Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ NEOTAΞΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ALEXIS ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ CNN


 CNN: Alexis, το ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας

 «Γεύμα με τον Αλέξη, το ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας». Με αυτό το τίτλο το CNN φιλοξένησε στο πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας του αφιέρωμα για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ανταποκριτής του CNN παρακολούθησε την ομιλία του κ. Τσίπρα στο συνέδριο του Economist και στη συνέχεια γευμάτισε μαζί του.

«Ένας νεαρός, κομψός άνδρας φορώντας ένα μπλε κοστούμι, ταιριαστά σουέντ παπούτσια και ένα λευκό πουκάμισο -εκτός από γραβάτα- κάθεται στην κεντρική θέση. Όλα τα μάτια είναι καρφωμένα στο ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας, τον 38χρονο Αλέξη Τσίπρα» γράφει ο δημοσιογράφος παρουσιάζοντας την είσοδο του κ. Τσίπρα στο συνέδριο.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με το «ηλεκτρικό χαμόγελο» ανέβηκε  στο βήμα του συνεδρίου, από όπου εξαπέλυσε επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση, όπως γράφει ο ανταποκριτής του CNN.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ακόμη ότι ο νεαρός πολιτικός έχει αποστηθίσει σελίδες από το «βιβλίο παραστάσεων» του Ανδρέα Παπανδρέου, του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ενώ περιγράφει τον κ Τσίπρα ως «έναν κομμουνιστή στην καρδιά που εμπνέεται από τον Τσάβες της Βενεζουέλας και τον Πούτιν της Ρωσία».

 hellenicrevenge

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου