Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Τι λέει η Αριστερά για αυτό :Αλλοδαποί το 52,46% των δολοφόνων ληστών



ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για την σφαγή των Ελλήνων πολιτών από τους αλλοδαπούς εγκληματίες για τους πρώτους 5 μήνες του 2012. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  το 52,46% των δραστών ανθρωποκτονιών με κίνητρο τη ληστεία, που έγιναν το πρώτο πεντάμηνο του 2012, είναι αλλοδαποί.

Το νούμερο αυτό έχει αυξηθεί σε σχέση με το 2011 που ήταν … 51,61%.  Οι Έλληνες δράστες με κίνητρο τη ληστεία ανέρχονται στο 11,48% (!), ενώ οι δράστες των οποίων δεν διευκρινίστηκε υπηκοότητα ανέρχονται σε 36,07%.

Από τα νούμερα αυτά αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ποσοστό των αλλοδαπών όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία των στοιχείων των υποθέσεων το ποσοστό των αλλοδαπών θα αυξηθεί 
περεταίρω επιβεβαιώνοντας στατιστικά με τον πιο επίσημο τρόπο αυτό που ο κόσμος έχει τούμπανο και τα στελέχη συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων αγνοούν να αντιληφτούν, προβληματιζόμενοι την ίδια στιγμή γιατί ο ελληνικός λαός άλλαξε τις πολιτικές του επιλογές στις πρόσφατες εκλογές. 

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία οι Αλβανοί κακοποιοί εξακολουθούν να κατέχουν τα «σκήπτρα» των δολοφονιών με κίνητρο τη ληστεία. Από τους αλλοδαπούς δράστες το 22,95% είναι αλβανικής υπηκοότητας και ακολουθούν οι Βούλγαροι με 9,48% και οι Ρουμάνοι με 6,56%...


Επιπλέον τα στοιχεία αποδεικνύουν την βαρβαρότητα των ληστών και την αποθράσυνση τους αφού ούτε μέσα στο σπίτι του πια κανείς δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής. Πιο αναλυτικά το πρώτο εξάμηνο του 2012 σημειώθηκαν 414 ένοπλες εισβολές σε σπίτια, ενώ την αντίστοιχη περίοδο το 2011 έγιναν 265.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες, όσες είναι μάχιμες, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ονοματίζουν το πρόβλημα. Και δεν είναι άλλο από τους λαθρομετανάστες.

Οι ληστές, σχεδόν στις περισσότερες περιπτώσεις, απειλούν τα θύματά τους με Καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, τα παράνομα πυροβόλα όπλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι περίπου 100.000! Αν κανείς συνυπολογίσει και τις παράνομες κυνηγετικές καραμπίνες, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι υπάρχει μια «δύναμη πυρός» που ξεπερνά ακόμη κι αυτή της Αστυνομίας!

Τα περισσότερα όπλα προέρχονται από τα χερσαία σύνορα με την Αλβανία και τη Βουλγαρία, αλλά και μέσω θαλάσσης από την Κρήτη, η οποία, σύμφωνα με το χαρακτηρισμό αξιωματούχου στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης, είναι η «μάνα» της διακίνησης των όπλων.

Κατά τα άλλα είναι να απορεί κανείς πως γίνεται συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα να υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων παράνομων μεταναστών ή ότι μπορεί να υποδεχτεί ακόμα 
περισσότερους. Προφανώς είτε καλύτερη προστασία έχουν, είτε δεν ενημερώνονται για τις εβδομαδιαίες δολοφονίες Ελλήνων πολιτών από αλλοδαπούς. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://ieroslochos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου