Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ «ΛΟΓΙΚΗ» ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ

«Εάν μη έλπηται ανέλπιστον, ουκ εξευρέσει…» ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Οι νέοι «σωτήρες» της χώρας, Αντώνιος, Ευάγγελος και Φώτιος δεν το κρύβουν: η πολιτική του Μνημονίου συνεχίζεται, πολιτική η οποία συμπεριλαμβάνει και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου, το οποίον δίκαιον δίνει την δυνατότητα στους «δανειστές» να κάνουν και κατασχέσεις ελληνικών περιουσιών εντός Ελλάδος! Ένα «δίκαιο» πάντα αγαπημένο στους τοκογλύφους όλων των εποχών, απόλυτα ευθυγραμμισμένο με την θεάρεστη κατ’ αυτούς ασύδοτη κερδοσκοπία του πουριτανισμού. Ο εκβιασμός τελικά πέρασε! Ή νομίζουν εν τοιαύτη περιπτώσει ότι θα περάσει καθώς πιστεύουν ότι ζούμε ακόμη στην εποχή του Πατσίφικο και όσο για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των πολιτευτάδων, θα τα δούμε στην πράξη και δυστυχώς για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, θα τα δούμε να διαψεύδονται πανηγυρικά με τρόπο σκληρό και επώδυνο.
«ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ»…
 Είπαν και άλλα οι συγκυβερνήτες. Είπαν ότι θα καταργήσουν τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την βουλευτική ασυλία. Το μόνο που δεν είπαν είναι ότι σύμφωνα με τον νόμο δεν μπορούν να το κάνουν τώρα. Η προηγούμενη αναθεώρηση του Συντάγματος έγινε το θέρος του 2008 (Η’ Αναθεωρητική Bουλή). Διαβάζουμε σχετικά για το πότε μπορεί να γίνει η επόμενη αναθεώρηση:
 «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, MEPOΣ 4 - TMHMA B΄ - Aναθεώρηση του Συντάγματος, Άρθρο 110, Παράγραφος 6: Δεν επιτρέπεται αναθεώρηση του Συντάγματος πριν περάσει πενταετία από την περάτωση της προηγούμενης.»
Το παραπάνω που διαβάσατε σημαίνει πολύ απλά: ότι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών μπορεί να αλλάξει το 2013! Τουτέστιν «ες αύριον τα σπουδαία»… Για έναν ολόκληρο χρόνο, λοιπόν, έχουν την απαίτηση να ευρίσκονται εις το ακαταδίωκτον πολιτικοί, τους οποίους το κοινό περί δικαίου  αίσθημα του λαού θεωρεί ότι πρέπει να καθίσουν στο εδώλιον του κατηγορουμένου! Αυτό και μόνο δημιουργεί ένα κλίμα μιας βαθειάς και σοβαρής κοινωνικής αναταραχής. Δεν προβληματίζονται οι εξουσιαστές για το πώς ο λαός θα αποδεχθεί τις εξοντωτικές μειώσεις στο εισόδημά του και τους δυσβάσταχτους φόρους όταν βλέπει τους ενόχους για την σημερινή κατάσταση να παραμένουν προστατευόμενοι μέσα σε ένα καθεστώς απόλυτης ασυλίας;
Δεν θα ξεχάσω επίσης και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των «λαθρομεταναστοφάγων» της Ν.Δ., ότι θα αλλάξουν τον νόμο Ραγκούση περί «ελληνοποιήσεων» και άλλα πολλά… Τίποτε από όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει και φυσικά δεν λένε λέξη μετεκλογικά για το θέμα.
Θέλουν, λένε, να σώσουν την Πατρίδα, όμως καμμία σοβαρή προσπάθεια δεν γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση! Το μόνο που κάνουν είναι να κάνουν μία φτηνή λογιστική πολιτική, χωρίς νόημα. Δεν σώζονται έτσι τα Έθνη, κύριοι φιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες. Δεν σώζονται με υπολογισμούς και αριθμούς. Σώζονται με Ιδανικά, με εργασία, με οράματα και επί του προκειμένου με μία γενναία προσπάθεια να επιστρέψουμε στην εθνική παραγωγή!
Όσο για τα Εθνικά θέματα, εκεί πραγματικά επικρατεί μία εθνική τραγωδία… Στα αζήτητα η ΑΟΖ, ούτε λέξη για τα 12 μίλια στο Αιγαίο, τα οποία θα μας έδιναν φοβερές δυνατότητες και όσο για το casus belli της Τουρκίας, θα έπρεπε εδώ και χρόνια η Ελλάδα να έχει προσφύγει στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ και στις ενδιαφερόμενες δυνάμεις για να διεκδικήσει αυτά που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο της θάλασσας!
Δυσάρεστα τα όσα γράφονται παραπάνω, όμως είναι η Αλήθεια και μόνον όταν δει κανείς την Αλήθεια κατάματα μπορεί να την αντιμετωπίσει. Η Πατρίδα μας ευρίσκεται σε δυσχερή θέση, έρχονται σκληρές ημέρες και αναμένονται δοκιμασίες. Και αντί να σημάνει ένα εθνικό προσκλητήριο, αυτοί που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας, σύρονται πίσω από το άρμα των τοκογλύφων χωρίς καμμία ουσιαστική εθνική αντίσταση. Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για όσους αμφιβάλλουν έγραψε στο Βήμα της περασμένης Κυριακής ο Ι.Κ. Πρετεντέρης:
«…Η τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής επιτροπής αποδίδει την αποτυχία στην πολιτική αβεβαιότητα και την κοινωνική αναταραχή. Άλλο ψέμα κι αυτό! Αντιθέτως: Είναι η πολιτική τους και η αποτυχία της που προκάλεσαν και την αβεβαιότητα, και την αναταραχή και όλα τα ακραία φαινόμενα που την συνοδεύουν. Μια χαρά ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή!»
Ό,τι πείτε εσείς κ. Πρετεντέρη! Μια χαρά ζούσαμε, με τα σκάνδαλά μας, με την χρεωκοπία μας, με την βουλευτική ασυλία μας, με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, όλα ήταν τέλεια και δεν είχατε και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή… Σας παραδίδω στην κρίση του μέσου Έλληνα.  
Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Το πρόβλημά τους, λοιπόν, το μεγάλο είναι η Χρυσή Αυγή. Μα τι θέλουν επιτέλους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Δηλώσαμε τι είμαστε και τι δεν είμαστε και αυτοί συνεχίζουν ανενόχλητοι την λάσπη τους. Αν θέλουν, μπορούν και να μας θέσουν εκτός νόμου… Έλα όμως που ο νόμος προβλέπει να υπάρχουμε! Όλοι αυτοί οι «κύριοι», οι οποίοι παριστάνουν τους μεγάλους δημοκράτες δεν γνωρίζουν ότι η δαιμονολογία και η συλλογική ευθύνη δεν αποτελούν μέρος της οποιασδήποτε δημοκρατίας; Ποιοι είναι τελικά οι εχθροί της ελευθερίας; Εμείς ή αυτοί; Διώκεται το φρόνημα στη χώρα μας; Εάν ναι, να το ξέρουμε! Τέλος, πόσο γελοίο είναι να μιλούν για δημοκρατία και να την επικαλούνται τα ορφανά της Μόσχας και του μπολσεβικισμού;  Όμως, έχουν μεγάλη αγωνία. Αγωνία για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί; Διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε:
«ΤΑ ΝΕΑ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012: [SMS] Χωρίς αριστερή πολιτική... ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γράφει η Άννα Φραγκουδάκη: «…Είναι ανάγκη να κατανοήσουμε, αντί να ξορκίζουμε, το πολιτικό αδιέξοδο που ζούμε, δηλαδή τα τελείως καινούργια δεδομένα που καθορίζουν την πολιτική κατάσταση σε ολόκληρη την Ευρώπη, άρα και στην Ελλάδα. Τα νέα αυτά δεδομένα είναι βασικά δύο, οι συνέπειες της παγκοσμιοποίησης και η συνεχής άνοδος της Ακροδεξιάς… Η απουσία σοσιαλδημοκρατικής πολιτικής συνέπεσε με τη συντριβή του σοσιαλιστικού κόσμου… Έτσι η Ευρώπη απέμεινε χωρίς αριστερή πολιτική γενικά. Το κενό ήρθε να καλύψει η Ακροδεξιά. Η Ακροδεξιά παραπλανά με ψεύτικες αλλά απλούστατες και γι' αυτό λαοφιλείς λύσεις. Για την ανεργία αρκεί να εκδιωχθούν οι μετανάστες, για την οικονομική ύφεση αρκεί να συλληφθούν οι κλέφτες, για την ανέχεια πλατιών στρωμάτων αρκεί να πληρώσουν οι πλούσιοι... Με βάση το αδιέξοδο και την παραπλάνηση, τα λαϊκά στρώματα που ψήφιζαν σοσιαλιστικά και κομμουνιστικά κόμματα σε όλη την ΕΕ μετακινούνται μαζικά προς ακροδεξιά.»
Παραπλανούμε τον λαό, γράφει η Άννα Φραγκουδάκη! Γιατί; Μήπως είναι ψέματα ότι οι λαθρομετανάστες με μεροκάματα πείνας έχουν οδηγήσεις εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία; Μήπως είναι ψέματα ότι η φορολογία αυτών που έχουν τα μέσα και είναι πιο ίσοι από τους ίσους είναι για τα πανηγύρια; Μήπως δεν υπάρχουν κλέφτες; Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά και δυστυχώς γι’ αυτούς και την Πατρίδα μας, είναι αλήθεια και το μαρξιστικό παραμύθι τέλειωσε και ήλθε η ώρα να επιστρέψει ο λαός εκεί όπου ανήκει, σε ένα κίνημα Εθνικό! Αυτό είναι που τους τρομοκρατεί και γι αυτό πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
«ΕΑΝ ΜΗ ΕΛΠΗΤΑΙ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟΝ…»
 Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα καταρρέει, όμως δεν καταρρέει η Ελλάδα, αλλά ένα αμαρτωλό καθεστώς! Με την λογική των αριθμών, και με την οποιαδήποτε λογική εάν θέλετε, είμαστε χαμένοι, όμως η λογική έχει διαψευστεί πολλές φορές στην Ελληνική Ιστορία! Περάσαμε πτωχεύσεις, πολέμους, καταστροφές και όμως νικήσαμε και επιβιώσαμε. Υπάρχει μέλλον; Ναι, εάν ελπίσουμε στο ανέλπιστο! Αρκεί να υπάρχει Πίστη, πίστη στο Θεό, που ευρίσκεται επάνω από όλες της αυτοκρατορίες του ψεύδους, οι οποίες κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, πίστη στην Πατρίδα και στα Εθνικά Ιδανικά!
Τελειώνοντας, θα παραθέσω ένα στίχο από τις «Εστιάδες» του Γρυπάρη. Ποιος ξέρει αλήθεια τις «Εστιάδες» και τον Γρυπάρη ή τον Σικελιανό ή τον Παλαμά ή τον Βαλαωρίτη, από την νέα γενιά; Δυστυχώς ελάχιστοι. Ένα ολόκληρο σύστημα αντεθνικό βύθισε μια ολόκληρη γενιά στην αμορφωσιά. Γράφει λοιπόν ο αείμνηστος Γρυπάρης στις «Εστιάδες»:
«Κ' είναι γραμμένη του χαμού η Πολιτεία. Εχτός
αν πρι ο καινούργιος ήλιος ανατείλη
κάμει το θάμα του ο ουρανός και στ' άωρα της νυχτός
μακρόθυμος τον κεραυνό του κάτω στείλη.»
Αυτό απαιτεί ο καιρός, αυτό ζητάει η αιματοποτισμένη μας Πατρίδα από όσους Έλληνες απέμειναν ζωντανοί: Να γίνουν ο κεραυνός, που θα ανάψει και πάλι την Ιερή Φλόγα του Έθνους!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου