Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Εθνική πολιτική-Εθνική παραγωγή

Εθνική πολιτική-Εθνική παραγωγή Η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν ακήρυκτο πόλεμο.Βρισκόμαστε σε πόλεμο λόγω της απειλής των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που μεγάλο μέρος τους είναι μουσουλμάνοι, και εύκολοι στόχοι της Τουρκικής προπαγάνδας και κατασκοπίας.
Μαίνεται όμως κι ένας εξοντωτικός οικονομικός πόλεμος. Η διεθνής των τοκογλύφων θέλει να αγοράσει την πτωχευμένη Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας. Η συγκυβέρνηση δια στόματος πρωθυπουργού είναι πρόθυμη να ξεπουλήσει τη γη μας, από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο, τη ΔΕΗ, τους υδάτινους πόρους, τον ΟΣΕ, ό,τι έχει μείνει από τον ΟΤΕ, μέχρι και τη βιομηχανία ζαχάρεως, υποδομές που έχουν εξαιρετική σημασία για την άμυνα, την ασφάλεια και την επιβίωση της χώρας και του λαού μας. Προωθείται παντού ο αφελληνισμός, η ανεργία, η εξαθλίωση, η υποδούλωση.
Πού οδηγεί λοιπόν το λαό μας η κυβέρνηση και το νέο μνημόνιο που ετοιμάζει, όποια ονομασία και αν έχει αυτό; Η σημερινή γενιά των Ελλήνων θα ζήσει άραγε εφιαλτικές στιγμές πείνας;
Με την πολιτική που ακολουθούν, η Τρόικα και οι υποτακτικοί της, φέρνουν ένα νέο χειμώνα όμοιο με του 1941-42.
Για τη σωτηρία του λαού και της πατρίδας, η κυβέρνηση και ιδιαίτερα το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων θα πρέπει να λάβουν άμεσα αποφάσεις που θα στηρίξουν τον αγροτικό κόσμο, τους Έλληνες κτηνοτρόφους και αλιείς. Η κυβέρνηση θα πρέπει να ελαφρύνει κατά προτεραιότητα αυτές τις κατηγορίες πολιτών από τα χρέη τους ώστε να επανέλθουμε σύντομα στην εθνική παραγωγή και κατ' επέκταση στην αυτάρκεια των βασικών ειδών διατροφής. Με κεντρικό σχεδιασμό και όχι ακολουθώντας τις ντιρεκτίβες και το σύστημα των ποσοστώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχουν οι συμμέτοχοι της κυβέρνησης Σαμαρά, το ανάστημα; Έχει η κυβέρνηση την πολιτική βούληση;
Φοβούμαι πως όχι.
Η Χρυσή Αυγή λέει:  Όχι λεφτά στους τοκογλύφους. Λεφτά στον Έλληνα αγρότη, κτηνοτρόφο και αλιέα.
Η χώρα χρειάζεται άμεσα αποφάσεις που θα στρέψουν το λαό στην εθνική παραγωγή και αυτάρκεια.
Ας έχουμε λιγότερα… αρκεί να έχουμε.
Από την εμπειρία μου όμως, όχι ως βουλευτής αλλά ως ενεργός πολιτικά Έλληνας, εκ προοιμίου λέγω ότι η κυβέρνηση αυτή δεν θα κάνει τίποτα πέρα από λόγια στην αίθουσα της βουλής και τα τηλεοπτικά πλατό, για εσωτερική κατανάλωση και μόνο.
Τι θα κάνει η Χρυσή Αυγή;
Εμείς είμαστε το κίνημα εθνικής λαϊκής αντίστασης και αγώνα. Με τις οργανωμένες διανομές τροφίμων, και άλλων ενεργειών για πληττόμενους Έλληνες, αξιοποιώντας την κομματική επιχορήγηση και τις βουλευτικές αποζημιώσεις προς όφελος του λαού, στηριζόμενοι στον εθελοντισμό όλων των συναγωνιστών, θα εκπαιδεύσουμε την σύγχρονη γενιά των Ελλήνων να αποκτήσει και πάλι την χαμένη γνώση. Οι άνθρωποι της εποχής του άκρατου καταναλωτισμού, θα πρέπει να ξαναμάθουν να ζουν σε αρμονία με τη γη.
Η πίστη μας, η ιδεολογία μας και η Ελληνική μας ψυχή δεν μπορεί να αφήσει τον λαό μας να εξοντωθεί από τα διεθνή κέντρα που θέλουν να ορίζουν το μέλλον της ανθρωπότητας.
Ο αποπληθυσμός που σχεδιάζουν δεν θα ξεκινήσει από την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται, η Ελλάδα αντιστέκεται, Και ο Θεός της Ελλάδος είναι μαζί μας.
Χρήστος Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου