Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΡΑΜΑ ΕΘΝΙΚΟ

Ο αποκλεισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων
Την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουνίου του έτους 2012, υπήρξε επιτέλους απ’ όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου (πλην Χρυσής Αυγής βεβαίως) «εθνική» ομοψυχία! Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να αποκλειστεί ο εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το προεδρείο της Βουλής κι έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του εν Ελλάδι και ίσως και παγκοσμίως του κοινοβουλευτικού βίου, μία προβλεπόμενη από το Σύνταγμα θέση στο προεδρείο της Βουλής θα παραμείνει κενή… Δεν παραπονούμεθα για όλα όσα συνέβησαν, αντίθετα θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό όλοι αυτοί (από τους ψευτοεπαναστάτες της αριστεράς μέχρι τους δήθεν κομμουνιστοφάγους της κεντροδεξιάς), να θεωρούν ξένο σώμα ανάμεσά τους, τους εθνικιστές βουλευτές! Είμαστε, όμως, στην Βουλή γιατί το θέλησε ο Λαός, γιατί το θέλησαν περισσότεροι από 400.000 Έλληνες και όχι επειδή μας επέλεξαν οργανωμένα συμφέροντα ή ετερόκλητες πολιτικές λυκοφιλίες!
Χαρακτηριστικό για το ό,τι συνέβη την ημέρα εκείνη είναι και το παρακάτω το οποίο εγράφη σε έγκυρη ιστοσελίδα:
«23 βουλευτές ψήφισαν "εκτός κομματικής γραμμής Χρυσή Αυγή: "Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες" στην Βουλή τα καθεστωτικά κόμματα: Κενή μένει η θέση του τέταρτου αντιπροέδρου καθώς ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος δεν εκλέχθηκε καθώς συγκέντρωσε μεν 41 ψήφος (23 περισσότερες από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής), αλλά χρειαζόταν 75 ψήφους ο απόστρατος αξιωματικός των καταδρομών για να γίνει αντιπρόεδρος. Πλέον μιλάμε για "κολοβό" προεδρείο, για ένα Κοινοβούλιο που περιφρονεί ηλιθίως το 7% των Ελλήνων πολιτών… Είναι τόσο "νάνοι" οι πολιτικοί, ειδικά της λεγόμενης κεντροδεξιάς που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που έρχεται δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν υποκρινόμενοι ότι δεν υπάρχει. Ήδη εμφανίστηκαν 23 βουλευτές "συμπαθούντες" προς την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι αδιαφόρησαν για τις αυστηρές εντολές των κομμάτων τους και υπερψήφισαν τον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Χρυσής Αυγής και έρχονται και άλλα με τα οποία θα τρίβουν τα μάτια τους...»
Στην πραγματικότητα δεν είναι μόνον οι 23 βουλευτές, οι οποίοι υπερψήφισαν τον υποψήφιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, χωρίς κατ΄ ανάγκην να μας συμπαθούν πολιτικά, αλλά σεβόμενοι την νομιμότητα, είναι και 39 βουλευτές, οι οποίοι ψήφισαν λευκό και δεν ακολούθησαν την αυστηρή κομματική γραμμή, η οποία ήταν να πέσουν άκυρα ψηφοδέλτια και έτσι βρέθηκαν τελικά στην κάλπη πράγματι 204 άκυρα.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Μετά την όλη διαδικασία στην βουλή έκανα την εξής δήλωση στους τηλεοπτικούς σταθμούς:
“Ο αποκλεισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το προεδρείο της Βουλής δείχνει ποια είναι η πραγματική Εθνική και Λαϊκή αντιπολίτευση ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Τα βρήκανε σε όλα, συμφωνήσανε σε όλα! Τιμώ τους 23 συναδέλφους,  οι οποίοι τίμησαν πέραν των 18 ψήφων, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θέλω να δηλώσω ότι ο αποκλεισμός μας από το προεδρείο της Βουλής, δείχνει ποιους φοβάται το σύστημα. Επί πλέον δεν θα μιλήσω για συνταγματική εκτροπή, γιατί με μία τέτοια συνταγματική εκτροπή, με το περίφημο μνημόνιο ξεπουλιέται η πατρίδα μας, η 7η θέση της αντιπροεδρίας έχει σημασία; Όχι βέβαια!

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων από που είναι οι 23 ψήφοι, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής απήντησε "Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Νέα Δημοκρατία θα μας έσωζε από τον ΣΥΡΙΖΑ είδα ότι συνεργάστηκε θαυμάσια με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.".

Ο πολιτικός απόηχος του όλου συμβάντος επικεντρώθηκε τελικά στο ποιοι ήταν οι 23 βουλευτές που ψήφισαν τον υποψήφιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, του γνωστού Παπαδάκη, ο βουλευτής του κόμματος Κουβέλη, Μαργαρίτης, που συγκυβερνά σήμερα, αποκάλεσε «μασκαράδες» αυτούς τους 23, ενώ ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τους προκάλεσε εάν έχουν το θάρρος να το δηλώσουν δημόσια. Εδώ έχει το θράσος αυτός να δηλώνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψε και λεηλάτησε τη χώρα, απορεί γιατί κάποιοι υπερψήφισαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία δεν βαρύνεται με όλα αυτά τα σοβαρά κατά του Έθνους αδικήματα;

ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΈΘΝΗ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Αύριο Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 αναμένεται ο πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ- ΔΗ.ΜΑΡ να καταθέσει στη Βουλή τις προγραμματικές του δηλώσεις. Είναι βέβαιο ότι στο επίκεντρο των δηλώσεων αυτών θα ευρίσκεται το οικονομικό ζήτημα. Ζήτημα αναμφισβήτητα σοβαρό, όμως εμείς οι Χρυσαυγίτες θεωρούμε ότι δεν είναι το κύριο, αφού πιστεύουμε ότι η χρεωκοπία είναι δευτερευόντως οικονομική και πρωτίστως ηθική και πολιτική. Βέβαιο είναι επίσης ότι το περίφημο Μνημόνιο είναι ένα αδιέξοδο, το οποίο θα βυθίζει όλο και περισσότερο την χώρα μας στα χρέη. Ήδη τα πρώτα εκκαθαριστικά και το γνωστό «χαράτσι» κατέφθασαν στους Έλληνες φορολογούμενους και όλοι είναι οργισμένοι από την ανελέητη φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης του Μνημονίου.

Ο Ελληνικός Λαός εξαθλιώνεται προς χάριν των παγκόσμιων τοκογλύφων χωρίς στον ορίζοντα να υπάρχει ελπίδα ανακάμψεως και διαφυγής από την κρίση.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ασφαλώς και θα κρατήσει τις θέσεις της σταθερές, όπως αυτές είχαν διατυπωθεί στην προεκλογική περίοδο, θέσεις ξεκάθαρες ενάντια στο Μνημόνιο. Προπαντός για εμάς και επάνω απ’ όλα ευρίσκεται το θέμα της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, το οποίο θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό.

Ιδιαίτερα σοβαρό θεωρούμε επίσης το θέμα του νομοσχεδίου Ραγκούση, με τις περίφημες «ελληνοποιήσεις», το οποίο με πρόταση νόμου, την οποία θα καταθέσουμε, θα ζητήσουμε να καταργηθεί, όπως επίσης και θα ζητήσουμε, καθώς έχουμε το δικαίωμα να γίνει ονομαστική ψηφοφορία για να δούμε τότε πόσοι και ποιοι από τους βουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι έβγαιναν στα τηλεπαράθυρα και στα μπαλκόνια και έλεγαν ότι θα καταργήσουν το νομοσχέδιο, θα ψηφίσουν την κατάργηση του! Αυτό για να καταλάβει επιτέλους ο λαός την αλήθεια και ποιοι με απάτες προεκλογικές έκλεψαν την ψήφο του.

Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως, στο επίκεντρο της όλης διαδικασίας θα είναι το οικονομικό. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι τα Έθνη ζουν, πορεύονται, δημιουργούν και σε κάποιες ιστορικές περιόδους μεγαλουργών με λογιστές και διαχειριστές. Για να σηκωθεί και πάλι ο Ελληνισμός στα πόδια του, για να ξεφύγει από την κρίση, η οποία επαναλαμβάνω δεν είναι μόνο κρίση οικονομική, πρέπει να υπάρξει ένα όραμα ΕΘΝΙΚΟ! Και αυτού του είδους το όραμα δεν διαθέτει ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε βεβαίως και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του, ο οποίος αποτελεί μια ετερόκλητη συμμαχία εξουσίας, η οποία είναι βέβαιον ότι δεν θα αντέξει στον χρόνο, παρά μόνον εάν και εφόσον προβεί σε μεγάλες παραχωρήσεις ιδεολογικές και πολιτικές, πράγμα το οποίο ήδη έχει διαφανεί στον ορίζοντα…
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αντιπολίτευση την οποία πρόκειται να κάνει ότι «θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα»… Ταράζοντάς τους, λοιπόν, στην νομιμότητα, θα κάνουν την επανάσταση; Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχουν γι αυτό οι οπαδοί του Λένιν, του Στάλιν, του Μάο και του Τρότσκι, οι οποίοι αποτελούν μέρη της συνομοταξίας του όλου αυτού αριστερού μορφώματος.

«ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ»

Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση αυτή θα προσπαθήσει να σπρώξει τον χρόνο της επιβιώσεώς της όσο μακρύτερα μπορεί γιατί και αυτό ακριβώς θέλουν οι μεγάλοι άρχοντες του κόσμου, οι άρχοντες του χρήματος, αυτοί που μας ζητούν πίσω τα δανεικά, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση απαιτούν «γην και ύδωρ». Γιατί τίποτε άλλο από αυτό δεν σημαίνει το αγγλικό δίκαιο του Μνημονίου και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κάνει καμμία αντιπολίτευση, η οποία θα οδηγήσει στην ανατροπή της κυβερνήσεως γιατί αυτό που περιμένει δεν είναι τίποτε άλλο από την φθορά της μέσα στον χρόνο και την διαδοχή στην εξουσία όταν έλθει ο καιρός.

Όλα αυτά όμως αποτελούν έναν λογικό σχεδιασμό σε μία κοινωνία, όμως, η οποία ήδη κινείται παράλογα και σε ένα διεθνές περιβάλλον εξαιρετικά εκρηκτικό. Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, όλα αυτά που σχεδιάζουν να παραμείνουν σχέδια επί χάρτου και να μη γίνουν ποτέ πραγματικότητα.

Ενάντια σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πορεύεται τον δρόμο του Αγώνα χωρίς να αλλάζει κατά κεραίαν αυτά τα οποία προεκλογικά είπε προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες: Σταθερή γραμμή ενάντια στο Μνημόνιο. Ίδια πολιτική στο μέγα εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα. Επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Για μία Πατρίδα ελεύθερη και ανεξάρτητη.

Το σύνθημά μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ το ζήσαμε πραγματικά στην ψηφοφορία της Βουλής για την εκλογή του προεδρείου της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2012. Συνεχίζουμε λοιπόν ελεύθεροι και αδέσμευτοι τον Αγώνα μας! Αγώνα για Πατρίδα, Τιμή και Αξιοπρέπεια, για μια Ελλάδα νέα χωρίς διεφθαρμένους και ψεύτες. Για μια Ελλάδα αληθινά Ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα Εθνικιστική.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου