Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ...

 


Οι στιγμές που βιώνουμε ως έθνος είναι ιστορικές και οριακές. Τα ελαττώματα του ξενοκίνητου πολιτικού συστήματος αθροίζονται με τις προκλήσεις σε βάρος του κοινωνικού ιστού και της εθνικής μας ανεξαρτησίας με την ίδια βαρύτητα. Τα ψεύτικα διλήμματα μετά το πέρας της εκβιαζόμενης εκλογικής διαδικασίας έχουν φύγει από το προσκήνιο και η υπεράσπιση του ελληνισμού μας είναι καθαρά πλέον το αληθινό ζητούμενο για κάθε Έλληνα Πατριώτη.
Οι τηλεοπτικές σκηνές με τις επιθέσεις λαθρομεταναστών σε ανυποψίαστους Έλληνες, το έμφραγμα της ελληνικής οικονομίας υπέρ του τραπεζικού συστήματος και της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης, η εξαθλίωση των φτωχοποιημένων Ελλήνων και οι ευθείες απειλές της Τουρκίας κάνουν επιτακτική την ανάγκη για την ενότητα και την ομοψυχία του λαού μας. Είναι μια αρετή που πολλές φορές δυστυχώς μας έχει λείψει. Αλλά για να πρυτανεύσει αυτή η λογική πρέπει να λειτουργήσουμε με την υπερίσχυση του φυλετικού μας συναισθήματος πάνω από τους φτιαχτούς ιδεολογικούς ή προσωπικούς διαχωρισμούς.
Αυτό που προέχει είναι ότι είμαστε πάνω και πριν από όλα Έλληνες. Αυτή είναι η κυρίαρχη πολιτική σκέψη του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Οφείλουμε να βαστήξουμε όρθια την πατρίδα προασπίζοντας παράλληλα την εθνική και φυλετική μας συνοχή. Δεν υπάρχει Ελλάδα δίχως Έλληνες. Πράμα αυτονόητο για την κοινή λογική και την ελληνική κοσμοθέαση, όχι όμως για τους διεθνιστές και τους νεοταξίτες. Αυτοί άλλωστε δεν νοιάζονται για την ύπαρξη του εθνικού κράτους αφού επιδιώκουν την κατεδάφισή του. Κι αν εκλείψει ο ελληνικός λαός τότε θα καταπέσουν τα τείχη της Πολιτείας και θα επακολουθήσει η οριστική ομηρία στη διάθεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Είναι σαφές λοιπόν ότι οι εχθροί του Ελληνισμού θέλουν να δουν την πτώση των εθνικών λαβάρων με την πτώση των σημαιοφόρων. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ διότι ο ελληνικός εθνικισμός έχει πάρει οριστική απόφαση εξ αρχής να στηρίξει το εθνικό συναίσθημα, την πατριωτική ανωτερότητα και τη φυλετική καθαρότητα των Ελλήνων. Είναι μια αίσθηση υπεροχής που ενυπάρχει μέσα στα σωθικά του λαού μας που μας δίδει το σάλπισμα του αγώνα και την ώθηση της Νίκης. Ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός ανεβαίνει γιατί το ποθεί η ψυχή και η έμφυτη ανάγκη του λαού μας για λύσεις ελληνικές. Κι εμείς με τη σειρά μας υπάρχουμε για να κάνουμε και πάλι μεγάλη και σπουδαία την Μητέρα Ελλάδα.
Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμβιβαστούμε ούτε με οικονομικούς όρους ούτε με στρατιωτικές πιέσεις. Δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ πολιτικάντηδες. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε τη μετατροπή των Ελλήνων σε πολίτες του κόσμου δίχως πατρίδα. Η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα, η υπογεννητικότητα, οι αυτοκτονίες, η ανεργία και οι ωθήσεις των Ελλήνων προς μετανάστευση είναι μισελληνικές μεθοδεύσεις που σκοπεύουν ξεκάθαρα στην εσωτερική γενοκτονία και την εθνοκτονία. Πρέπει να νοιώσουμε βαθιά μέσα μας ότι η πίεση της εθνοφυλετικής μας συνοχής και της εθνικής μας ανεξαρτησίας μάς δείχνουν τον δρόμο της εθνικής αντίστασης απέναντι στο χαμό μας.
Καμία κρίση δεν μπορεί να μας βλάψει αν δεν την αποδεχτούμε πρωτίστως εμείς. Και η πρώτη κρίση που πρέπει να αποβάλλουμε είναι η κρίση των αξιών με όπλο το θάρρος του αγωνιστικού πνεύματος απέναντι και στα μεγαλύτερα εμπόδια. Είναι η απόφαση να αποβάλλουμε τα ξένα σώματα από τη ζωή μας. Τα οικονομικά συντρίμμια μπορούμε να τα κάνουμε στην άκρη μαζί με τους υπαιτίους. Τα χρήματα θα τα ξαναβρούμε. Και τα χαλάσματα θα γίνουν πάλι λαμπρά κτίσματα. Η γη μας πλούσια είναι και πλούσια θα παραμείνει. Ο πλούτος της ψυχής μας πρέπει να θωρακισθεί. Το ελληνικό μας αίμα ατόφιο πρέπει να ρέει πάντα μέσα μας. Και ο πόθος για την ζωντάνια και την υπεροχή της Ελλάδος πρέπει να κυριεύει ακατάπαυστα το νου και την καρδιά μας.
Τα πάντα στη ζωή του Έλληνα είναι Αίμα και Φυλή. Όσες κατακτήσεις κι αν περάσαμε τούτη η αλήθεια ποτέ δεν καταλύθηκε όπως ακριβώς συνέβη και με την Πίστη μας στο Θεό. Κι αν η φωτιά και τα εγκλήματα των κατακτητών δεν μας ξεπέρασαν και δεν μας αποτελείωσαν είναι γιατί δεν αφομοιωθήκαμε και δεν αποδεχτήκαμε την ανύπαρκτη ανωτερότητα των απέναντι. Το ίδιο πράξαμε όταν μας ήρθαν ως τοποτηρητές μετά το Εικοσιένα και έτσι θα συμβεί και στις μέρες μας. Λέμε πολύ συχνά πως ό,τι δεν μας καταστρέφει μας δυναμώνει. Όσο πιο πολύ μας χτυπούν, τόσο πιο πολύ πεισμώνουμε. Κι αυτή η κατάσταση που βιώνουμε θα ανατραπεί εδώ και τώρα. Δίχως μεμψιμοιρία και δίχως οίκτο για τους ανθέλληνες.
Είναι καιρός να δείξουμε ξεκάθαρα την περηφάνια για τη ράτσα μας. Και να αποδείξουμε την εθνική υπεροχή μας στην πράξη. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές και θέλουμε την Ελλάδα μας Μεγάλη και Καθαρή. Η ζωή των παιδιών μας είναι πολύτιμη και η παρουσία τους στην Ελλάδα αποτελεί το οξυγόνο της Φυλής. Δεν θα μεταναστεύσει ο Έλληνας για να έρθουν οι βάρβαροι του καιρού. Ο Ελληνισμός θα γίνει κυρίαρχος και η Ελλάδα μας τρανή σαν τους προγόνους της. Ιδού η αποστολή του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου