Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Θα φεύγει λέει από τη βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ όταν θα ομιλεί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής!

Θα φεύγει λέει από τη βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ όταν θα ομιλεί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες –που όμως κάνουν τον γύρο του διαδικτύου χωρίς να διαψεύδονται- η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδρίασε με παρόντα τον Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να αποχωρήσει από την αίθουσα της ολομέλειας της βουλής, όταν θα ανέβει στο βήμα για να τοποθετηθεί επί των προγραμματικών δηλώσεων της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρεί κάθε φορά που θα ομιλεί ο Γ.Γ. του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών.
Είναι προφανές, ότι οι… παρδαλοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ (και ορφανά του Τσαουσέσκου και άλλων ερυθρών τυράννων και χασάπηδων…) δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι πλέον παρούσα στην πολιτική ζωή της χώρας και μάλλον δεν μπορούν και δεν θέλουν να την συνειδητοποιήσουν. Επίσης, δείχνει ποιον θεωρούν επικίνδυνο αντίπαλό τους. Όχι τη νερόβραστη ψοφοδεξιά του Σαμαρά, το ημιθανές ΠΑΣΟΚ, τον αριστερό Καρατζαφέρη (Κουβέλη), το τελειωμένο ΚΚΕ και τους… γλάρους του Καμμένου, παρά μόνον την Χρυσή Αυγή. Ες αύριον τα σπουδαία…
Αν τελικώς ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι άλλοι "προοδευτικοί" κάνουν πράξη αυτό που, μέχρι στιγμής, ακούγεται ως φήμη, θα δείξουν ένα δρόμο στον Ελληνικό Λαό για να απαλλαγεί από αυτούς άπαξ δια παντός. Να ενδυναμώσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και να τους κάνει να "διαμαρτύρονται" επί μονίμου βάσεως. 


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου