Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΠΕΛΟΠΙΟ ΗΛΕΙΑΣ: Έδιωξαν τους Έλληνες γηροκομείου για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες;

ΠΕΛΟΠΙΟ ΗΛΕΙΑΣ: Έδιωξαν τους Έλληνες γηροκομείου για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες;
Λόγω «οικονομικής κρίσης», έκλεισαν το Γηροκομείο Πελοπίου (που προσφάτως κατασκεύασαν νέα πτέρυγα!), απέλυσαν τις εργαζόμενες και υπάρχουν φήμες για «φιλοξενία λαθρομεταναστών»!
Όπως πληροφορηθήκαμε από τον Τοπικό Τύπο, το πρωί της περασμένης Κυριακής, με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, λεωφορείο της Ιεράς Μονής Ηλείας μετέφερε τους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Πελοπίου στη «Νέα Βασιλειάδα», καθώς σύμφωνα με την Μητρόπολη λόγω οικονομικής κρίσης σταματά τη λειτουργία του το ίδρυμα… Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα απολυθούν οι 13 εργαζόμενες σε αυτό, οι οποίες κατήγγειλαν ότι τους έφεραν κάποια χαρτιά για να υπογράψουν επιχειρησιακές συμβάσεις ζητώντας μείωση μισθών της τάξης του 46% και 12μηνη διάρκεια, ενώ δεν είχαν αναφέρει τίποτα για το κλείσιμο του γηροκομείου.
Να σημειωθεί πως για τις ανάγκες του ιδρύματος είχε κατασκευασθεί νέα πτέρυγα η κατασκευή της οποίας υπήρξε δωρεά του Ιδρύματος Λάτση της τάξης των 600.000 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος για την κατασκευή και επίπλωση του κτιρίου έφτασε το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Στην Χρυσή Αυγή, έφτασαν πληροφορίες που εξετάζουμε ήδη για την εγκατάσταση εκατοντάδων λαθρομεταναστών στο κτήριο του γηροκομείου. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι αν ισχύουν οι καταγγελίες, θα εμποδίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο αυτό το ΑΙΣΧΟΣ. Αυτά που ήξεραν κάποιοι, καλύτερα να τα ξεχάσουν… Η Χρυσή Αυγή έχοντας στο πλευρό της περίπου 8.000 Έλληνες που μας στήριξαν με την ψήφο τους στο νομό Ηλείας, δεν θα επιτρέψει την γκετοποίηση της περιοχής που ήδη αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.
Θεωρούμε ΝΤΡΟΠΗ τα όσα συνέβησαν με το γηροκομείο Πελοπίου. Δεν φτάνει που οι γερόντοι μας, δολοφονούνται μέσα στις οικίες τους για λίγα ευρώ από συμμορίες λαθρομεταναστών, τώρα κάποιοι αποφάσισαν να τους κάνουν έξωση για να εξυπηρετήσουν άλλες ανάγκες. Αυτό το ΑΙΣΧΟΣ δεν θα περάσει.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Τ.Ο. ΗΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου