Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Πακιστανοί τραυμάτισαν φίλαθλο του Ολυμπιακού, επειδή τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη!

α όσα τραγελαφικά συνέβησαν χθες το απόγευμα στην Νίκαια με την σκόρπια διαδήλωση των αναρχοαριστερών και των Πακιστανών κατά των υποτιθέμενων επιθέσεων από την Χρυσή Αυγή είχαν ως κορωνίδα τον τρυαματισμό ενός Έλληνα φίλαθλο του Ολυμπιακού.


Συγκεκριμένα, λίγο πριν την ολοκλήρωση της αντιρατσιστικής πορείας και όταν οι τελευταίοι σε αυτοί συμμετέχοντες περνούσαν από τον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού επί των οδών Λαοδικείας και Κύπρου σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των λαθρομεταναστών και ενός Έλληνα. Ο άνδρας σύμφωνα με μαρτυρίες θεωρήθηκε από τους Πακιστανούς ως μέλος της Χρυσής Αυγής και τον αποκαλούσαν «φασίστα». Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που είδαν το περιστατικό επενέβησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ αυτών και των μεταναστών. Η κατάληξη του επεισοδίου άφησε πίσω της έναν ελαφρά τραυματισμένο οπαδό του Ολυμπιακού και ένα σπασμένο μηχανάκι.

Καλά θα κάνουν οι λαθρομετανάστες να σεβαστούν τους νόμους του Ελληνικού κράτους και να ακολουθήσουν την... άγουσα για τα αποδυτήρια, γιατί η υπομονή των δοκιμαζόμενων Ελλήνων έχει εξαντληθεί!
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου