Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Εκεί που ισιώνει ο Αετός, οι γλάροι δεν πετάνε

Εκεί που ισιώνει ο Αετός, οι γλάροι δεν πετάνε Πλησιάζουν μεσάνυχτα και έφτασε η στιγμή να ξεχωρίσουν οι άμαξες από τις κολοκύθες! Περιττή και Περισσή (εκ του περισσού) η αγωνία! Ευχάριστες Αποκαλύψεις θα ζήσουμε στο άμεσο μέλλον για το ποιοί είναι οι εξ ' ορισμού διεφθαρμένοι, δολοπλόκοι, ευθυνόφοβοι, ανειλικρινείς, δολιοφθορείς.

Όλα όμως ακολουθούν το πεπρωμένο για το οποίο προορίζονται και όσοι δεν είναι Ανιστόρητοι είναι ολοφάνερη και προβλέψιμη η τροπή του σεναρίου. Έτσι και η ΕΛΛΑΣ πιάνει πάτο για να πάρει φόρα και όλοι  να υποκλιθούν εν τέλει στην  Εκτυφλωτική, Μεγαλοπρεπή και  Μεγαλειώδη ΛΑΜΨΗ της!  Αυτή τη φόρα θα την δώσουν οι Εθνικιστές, άνδρες και γυναίκες , ενωμένοι σαν Γροθιά.
Σκοπός μας η διάσωση της Ελληνικής Φυλής!

Ανυπέρβλητη λοιπόν χαρά μας  το μένος των Προδοτών για την Ιδεολογία μας  και οι εστιάσεις τους σε δήθεν αναλύσεις του ψυχισμού μας. Όλα δοκιμάζονται για να εγκριθούν ή να απορριφθούν! Ο χρόνος αποδεικνύει ΠΑΝΤΑ την αλήθεια , για να γνωρίζουν όσοι αναρωτιούνται, να ξυπνούν όσοι  κοιμούνται και να γερνάει - με άσπρη κεφαλή - ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

Ενημερώνουμε όσους εναντιώνονται στα Ιδεολογικά μας πιστεύω ως Εθνικιστές ότι ΕΜΕΙΣ δεν ακούμε τις σειρήνες , ΕΜΕΙΣ έχουμε πρότυπα και θα τα "κουβαλάμε" πάντα στις ψυχές μας, ΕΜΕΙΣ είμαστε Πρόγονοι Οπλαρχηγών και Ηρώων που Πότισαν τη Γή  με Αίμα και το ίδιο, όταν και εφόσον χρειαστεί , θα επαναλάβουμε!

Πλάσατε - δημιουργήσατε - κληροδοτήσατε (λες και είστε είδος σπάνιο που θα εξαφανιστεί!) "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ " του πλάνου συστήματος, ανάλογα με τα βιώματα σας που σας εντυπώθηκαν στην ζωή, ΝΕΟΥΣ που παρασιτούν χωρίς καμία ενεργή συμμετοχή στα κοινά, ζήλο δημιουργίας, δονήσεις ενθουσιασμού στην καθημερινότητα.

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΣ σε εποχή συγκομιδής;

ΝΕΟΙ σε ληθαργική κατάσταση , με ψυχικές ανισορροπίες , απουσία  Ηθικών Αξιών ΟΛΑ σκοπίμως νεφοσκεπή και νεφελώδη.
Όσοι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ στο αίμα και στην ψυχή ,τότε είστε απόγονοι ΤΩΝ Αείμνηστων πεσόντων, των λεόντων των Θερμοπυλών, των τιτάνων του Μαραθώνα, των ηρώων του Μ. Αλεξάνδρου, του Σουλίου, Σαρανταπόρου, Γιαννιτσών, Μπιζανίου, Κιλκίς, Τζουμαγιάς, Ραιδεστού, Σαγγαρίου, Καλέ-Γκρότο, Πίνδου, Καλπακίου, Αργυροκάστρου, Χειμάρρας, Πρεμετής, Κορυτσάς, Κλεισούρας, Τεπελενίου, Βιτσίου, Καρδίτσας, Νάουσας , Καρπενησίου, ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ του Μοριά, Ηπείρου, Μακεδονίας, Αττικής, Θεσσαλίας και ΠΑΝΤΩΝ Ορεινών Καταδρομών & Στρατιωτικών Σωμάτων από όλοι την Ελλάδα!
Μην επιτρέπετε λοιπόν, να ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ  τις επιλογές σας που βασίζονται  σε Εθνικιστικούς Ηθικούς κώδικες γιατί είναι αναπόφευκτο στη ζωή να επιτυγχάνεται το προβλεπόμενο, δηλαδή  "Ότι Σέρνεται Καιρό Αρχίζει Να Δείχνει Σημάδια Σήψης". Επιλέξτε, αναλόγως με ότι επιτάσσει η ψυχή σας (ποτέ δεν είναι αργά), αν Γοητεύεστε να σέρνεστε  ή να Πετάτε Ψηλά!

Σήμερα που όλα είναι Πληθωριστικά  ΜΟΝΟ όσοι έχουμε "εμβολιαστεί"  με ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ  φρονήματα  (που τα αποδεικνύουμε με πράξεις  στην καθημερινότητα μας) δεν θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ τα Ιδανικά μας , την Πατρίδα , την ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΣΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΜΗΤΕΡΑ  ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΩΣ  ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ!!!    
η εκ ΜΑΝΗΣ ερχόμενη
Ε.Κ   

xryshaygh.com                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου