Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑ



ΑΘΗΝΑ 15-7-2012.
Το ενεργειακό ενδιαφέρον των ελληνικών υδάτων κομίζει διαρκώς προσκλήσεις στους μνηστήρες του γεωπολιτικού ελέγχου στην περιοχή μας στρώνοντας το πολιτικό έδαφος για την πρόκληση μιας σφοδρής στρατιωτικής σύγκρουσης. Το ψυχρό κλίμα στις σχέσεις ανάμεσα στα κύρια αντιμαχόμενα στρατόπεδα των ΗΠΑ και της Ρωσίας με φόντο τη Συρία και παράθυρο ανοικτό στην Κύπρο και το Αιγαίο είναι πολύ δύσκολο πλέον να κρυφτεί.
Η Τουρκία πιέζεται ανοικτά από την εχθρική στάση που έχει λάβει στο ζήτημα της Συρίας και την αντιπαράθεση που έχει αναπτύξει έναντι της Ρωσίας και του Ισραήλ ενώπιον του ελέγχου των ενεργειακών οικοπέδων της Κύπρου. Οι πολεμικές μηχανές ζεσταίνονται και μαζί τους ζεσταίνεται και το εθνικό όραμα της Ελλάδος για την εθνική της ολοκλήρωση.
Οι πιέσεις που δέχεται η Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης και της αντίστοιχης κουρδικής, την ωθούν στην αναζήτηση διεξόδου προς δυσμάς με το αδηφάγο και διεκδικητικό βλέμμα στραμμένο στην πατρίδα μας. Στην ουσία γνωρίζει ότι θα καταγράψει απώλειες ομολογώντας εσχάτως τις αερομαχίες πολεμικών σκαφών της με ρωσικά δια του Ερντογάν και έτσι θεωρεί ευκολότερο στόχο την Ελλάδα ως γεωπολιτικό και εδαφικό αντιστάθμισμα.
Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τάζουν μουσουλμανικά νεκροταφεία και Τζαμιά στους λαθρομετανάστες αλλά ο Ελληνικός Στρατός αγρυπνά, ασκείται και ετοιμάζεται να ξεσχίσει τον μισητό εχθρό. Το ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε ως σκιώδη υπουργό Μακεδονίας – Θράκης τον δεδηλωμένο Τούρκο Χατζηοσμάν δίνοντας αέρα στις τουρκικές βλέψεις για τη Θράκη Μας την ώρα που η Χρυσή Αυγή όριζε πολύ σωστά τομέα Μακεδονίας – Θράκης και αντιμετώπισης ανθελληνικής προπαγάνδας. Την ίδια ακριβώς στιγμή ο Στρατός μας διεκπεραίωνε με απόλυτη επιτυχία άσκηση αιφνιδιαστικής φόρτωσης όπλων κρούσης και αέρος – αέρος των αεροπορικών μέσων ταχείας αντίδρασης μετά από εντολή της ηγεσίας του ΓΕΕΘΑ.
Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων αφορούσε 20 μαχητικά αεροσκάφη που έχουν ως αποστολή την εναέρια περιπολία μάχης, την προσβολή θαλασσίων στόχων και όχι μόνο. Δόθηκε ένα πολύ δυνατό μήνυμα όταν η Άγκυρα με την ανοχή της μνημονιακής συγκυβέρνησης τοποθετεί βαλλιστικά βλήματα στην περιοχή ευθύνης της 1ης τουρκικής στρατιάς στο έδαφος της κατεχόμενης ανατολικής Θράκης μας με στόχο τα ελεύθερα εδάφη. Στο στόχαστρο των προσωρινών γειτόνων μπαίνουν στρατηγεία, κέντρα επικοινωνιών, αεροδρόμια σε Αλεξανδρούπολη και αλλού καθώς και πάσα στρατιωτική υποδομή της χώρας μας.
Οι εχθρικές κινήσεις δεν ταράζουν τη μακαριότητα των οπαδών της ελληνοτουρκικής φιλίας σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο. Έτσι λοιπόν είδαμε την τουρκική φρεγάτα GEDIZ να επισκέπτεται το μεγαλύτερο λιμάνι της Πατρίδας μας, τον Πειραιά, στο πλαίσιο όπως ειπώθηκε της αναπαύσεως των πληρωμάτων των σκαφών που συμμετέχουν στην νατοϊκή ναυτική δύναμη «Standing NATO Maritime Group». Και στην Κύπρο σε μια αποστροφή του λόγου του ο Κύπριος πρόεδρος λέγοντας πως η πολυπολιτισμική τάχα Κύπρος ανήκει μόνο στους Κύπριους όταν ανέφερε την ανάγκη απομάκρυνσης των ξένων στρατών δεν δίστασε να εξισώσει τους Βρετανούς και τους Τούρκους στρατιώτες με τους Έλληνες.
Προφανώς ο κ. Χριστόφιας λησμονεί τους αιματοβαμμένους αγώνες που δώσανε Ελλαδίτες και Κύπριοι τέτοιες ημέρες ενάντια στον Αττίλα και τις επιδιώξεις των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας που ήταν και είναι ακόμη στο πλευρό των Τούρκων. Στο μεταξύ  οι Τούρκοι βαθαίνουν την πρόσκληση στο χορό του θανάτου όταν προχωρούν με την τουρκική εταιρία πετρελαίου σε νέα γεώτρηση στα βόρεια της Μόρφου στα πλαίσια της λαθραίας συμμετοχής της στα εντοπιζόμενα κοιτάσματα φυσικού αερίου. Και έτσι προχώρησαν στην υποστήριξη του εγχειρήματος αυτού με τις αεροναυτικές ασκήσεις από μεγάλη αεροναυτική δύναμη εντός της κυπριακής ΑΟΖ επάνω στο οικόπεδο 12 αλλά και τα γειτονικά του.
Αποτέλεσμα της τουρκικής έξαρσης είναι η εξαγγελία ανάλογης στρατιωτικής ασκήσεως από το Ισραήλ που έλαβε την άδεια της Κύπρου με τη συμμετοχή μαχητικών F16 και αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου. Το Ισραήλ επιστρατεύει 4 πολεμικά πλοία, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και εκατοντάδες στρατιώτες.
Παράλληλα η πολυεθνική μάζωξη στην ανατολική μεσόγειο ενισχύεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Ο ρωσικός στόλος ενισχύει την παρουσία του στην περιοχή μας διαπλέοντας στο δρόμο για τη Συρία τα ελληνικά νησιά κατευθυνόμενος μεταξύ Νάξου και Ικαρίας, αλλά και νοτιότερα μεταξύ Καρπάθου και Ρόδου. Η δε προώθηση του ρωσικού δανείου προς την Κύπρο σε συνδυασμό με την αφορμή των τουρκικών απειλών προς τη μεγαλόνησό μας αναγκάζει την ευρωπαϊκή ένωση, παρά τις γκρίνιες της έναντι των Ρώσων, να δηλώσει την ετοιμότητα να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Κύπρου στον ενεργειακό τομέα και να παράσχει τη συνδρομή της. Αυτά με δηλώσεις του ευρωπαίου επιτρόπου ενέργειας.
Οι προφητείες των Γερόντων της Πίστεώς μας βγαίνουν κατά γράμμα. Το φαγοπότι φέρνει στην πόρτα μας τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα και τους τουρκομογγόλους όπως ακριβώς συμβαίνει και με την δοτή κρίση. Η Τουρκία θα μας παράσχει την μεγάλη αφορμή για τη συντριβή της και η σύγκρουση των αλλογενών στρατοπέδων θα αφανίσει ό,τι τούρκικο κουφάρι ξεφύγει από τον Ελληνικό Στρατό. Ζυγώνει η ώρα η μεγάλη και μαζί φουντώνει η συσπείρωση των Ελλήνων γύρω από το Εθνικιστικό Κίνημα. Η Ελλάδα απαλλαγμένη από τα βαρίδια θα μεγαλώσει και πάλι συνεπής στη Θεία αποστολή της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου