Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Με το Λαό προς τη Νίκη!

Με το Λαό προς τη Νίκη! Ο δικός μας Εθνικισμός, δεν είναι ο εθνικισμός των σαλονιών. Ο δικός μας Εθνικισμός, δεν είναι ο εθνικισμός των βαρετών τηλεοπτικών συζητήσεων, των οποίων το πλαίσιο έχει προκαθοριστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από δημοσιογράφους. Ο δικός μας Εθνικισμός, δεν είναι συνήθεια αργόσχολων μεσήλικων, μηδέ επάγγελμα καιροσκόπων και τυχοδιωκτών.
Ο δικός μας Εθνικισμός, είναι η Πίστη στη Ράτσα, στο Αίμα, στη Φυλή. Ο Εθνικισμός μας, είναι η ίδια η Ζωή και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, πως η Ζωή είναι Αγώνας! Ο δικός μας Εθνικισμός, είναι Πόλεμος. Και πως θα μπορούσε να μην είναι Πόλεμος, αφού αυτό μας δίδαξε και μας μεταλαμπάδευσε ο σκοτεινός φιλόσοφος της Εφέσου, ο οποίος περήφανα διακήρυξε πως ‘’ο Πόλεμος είναι ο Πατέρας των Πάντων’’. Ο δικός μας Εθνικισμός είναι σύγκρουση, διότι αρνηθήκαμε να γονατίσουμε. Ο δικός μας Εθνικισμός είναι επικράτηση, διότι η ήττα σημαίνει σκλαβιά και με την ιδιότητα αυτή, δε ‘’μιλιόμαστε’’ ως Λαός εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Πριν από δύο χρόνια, ο Λαός αυτός, τρομοκρατημένος από τη φοροεισπρακτική επιδρομή ενός κράτους ανθελληνικού φύσει και θέσει, αναζητούσε απεγνωσμένα λίγο φως μέσα στο βαθύ σκότος  της απελπισίας και της εξαθλίωσης. ‘’Κάποιοι να βγουν μπροστά’’, έλεγαν, κι εμείς θα ακολουθήσουμε. Έσπευσαν τότε τα όρνεα της Αριστεράς, να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που παρουσιάστηκε. Σε λαϊκή επανάσταση καλούσαν οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, από κοντά και τα –από το 1949- πολιτικά ράκη του Μίκη Θεοδωράκη και του Μανώλη Γλέζου. Μα πού πάτε ‘’σύντροφοι’’; Αποτύχατε παταγωδώς διότι η ηγεσία σας, αποτελείται από τους κατεξοχήν ευεργετηθέντες του μεταπολιτευτικού εκτρώματος. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, η γενιά του σημερινού χάους η οποία λαφυραγώγησε τη χώρα επί τέσσερις δεκαετίες, να καλεί σε επανάσταση εναντίον του ίδιου της του εαυτού! Και επιπλέον, η Επανάσταση, απαιτεί να τεθούν σε κίνηση οι λαϊκές μάζες. Μα κοιτάξτε γύρω σας ‘’σύντροφοι’’: κρατικοδίαιτα ανθρωπάκια είστε, δημόσιοι υπάλληλοι της χειρότερης μορφής, αν τολμάτε κόψτε το χέρι που σας ταΐζει!
Κάπως έτσι άδοξα, έλαβε τέλος πριν καν αρχίσει, η ‘’επανάσταση’’ που οραματίζονταν οι κόκκινοι. Ο Ελληνικός Λαός, πήρε τα κόκκινα πανιά της παντοτινής τους προδοσίας και τα πέταξε στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Αυτή είναι η απάντηση που αρμόζει στους ‘’κράχτες της επαναστάσεως’’, οι οποίοι μετεξελίχθηκαν στις πολυτελείς πόρνες του καπιταλισμού. Και καθόλου δε θα αργήσει η ημέρα εκείνη, που τα καταξεσκισμένα λάβαρα του χρεωκοπημένου μαρξισμού, θα κυματίζουν διστακτικά πλάι στα πράσινα λάβαρα του Ισλάμ, μιας και θα είναι εκείνοι οι κάφροι της Ασίας και της Αφρικής οι εναπομείναντες πιστοί του εν Ελλάδι μπολσεβικισμού.
Και θα πάει φυσικά περίπατο η διακηρυγμένη τάχα θρησκευτική τους ανεκτικότητα, και θα συμπορευτούν με τον ισλαμικό φανατισμό. Γιατί; Διότι απλούστατα κατ’ αυτό τον τρόπο φρονούν ότι θα επιτύχουν τον πραγματικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την εξαφάνιση της Ελληνικότητος. Μην αυταπατάσθε! Η Αριστερά σε όλες της τις εκφράσεις στοχεύει στο μπαστάρδεμα του Ελληνικού Αίματος, με απώτερο στόχο την καταστροφή της Φυλής και του Πολιτισμού μας.
Απεδείχθη περίτρανα τους τελευταίους μήνες, ότι η Αριστερά δεν εκφράζει ιδεολογική θέση, παρά μόνον ιδεολογική αντίθεση. Και δεν εκφράζει ιδεολογική θέση, διότι οι θέσεις της χρεοκόπησαν παγκοσμίως, όντας αντίθετες στους αιώνιους Νόμους της Φύσεως και δογματικά προσκολλημένες στην υλιστική θεώρηση των πραγμάτων. Και εκφράζει ιδεολογική αντίθεση, διότι ακριβώς ο μοναδικός –σήμερα- λόγος ύπαρξης της Αριστεράς, είναι να συκοφαντεί και να μάχεται την μοναδική Ιδεολογία που παρέμεινε ακλόνητη, αλώβητη και πάντα νέα στο διάβα του χρόνου, την Εθνικιστική. Οι εχθροί μας λοιπόν, είναι πρωτίστως αντι-εθνικιστές και δευτερευόντως οτιδήποτε άλλο.
Οι ταλαίπωροι τούτοι δούλοι του χρήματος, οι οποίοι κορδώνονται σα γύφτικα (που λέει η παροιμία) σκεπάρνια εν τη απουσία μας, αλλά στη θέα μας τρέχουν αλαλάζοντας, δεν περιορίζονται στο χώρο της Αριστεράς. Η πατριδοκάπηλος και δειλή Δεξιά, γυρεύει εξίσου μερίδιο από το μαύρο χρήμα που αφειδώς προσφέρεται από γνωστά σιωνιστικά κέντρα, στο βωμό του αντι-εθνικισμού. Αλλά τι διαφορετικό θα μπορούσε να περιμένει κάποιος, από τα ψοφίμια της Δεξιάς; Εκείνα τα ψοφίμια τα οποία έφτυσαν τους τάφους των προγόνων τους, για να ικανοποιήσουν την εκδικητική μανία των μπολσεβίκων δολοφόνων, τιμώντας τους άλλοτε με αγάλματα (άγαλμα Βελουχιώτη στη Λαμία) και άλλοτε κηδεύοντάς τους δημοσία δαπάνη (κηδεία Χ. Φλωράκη)…
Το γεγονός και μόνον, οτι οι εχθροί μας είναι πρώτα αντι-εθνικιστές και κατόπιν αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι(αδερφές και παλικάρια γίνατε μαλλιά κουβάρια), αποτελεί μια τεράστια Νίκη της Ιδεολογίας μας. Να είσαστε περήφανοι που φέρετε τον τίτλο του Έλληνα Εθνικιστή! Διότι Εμείς έχουμε Πίστη και οι εχθροί μας έχουν μονάχα χρήματα. Όμως πόσο φτωχοί είναι, και τούτο θα φανεί όταν θα στερέψουν μια μέρα τα χρήματα και θα γίνουν ένα με τον βούρκο, από τον οποίο και προήλθαν. Όμως Εμείς… Εμείς θα είμαστε ακόμη εδώ, με τα κανόνια μας να βροντούν και τις Σημαίες μας να κυματίζουν! Γιατί Εμείς, ‘’θέλουμε την Πατρίδα μας και ας τρώμε πέτρες’’.
Βάλτε καλά στο μυαλό σας τούτο: το υπάρχον πολιτικό και οικονομικό καθεστώς, αποτελεί για την Πατρίδα καρκίνο και μάλιστα καρκίνο του χειρίστου είδους. Εάν επιθυμούμε η Πατρίδα μας να ανασάνει ξανά υγιής, έχουμε ιερό καθήκον να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην τιτάνια προσπάθεια της οριστικής εκρίζωσης του καρκινώματος από τον εθνικό οργανισμό.
Και τι μέσο δεν μεταχειρίστηκαν οι εχθροί μας: τους πληρωμένους ρουφιάνους των μέσων μαζικής εξαπάτησης, να ψευδολογούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα κόμματα εν χορώ να τρομοκρατούν το Λαό για το ‘’ναζιστικό’’ κίνδυνο, τις «πόρνες» του τηλεοπτικού θεάματος και τους κίναιδους της στρατευμένης τέχνης να προειδοποιούν για το εθνικιστικά σύννεφα που σκεπάζουν την κοινωνία… Και τι πέτυχαν εν τέλει;
Πέτυχαν να σπάσουν με θόρυβο τα μούτρα τους, μπροστά στη Πίστη και στη Δύναμη της Θελήσεώς μας! Πέτυχαν να μας φιμώσουν από τα υπερχρεωμένα βρωμοκάναλα και τις φυλλάδες του αίσχους, θαρρώντας πως θα μας αποκόψουν από το Λαό μας. Καταπάτησαν το Σύνταγμα, αποκλείοντάς μας από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και στο ζήτημα του παράνομου αποκλεισμού ενός Συναγωνιστού μας από τη θέση ενός εκ των αντιπροέδρων της Βουλής. Βαρύ το μελλοντικό κατηγορητήριο, το οποίο και θα τους αποδοθεί ευθύς μετά την συντριβή του καθεστώτος τους και ταυτοχρόνως προς τη δημιουργία του Εθνικού μας Κράτους. Πόσο ανόητοι είναι…
Ο Λαός μας είναι η Χρυσή Αυγή και η Χρυσή Αυγή είναι ο Λαός μας!
Δυστυχώς γι’ αυτούς που δεν έμαθαν ποτέ να μάχονται, έχοντας από μικροί μάθει να εξαγοράζουν τα πάντα αντί χρημάτων, ένας Νέος Λαός γεννήθηκε μέσα από την εξαθλίωση και τις αντιξοότητες της ζωής. Κι όταν οι δειλοί δημοκράτες θα στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό, διδάσκοντάς τα κατ’ αυτό τον τρόπο να υποχωρούν μπροστά στην παραμικρή δυσκολία της ζωής, Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, ο Νέος αυτός Λαός, θα διδάξουμε στις γενιές που έρχονται, πώς να πολεμούν σαν Έλληνες, να επικρατούν ή να πίπτουν μαχόμενοι! Γιατί θα δώσει ο Θεός και οι σημερινοί νέοι θα γίνουν άνδρες και Γυναίκες που θα γνωρίζουν ότι ο τίτλος του Έλληνος δε σημαίνει καλοπέραση και ωχαδερφισμός, αλλά διαρκής αγών! Είτε το θέλουν είτε όχι, όσο και να σκυλιάζουν, ότι μέσο και να μεταχειρίζονται, όσο ακόμη ανήθικοι να γίνουν, αυτός ο Νέος Λαός είναι καταδικασμένος να υψώσει τις Σημαίες της Εθνικιστικής Νίκης, στα ερείπια του οικοδομήματος των απάτριδων και των ξεπουλημένων.
Τα χρόνια που θα έρθουν, ο Λαός μας θα κληθεί να αποδείξει στο αδέκαστο Δικαστήριο της Ιστορίας, ότι αξίζει να υπάρχει στο ιστορικό γίγνεσθαι. Θα πορευτούμε μέσα από φουρτούνες, χαλασμούς και προδοσίες. Όμως θα πρέπει να είμαστε εκεί, με μια λέξη χαραγμένη στη καρδιά και στο μυαλό μας: τη Νίκη! Δεν έχουμε δικαίωμα στην ήττα, διότι μας θωρούν γεμάτοι περηφάνια οι Νεκροί μας και μας ωθούν πλήρεις Πίστεως και Ελπίδος οι αγέννητοι συμπατριώτες μας!
Η ιστορική πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, δεν αναλώνεται στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Οι Εθνικές Νίκες, δε κερδίζονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα αλλά μάλλον στα πεδία των μαχών! Κι αν μέσα από τις αντιξοότητες των τελευταίων δεκαετιών για το Κίνημά μας, διδαχτήκαμε κάτι, τούτο είναι η προσήλωση στον Αγώνα και η αδιαπραγμάτευτη διαταγή του Αρχηγού μας, να μην υποχωρούμε ποτέ!
Γι’ αυτό το Εθνικιστικό μας Κίνημα θα επικρατήσει. Δεν είμαστε δημιούργημα του Κράτους, όπως συμβαίνει με τα αστικά κόμματα. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, γεννήθηκε μέσα από το Λαό, αγωνίζεται μαζί με το Λαό και θα νικήσει για να εξασφαλίσει το μέλλον αυτού του Λαού!
Από δω κι εμπρός, οι εχθροί του Λαού μας- ήτοι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής- εντός και εκτός των συνόρων, ας κρατήσουν την ανάσα τους!
Ζήτω ο Λαός μας- Ζήτω ο Αγών- Ζήτω η Νίκη!
Ε.Κ.
Τ.Ο. Εύβοιας- Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου