Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Συνεργασία της Χρυσής Αυγής με τρεις εταιρείες σεκιούριτι...!! Θα αναλάβουν την περιφρούρηση υποβαθμισμένων περιοχών!!



Συμβόλαιο συνεργασίας με ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης που θα αναλάβουν την περιφρούρηση υποβαθμισμένων περιοχών της πρωτεύουσας, όπου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, υπογράφει η Χρυσή Αυγή.

Αν και, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», αρχική σκέψη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου ήταν η ίδρυση και λειτουργία εταιρείας σεκιούριτι με ευθύνη του κόμματος, τελικά ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέληξαν στη λύση της μίσθωσης των ήδη υπαρχουσών εταιρειών ιδιωτικής φύλαξης!
«Προεκλογικά είχαμε υποσχεθεί πως θα διαθέσουμε για τη φύλαξη των περιοχών του κέντρου της Αθήνας χρήματα από την κρατική επιχορήγηση που θα λάβουμε. Ήδη βρισκόμαστε σε επαφή με τρεις ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι, με τις οποίες θα συνεργαστούμε για να δώσουμε και πάλι το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους των υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης και όχι βέβαια της πλατείας Κολωνακίου, της Εκάλης και της Κηφισιάς, όπου έτσι κι αλλιώς περιπολούν εταιρείες που πληρώνονται από ιδιώτες», αναφέρει στην εφημερίδα ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, επισημαίνει ότι οι εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί θα περιπολούν και θα ενημερώνουν την Αστυνομία για κάθε ύποπτη κίνηση Να σημειωθεί ότι ήδη σε περιοχές των βορείων προαστίων περιπολούν ιδιωτικές εταιρείες που πληρώνονται από επιχειρηματίες ή εφοπλιστές, μόνιμους κατοίκους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόθεση της Χρυσής Αυγής να αναθέσει την ασφάλεια περιοχών του κέντρου σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης δημιουργεί «πονοκέφαλο» στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Χαρακτηριστική ήταν η προειδοποίηση του νέου υπουργού κ. Νίκου Δένδια κατά την ημέρα της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του: «Θέλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι η υποκατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας δεν προβλέπεται ούτε από το δικαιικό ούτε από το αξιακό μας δίκαιο. Γνωρίζετε ότι δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση της αμφισβήτησής μας από τη μια ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος και την απόπειρα υποκατάστασης από την αντίπερα ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος», δήλωσε με νόημα, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη Χρυσή Αυγή και τις προθέσεις της.
«Ο κ. Δένδιας έδωσε καλές εξετάσεις στην κυρία Ρεπούση και τη ΔΗΜ.ΑΡ. Πως θα είναι καλός υπουργός Προστασίας του Πολίτη και των λαθρομεταναστών. Εμείς βοηθάμε τους έλληνες συμπατριώτες μας. Τίποτα περισσότερο», σχολίασε ο Ν. Μιχαλολιάκος.
Πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος» από τη ΧΑ αναφέρουν πως τα κενά στο προσωπικό των εταιρειών σεκιούριτι με τις οποίες θα συνεργαστεί, θα ζητήσει να καλυφθούν από άνεργα μέλη και φίλους του κόμματος.
newsbeast
elnewsgr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου