Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Τι θέλει να προλάβει το ΓΕΕΘΑ;;!...Μόνο τους Τούρκους ;



Ενημερωθήκαμε για την Άσκηση των Δυνάμεων Ταχείας Αντίδρασης σήμερα το  πρωί με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ...φορτώθηκαν τα όπλα στα αεροσκάφη αμυντικά και επιθετικά !
Τι θέλει να προλάβει το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΑ; Τι υπάρχει σε γνώση των Επιτελών;  Ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν έχει κρύψει ποτέ την ανησυχία του για  ξαφνικό χτύπημα της Τούρκικης Αεροπορίας !
Βέβαια δεν έχει κρύψει και την πρόθεσή του να πολεμήσει χωρίς να περιμένει εντολές αναλύσεις και πολιτικές τοποθετήσεις στα κανάλια !
Οι συχνές Ασκήσεις που από ότι φαίνονται τις επικροτούν και οι πιλότοι μας ,για τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού και του Ναυτικού  είναι περίπου γλέντι όλοι πιστεύουν ότι άν γίνει κάτι θα γίνει πρωί με την τσίμπλα στο μάτι όπως μας έστειλε ο Διοικητής μια ς τέτοιας Μονάδας λέγοντας χαρακτηριστικά, προτιμάω να μας βγάλει το λάδι ο Κωσταράκος παρά οι Τούρκοι !
Ο ΓΕΕΘΑ έχει κατά νου αυτό που λέμε στο Στρατό πρέπει να σου γίνει συνήθεια για να αντιδράσεις μηχανικά όταν συμβεί ...Το θέμα είναι γιατί   ενώ έχουμε καλοκαίρι δεν ησυχάζουμε ,για πότε προετοιμάζεται ο Κωσταράκος ; Γιατί είναι σίγουρο οτι προετοιμάζεται και επειδή πιστεύουμε οτι γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει δεν θα είναι μόνο αμυντικός ο πόλεμος αλλά και επιθετικός αν κάποιοι επιμένουν στο θερμό επεισόδιο και  κάποιοι πιστεύουν οτι θα το παρακολουθούν από την τηλεόραση !!!!
Το θέμα είναι να το καταλάβουμε και εμείς γιατί οι Ασκήσεις δείχνουν να μην έχουμε πάρει χαμπάρι στο εσωτερικό ,ούτε ο λαός ,ούτε τα κανάλια ,αλλά ούτε και οι Πολιτικοί μας !
 
hellenicrevenge 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου