Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

"Να 'στε καλά παλικάρια μου... Σας ευχαριστώ για όλα!!! Δεν ψήφισα Χρυσή Αυγη... Και ντρέπομαι γι'αυτό... Ντρέπομαι" Η μαρτυρία μιας Ελληνίδας σήμερα στη Νίκαια...Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Ελλήνων Πολιτών στο κάλεσμα κίνηση αλληλεγγύης της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια. Κατά χιλιάδες πολιτών κατέκλυσαν την Πλατεία Αγίου Νικολάου στην περιοχή της της Νίκαιας, όπου μοιράστηκαν ψάρια και ζυμαρικά, πολίτες που... 


με δάκρυα στα μάτια από συγκίνηση της κίνησης αυτής της Χρυσής Αυγής η από το κλίμα που επικρατούσε, "την κατάντια του Ελληνικού Λαού" - όπως οι περισσότεροι έλεγαν στους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής- να περιμένει στην σειρά για λίγο φαγητό.

Αισθητή ήταν και οι παρουσία των βουλευτών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α. κυρίων Κασιδιάρη, Λαγού και Παναγιώταρου που συνεχώς ελάμβαναν τα συγχαρητήρια των πολιτών για την κίνηση της Χ.Α. και για το φιλανθρωπικό που προσφέρουν. Πολλές φορές έχουν κατακρίνει τα κανάλια της Νέας Τάξης η αλλιώς τα μπουρδελοκάναλα της κινήσεις της Χρυσής Αυγής για τις κινήσεις αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας προς τους Έλληνες Πολίτες που έχουν την ανάγκη συμπαράστασης,αφού τα υπόλοιπα τους άφησαν στο περιθώριο.

Ας δούμε ένα μικρό δήγμα...staparaskinia
http://elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου