Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ !


Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης κατά της Χρυσή Αυγής και του Ελληνισμού. Ένας συρφετός από σημαδεμένους ανθυποκουλτουριάρηδες ομαδοποιημένος στο "εκφράζεσθαι" του διανοουμενισμού της χορτασμένης "αριστεράς" έχει στήσει ένα καλολαδωμένο και καλοκουρδισμένο μηχανισμό προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Οι πολιτικοί και στοχαστικοί υπεύθυνοι αυτής της γιγάντιας προπαγανδιστικής μηχανής... που ξερνάει ενορχηστρωμένα και διατεταγμένα όλο το παθολογικό της μίσος εναντίον της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων πατριωτών που την ψήφισαν έχει ιδεολογικοπολιτικό ονοματεπώνυμο. Είναι το ιδεολογικοπολιτικά εκφυλισμένο συνονθύλευμα τα μέλη του οποίου διαδοχικά τάχθηκαν με την από αέρος γενοκτονία των Σέρβων, υποστήριξαν με λύσσα το σχέδιο Ανάν, κατασυκοφάντησαν και εξακολουθούν να συκοφαντούν όσους αγωνίστηκαν εναντίον του βιβλίου αίσχους της Ρεπούση, λάτρεψαν το έτρωμα 1821 του ΣΚΑΙ, υποστηρίζουν αναίσχυντα, ανερυθρίαστα και κόντρα στην θέληση των Ελλήνων τις ιταμές προκλήσεις του Γκρουσέφσκι, είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν "τουρκικές μειονότητες".



Θηρευτές-τυχοδιώκτες φιλοφρονήσεων διπλωματικών αντιπροσώπων των Μολιερικών αρχοντοχωριατών της Νέας Τάξης, διαμεσολαβητές της δημόσιας έκφρασης, "σοφοί" αναρριχητές ενός παραδοσιακά ιδεολογικοπολιτικά έξωθεν εξαρτημένου πολιτικά συστήματος αδιάντροπα ξερνάν τον οχετό τους κατά της Χρυσής Αυγής και του Ελληνισμού και καταμαρτυρούν μια ανανεωμένη, εξεζητημένη και επιμελώς καλλιεργημένη εξάρτηση. Αποτελούν τον βασικό πυλώνα ιδεολογικής και πολιτικής νομιμοποίησης της κυρίαρχης νεοταξίτικης πολιτικής και στρατευμένοι στην κυρίαρχη ιδεολογία του εθνομηδενισμού. "Όλως περιέργως" όλοι μαζί οι εντεταλμένοι κατασκευαστές της κοινής γνώμης, με μακρά θητεία στην αριστερά, μονοπωλούν, την αυθεντία, το "τα ξέρουμε όλα" και ενοχοποιούν συλλήβδην τις διαφορετικές απόψεις, λοιδορώντας τις ως ανεύθυνες, αστήρικτες, γρφικές ή και επικίνδυνες.

Η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία, θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται κάθε έθνος και κάθε βιώσιμο κράτος, έχουν γίνει στόχος μόνιμης αμφισβήτησης από έναν πρωτεϊκό πυρήνα της "προοδευτικής" Αριστεράς η οποία "απολαμβάνει" τον εθνομηδενισμό. Αριστερά που από γενιά σε γενιά παραπαίει διεθνιστικά και κοσμοπολίτικα υποβαθμίζοντας, περιπαίζοντας και καταπολεμώντας αρχές, κριτήρια και παράγοντες που σε κάθε βιώσιμο κράτος θεωρούνται θέσφατα της συλλογικής ύπαρξης και τα θεμέλια της συλλογικής ελευθερίας-ανεξαρτησίας. Ο οιονεί θεολογικός λόγος της αριστερόστοφης προοδευτικάντζας- του απροκάλυπτου πλέον ανθελληνισμού- επιχειρεί να απαξιώσει με κάθε τρόπο τον εθνικό πολιτικό λόγο και τις κοινωνικές και πολιτικές αντιστάσεις που τον συνοδεύουν.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική αντιπρόταση στην νεοταξίτικη ισοπεδωτική Αριστερά. 
Δεν μιλάμε για ΝΔ, αυτή είναι ανύπαρκτη πολιτικά, ιδεολογικά. Η Νέα Τάξη σήμερα είναι ασυμβίβαστη με κάθε κοινωνικό, εθνικό και πνευματικό συνεκτικό κρίκο. Η Ομηρική αλυσίδα που δένει την μία γενιά Ελλήνων με την επόμενη πρέπει να σπάσει γιατί αυτοί οι κρίκοι της αποτελούν κύτταρα κοινωνικής αντίστασης στην ομοιομορφία που θέλουν να επιβάλουν οι πλανητικοί νταβατζήδες που τρέφουν αταβιστικό μίσος κατά του Ελληνισμού.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο φορέας της συλλογικής μας συνείδησης "θεματοφύλακας των ιερών και οσίων του Γένους". Ενσωματώνει την ενότητα του Έθνους, την αντίσταση, την συνοχή του κατά του εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης.

Ο λόγος της Χρυσής Αυγής απηχεί για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, την ώριμη ανάγκη των Ελλήνων για κοινωνική συνοχή, πολιτιστική συσπείρωση, ρεαλιστική βάση εθνικής αξιοπρέπειας. Την εποχή μας που ολόκληρος και στο σύνολο του ο πολιτικός κόσμος, συμπολίτευση και αντιπολίτευση -επιφανειακώς διαφοροποιημένη- υπηρετεί πειθήνια τις λογικές εξουσίας της Νέας Τάξης, ο Λόγος της Χρυσής Αυγής συσπειρώνει μία κοινωνική μερίδα που η μονοκρατορία της Αριστεράς της είχε στερήσει την έκφραση, αφού κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν τολμούσε να μιλήσει για πατρίδα, εθνικοαπελυθερωτικούς αγώνες, θυσίες. Είναι μεγάλος ο αριθμός των Ελλήνων που απαιτώντας ευδιάκριτη πολιτιστική ιδιαιτερότητα στα πλαίσια των διεθνών συγκυριών της εποχής μας στράφηκε στην Χρυσή Αυγή και ρούφηξε με αγαλλίαση, με υπερηφάνεια τον μεστό λόγο των Ελληνόψυχων που μίλησαν για Έθνος, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

Η τραγική μειονεξία έναντι των εθνοφοβικών χολερικών αρλουμπολόγων της "αριστεράς" που πρακτορεύει την Νέα Τάξη, και μισεί το Ελληνικό χώμα που πατάει, δεν υπάρχει πλέον

Ο Έλληνας, η Ελληνίδα το Ελληνόπουλο βρήκαν την φωνή τους.

 
 
ieroslochos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου