισημάνουμε ότι η Χρυσή Αυγή στις δύσκολες αυτές ώρες που περνά ο Ελληνικός λαός θα πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους δραστηριότητες".
Καλά, θα τους τρελάνουν όλους οι "σκληροί" της δεξιάς. Ρίχνουν όλη την κρατική επιδότηση των 3,5 εκατ. ευρώ σε τρόφιμα για τους πολίτες! Στις επόμενες εκλογές δεν σταματάνε ούτε στο 15% αν συνεχίσουν έτσι και η ΝΔ υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε στην τρόϊκα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου