Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Οι απεργοί της Χαλυβουργίας ΔΕΝ είναι κομμουνιστές!! Βίντεο!!



Το νέο ανέκδοτο στα μέσα μαζικής εξαπάτησης είναι το εξής: «η Χρυσή Αυγή συμπορεύεται με ΚΚΕ και Σύριζα…».

Αυτό διαδίδουν κάποια ρετάλια της δεξιάς πολυκατοικίας νομίζοντας πως έτσι θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Με αφορμή την προ μηνών επίσκεψή μας για συμπαράσταση στους απεργούς της Χαλυβουργίας Ελλάδος, ξεσάλωσαν οι γλείφτες του Σαμαρά, που αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα και καπηλεύονται τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Νομίζουν πως με τα ψέματα και τη λάσπη θα παραπλανήσουν τους αδαείς. Πλανώνται πλάνη οικτρά. Οι απεργοί της Χαλυβουργίας Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. Ανάμεσα στους απολυμένους βρίσκονται και μέλη του Κινήματός μας, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, που στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις (και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές) συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.
Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μας στη Χαλυβουργία, δεκάδες απεργοί που μας υποδέχτηκαν, σίγουρα δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με ΚΚΕ και Σύριζα. Απόδειξη επ’ αυτού οι φόρμες των Ειδικών Δυνάμεων που φορούσαν, αλλά και τα μπρελόκ με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο που μας έδειχναν ως δείγμα των πολιτικών τους θέσεων. Η αντιπροσωπεία μας, όπως αποδεικνύουν τα σχετικά βίντεο, καταχειροκροτήθηκε από τους απεργούς και αυτοί που μας χειροκρότησαν σίγουρα δεν άνηκαν στο ΠΑΜΕ.
Ένα ακόμη μεγάλο ψέμα είναι ότι η κυβέρνηση Σαμαρά περιφρούρησε το δικαίωμα των πολιτών στην εργασία. Περιφρούρησε το δικαίωμα ελαχίστων ατόμων, την περίοδο που ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες βρίσκονται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας λόγω ανεργίας. Και με τους απολυμένους τι γίνεται; Αυτοί δεν έχουν οικογένεια; Ή μήπως ο ιδιοκτήτης της Χαλυβουργίας Ελλάδος αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης; Στην πραγματικότητα ο όμιλος Μάνεση συνεχίζει να διατηρεί ανθηρά οικονομικά και εν μέσω κρίσης και οι εξαγωγές του προς πολλές χώρες συνεχίζονται. Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει ασφαλώς την δυνατότητα να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων
Όλο το σκηνικό στον Ασπρόπυργο με τις αψιμαχίες ΜΑΤ-Παμιτών και τις κοκορομαχίες Συριζαίων και ΚΚΕδων βουλευτών (την ώρα που οι χαλυβουργοί κλαίνε) στήθηκε με σκοπό να διαφημιστεί το καταρρέον ΚΚΕ και ο ανύπαρκτος Σαμαράς να προβληθεί ως κυρίαρχος του παιχνιδιού. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων Εργατών και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους για αξιοπρεπή εργασία.

xryshaygh 
 
 http://elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου