Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Kοινωνικό παντοπωλείο μόνο για Έλληνες πολίτες από τη Χρυσή Αυγή

«Κοινωνικό Παντοπωλείο», με είδη πρώτης ανάγκης αλλά μόνο για Έλληνες, έθεσε σε λειτουργία στα Άνω Λιόσια η Χρυσή Αυγή, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες που δοκιμάζονται λόγω της κρίσης.

Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται και διανέμονται με πρωτοβουλία μελών του κόμματος, ενώ όπως ήδη έχει ανακοινωθεί οι 18 νεοεκλεγέντες βουλευτές θα διαθέσουν το μεγαλύτερο ποσοστό της αποζημίωσης τους για δράσεις αλληλεγγύης σε Έλληνες που έχουν ανάγκη.

«Στηρίζουμε αποκλειστικά ελληνικές οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και την ανεργία, ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες που θα έπρεπε να στηρίζει το κράτος και να προβάλλει ως παράδειγμα στο λαό μας, αλλά και άτομα μεγάλης ηλικίας που βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται από μήνα σε μήνα, όλοι οι Έλληνες που βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη στα νύχια των αδίστακτων διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους, είναι απαραίτητο να στηριχθούν από ένα δίκτυο ανιδιοτελούς κοινωνικής αλληλεγγύης» επεσήμανε ο βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, που συντονίζει τις συγκεκριμένες δράσεις του κόμματος.

Από την πλευρά του, βουλευτής επικρατείας Χρήστος Παππάς, που παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό  στα άτυπα … «εγκαίνια» επεσήμανε : «Με πίστη και θέληση, μπορούμε και θα κάνουμε τη διαφορά τόσο μέσα στη βουλή, όσο και στους δρόμους και τις πλατείες,  αναγκάζοντας το άθλιο πολιτικό κατεστημένο να ξεχάσει αυτά που ήξερε ως τώρα».

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Χρυσής Αυγής, προγραμματίζεται η λειτουργία παρόμοιων «Κοινωνικών Παντοπωλείων» σε διάφορες υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου