Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

“ΚΟΚΚΙΝΟΣ” ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - Καταδρομικές επιχειρήσεις ετοιμάζουν Ολυμπιακοί κατά Πακιστανών


Ένα επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο χθεσινό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛΑΣ καθώς φοβούνται αναβίωση των επεισοδίων προηγουμενων ετών που είχαν συμβεί πάλι μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Πακιστανών που ζουν στην περιοχή. Παρά το ότι δεν σημειώθηκαν γενικευμένα επεισόδια στην χθεσινή πορεία, ο ξυλοδαρμός ενός οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού αλλά και ενός μέλους οικογένειας προσφύγων από την πρώην ΕΣΣΔ φαίνεται ότι ανοίγει νέα μέτωπα στην ήδη ταλαιπωρημένη κοινωνία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι λόγω της εποχής και της απουσίας αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τους αθλητικούς συλλόγους, δεν μπορεί να γίνει κάποια γενικευμένη κινητοποίηση, όμως οι πληροφορίες για δύο συναντήσεις σε οργανωμένους συνδέσμους που φέρεται να οργανώνονται για απόψε, έχει σημάνει γενική επιφυλακή.

Να υπενθυμίσουμε ότι την τελευταία φορά που άνοιξε βεντέτα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Πακιστανών η κατάσταση ήταν πραγματικά ανεξέλεγκτη με δεκάδες επιθέσεις “καταδρομικού” χαρακτήρα σε πεζούς και καταστήματα. Αν συνδυαστεί με την έλλειψη προσωπικού από την πλευρά της ΕΛΑΣ και τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης λόγω της εγκληματικότητας, μπορεί το κοκτέιλ στους δρόμους των Πειραϊκών συνοικιών να γίνει πραγματικά εκρηκτικό.
 olympia

greeknation 
hellenicrevenge 


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου