Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

«Δεν πρέπει να πουληθεί στους ξένους ούτε ένα μέτρο Ελληνικής Γης»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ «Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι βουλευτές, επιθυμώ κατ' αρχάς να στείλω ένα μήνυμα προς άπαντες μέσα σε αυτήν εδώ την αίθουσα: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ, όσο και αν αυτό δυσαρεστεί κάποιους, επειδή αυτό θέλησε ο Ελληνικός Λαός! Μας προκαλεί έκπληξη ο τρόπος με τον οποίον βλέπουν την θέληση του Λαού κάποιες παρατάξεις! Ό,τι δεν τους αρέσει, είναι λάθος επιλογή… Ό,τι τους αρέσει είναι απόλυτα σωστό! Όσο για το ποιοι ξεγέλασαν τον Ελληνικό Λαό, αυτό θα κριθεί στον χρόνο και με την πολιτική καθενός από εμάς. Κυρίως θα κριθεί από το κατά πόσον θα τηρήσουν αυτά που προεκλογικά εξήγγειλαν.
Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να αλλάξουμε ούτε κατά κεραίαν αυτά, που είπαμε προεκλογικά. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε την γραμμή μας για τα κρίσιμα εθνικά θέματα, για το Μνημόνιο, τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα, την ανεργία…
Παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερη προσοχή τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. πρωθυπουργού… Κυρίες και κύριοι, δεν είναι τα πάντα οικονομία σε αυτόν τον κόσμο. Η πολιτική θα έπρεπε να καθορίζει την οικονομία και όχι η οικονομία την πολιτική! Υπάρχει η ανάγκη για ένα εθνικό όραμα, ένα τέτοιο όραμα δεν είναι δυνατόν να το δώσει μία αναγκαστική συγκυβέρνηση, πόσο μάλλον όταν σε αυτή συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ, έχοντας επί πλέον ακόμη στις γραμμές του τον πρωταγωνιστή της υπαγωγής της χώρας μας στο διεθνές νομισματικό ταμείο κύριο Γεώργιο Παπανδρέου! Και βεβαίως το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς…
Στην ομιλία του ο κ. πρωθυπουργός είπε ότι πέρα από τους γκρίζους αριθμούς είναι οι άνθρωποι! Πράγματι έτσι είναι. Μόνο που εμείς στις δηλώσεις του ακούσαμε μόνο για γκρίζους αριθμούς και τίποτε άλλο, παρά μόνο γενικές εξαγγελίες, οι οποίες θα δούμε κατά πόσον θα γίνουν πραγματικότητα και κατά πόσον θα εφαρμοστούν.
Είπε επίσης ο κ. πρωθυπουργός ότι αυτό που προέχει είναι να κερδίσει ο πολιτικός κόσμος την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού! Λυπούμαι, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι ορατό στον ορίζοντα! Πόσο μάλλον όταν οι πολίτες βλέπουν να έρχονται με τα νέα εκκαθαριστικά οι εξοντωτικοί φόροι, όταν τους κόβεται μέχρι και το ρεύμα, το οποίο αποτελεί κοινωνικό αγαθό, ενώ την ίδια στιγμή να συνεχίζεται το καθεστώς της ατιμωρησίας.
Ο Ελληνικός Λαός σε όποια γωνιά αυτής της Πατρίδας και εάν σταθεί κανείς φωνάζει και απαιτεί να φέρουν πίσω τα κλεμμένα! Να πάνε οι κλέφτες φυλακή! Και αναφέρεται στην περίπτωση αυτή, είναι ξεκάθαρο, στους πολιτικούς εκείνους, οι οποίοι διαχειρίστηκαν τις τελευταίες δεκαετίες τα οικονομικά του τόπου και οδήγησαν τα πράγματα στην σημερινή ζοφερή κατάσταση.
Αναφέρθηκε επίσης ότι πρέπει να περιοριστεί η βουλευτική ασυλία και προπαντός να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, αλλά ότι αυτό μπορεί να γίνει με συνταγματική αναθεώρηση και συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να γίνει μόνον τον Μάιο του 2013!  Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Ο Ελληνικός Λαός καλείται μέσα σε αυτό το κλίμα απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών να πληρώσει δυσβάσταχτους φόρους, αναμένοντας… κάποτε στο μέλλον μία συνταγματική αναθεώρηση, η οποία ΘΑ τιμωρήσει στο μέλλον πάντοτε κάποιους και όχι αυτούς που χρεοκόπησαν την χώρα. Για να κερδηθεί επομένως η εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού χρειάζονται πολύ περισσότερα από την αλλαγή ενός άρθρου του Συντάγματος σε έναν χρόνο...
Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι βουλευτές,
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σταθερή στην γραμμή της καταγγελίας του Μνημονίου, το οποίο πιστεύουμε ότι εκτός από εθνικά επικίνδυνο είναι και αναποτελεσματικό, είναι και αντισυνταγματικό…
Ας πούμε όμως κάτι γενικό. Το Μνημόνιο πολύ απλά είναι ένα δάνειο, το οποίο σημειωτέον πήραμε σαν χώρα για να ικανοποιήσουμε άλλο δάνειο! Τα δάνεια, ως γνωστόν, έχουν όρους. Δάνειο είχε πάρει και ο Αντόνιο από τον Σάιλοκ, στο γνωστό έργο του Σαίξπηρ, "Ο έμπορος της Βενετίας". Δάνειο στο οποίο προβλεπότανε ότι εάν δεν δώσει ο Αντόνιο στον Σάιλοκ τα χρήματα στην ώρα τους, θα του αφαιρέσει μία λίβρα σάρκας. Όπως προκύπτει, όμως, στην πλοκή του γνωστού έργου, δεν θα έπρεπε να χυθεί στην διάρκεια της αφαίρεσης της σάρκας ούτε μία σταγόνα αίμα.
Ένα τέτοιο δάνειο είναι και το Μνημόνιο και στη θέση του Αντόνιο είναι η Ελλάδα μας, όμως, το αίμα ήδη ρέει… Χιλιάδες οι αυτοκτονίες, ένας Λαός σε κατάσταση απελπισίας. Όσοι πιστεύουν ότι με λόγια, υποσχέσεις και σχέδια επί χάρτου μπορούν να ανατρέψουν αυτή τη θλιβερή πραγματικότητα κάνουν λάθος.
Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι βουλευτές, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι προπαντός ενάντια στο Μνημόνιο μόνο και μόνο για τρεις λέξεις που περιέχει: "ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ"! Η λύση, την οποία προτείνει ο κ. πρωθυπουργός με αποκρατικοποιήσεις περισσότερες μάλιστα και από όσες απαιτεί η Τρόικα, δεν είναι λύση. Είναι άτακτη υποχώρηση. Η ιδιωτικοποίηση ακόμη και στρατηγικών τομέων της εθνικής οικονομίας όπως ο ΟΣΕ, η ΔΕΗ, οι υδάτινοι πόροι, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, είναι για μας απαράδεκτες για λόγους εθνικούς!
Δεν πιστεύουμε σε καμμία περίπτωση ότι πρέπει να πουληθεί στους ξένους ούτε ένα μέτρο Ελληνικής Γης, όσο και αυτό εάν μας κοστίσει οικονομικά γιατί για εμάς επάνω από την οικονομία είναι η Εθνική Ανεξαρτησία και Εθνική Ανεξαρτησία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ όταν βρίσκεται η Γη Μας, η ενέργεια και οι συγκοινωνίες στα χέρια ξένων.
Αναφέρθηκε επίσης ο κ. πρωθυπουργός και στους λαθρομετανάστες, τους οποίους αποκάλεσε "παράνομους μετανάστες", και είπε ότι θα αρχίσει… διακομματικός διάλογος!!! Εμείς άλλα είχαμε ακούσει στην προεκλογική περίοδο και δυστυχώς για την Ν.Δ., όχι μόνον εμείς, αλλά και ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός! Είχαμε ακούσει φράσεις όπως "Θα επανακτήσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας" και όχι ότι θα αρχίσει διάλογος…
Κάποιοι σε αυτήν την χώρα δεν έχουν φαίνεται αντιληφθεί την κοινωνική ζούγκλα, η οποία επικρατεί στην χώρα! Η Ελλάδα με τα εκατομμύρια παράνομους ξένους, που ανάμεσά τους οι αριθμοί αποδεικνύουν ευρίσκονται πολλοί εγκληματίες, αντιμετωπίζει μία ασύμμετρη απειλή. Έχουμε καθημερινά ληστείες και δολοφονίες με καλάσνικωφ και οι φυλακές μας είναι γεμάτες από ξένους εγκληματίες. Όλα αυτά δεν αντιμετωπίζονται με διάλογο κυρίες και κύριοι βουλευτές, αλλά με άμεσα και αποφασιστικά μέτρα!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο σημείο αυτό παραμένει σταθερή στη θέση της. Άμεση εφαρμογή του νόμου. Απέλαση και προώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες καταγωγής τους. Όπως ακριβώς, όμως, το θέμα των "παρανόμων μεταναστών", για να χρησιμοποιήσω την έκφραση του πρωθυπουργού, έγινε διάλογος, διάλογος αναμένεται να γίνει και το θέμα της ΑΟΖ, αφού το μόνο που εξαγγέλθηκε ήταν ότι θα γίνει… προετοιμασία για την ΑΟΖ!  ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ
Δεν ακούσαμε επίσης, ούτε μία λέξη, από τον κ. πρωθυπουργό στις προγραμματικές του δηλώσεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Πιστεύουμε ότι εξ αρχής τα θέματα τα οποία αφορούν την εθνική άμυνα και την δημόσια τάξη της χώρας θα έπρεπε να έχουν εξαιρεθεί από τους περιορισμούς του Μνημονίου. Γιατί χωρίς εθνική άμυνα ισχυρή, χωρίς κοινωνική ασφάλεια δεν υπάρχει εθνική ελευθερία. Όμως οι «δανειστές» μας το απαίτησαν και αυτό! ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ Τον περιορισμό δηλαδή των δυνατοτήτων της εθνικής μας άμυνας.
Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι οι προγραμματικές εξαγγελίες της κυβερνήσεως δεν μας ικανοποιούν, δεν μας καλύπτουν και έχουμε την γνώμη ότι αναπαράγουν το ίδιο αδιέξοδο στο οποίο ευρίσκεται η χώρα. Ούτε να ξεχρεώσουμε πρόκειται με αυτόν τον τρόπο και την εθνική μας κυριαρχία δωρεάν στην πραγματικότητα, παραχωρούμε!
Για τους λόγους αυτούς ΚΑΙ θα καταψηφίσουμε την συγκυβέρνηση Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜ.ΑΡ.
Τελειώνοντας, θα αναφερθώ σε ένα ιστορικό περιστατικό. Ήταν τον Ιούλιο του 1825, όταν μετά από μία εμφύλια διαμάχη, αιώνια κατάρα του Έθνους μας ο διχασμός, η επαναστατημένη Ελλάδα προσέφευγε στο έλεος της Αγγλίας, υπογράφοντας ένα σύμφωνο κατ' ουσίαν υποταγής. Εναντίον αυτής της προστασίας και κάθε άλλης «προστασίας», ενάντια σε κάθε ΜΝΗΜΟΝΙΟ του καιρού του στάθηκε με πάθος ο εθνικός αγωνιστής και μέγας ποιητής Ανδρέας Κάλβος.  O XΡONOΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.  ΕΝΑΝΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 1825 ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ:
Καλήτερα, καλήτερα
διασκορπισμένοι οι Έλληνες
να τρέχωσι τον κόσμον,
με εξαπλωμένην χείρα
ψωμοζητούντες
Παρά προστάτας να 'χωμεν.»
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου