Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΑΠΡΑΛΟΣ,ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ



Κυκλοφορεί στην ακριβή Φιλοθέη με αέρα λεβεντόμαγκα. Κοινό μυστικό είναι ότι αποτελεί ένα από τα "χέρια" της Γιάννας Αγγελοπούλου. Η ΕΟΕ του έχει δώσει μάλιστα όπως μας πληροφορούν το τελευταίο μοντέλο της BMWX6 για να κόβει βόλτες. Τζάμπα μάγκας κι αυτός. Από αυτούς που έχουμε μπόλικους στη χώρα. Είναι ο άνθρωπος όπως λένε πληροφορίες που πήρε την απόφαση πιεζόμενος από τα πιόνια της συγκυβέρνησης και από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, να ....αποκλείσει την Βούλα Παπαχρήσου από την Ολυμπιάδα. Golden boy του κολλεγγίου. Κολλητός εκδοτών δεξιών φυλλάδων και παραφυλλάδων που πουλάνε δήθεν αντιπολίτευση.

Τον Μάρτιο του 2004 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων του Υπουργείου Πολιτισμού με απόφαση του Πρωθυπουργού και ορίστηκε City Manager κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από τον Ιούνιο του 2000, ήταν Εντεταλμένος Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, ενώ κατείχε και τη θέση του Αναπληρωτή Επικεφαλής Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγώνων.


Έχει διατελέσει Υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Πρόεδρος της Ε.Τ.Ε.Β.Α., Πρόεδρος της Ασφαλιστικής Εταιρείας Αστήρ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε., Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Balkan Investments και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Αθηνών, μετά από μία δεκαετή τραπεζική σταδιοδρομία ως Αντιπρόεδρος της Bankers Trust Company (Παρίσι, Νέα Υόρκη, Αθήνα, Μιλάνο, Λονδίνο).

Υπήρξε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Επιπλέον, διετέλεσε Διευθυντής Αθλητισμού της Επιτροπής Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, από την ίδρυσή της.

Να τον χαίρονται όσοι τον κάνουν παρέα.
 http://enwtheite.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου