Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Συγκρότημα Λαμπράκη και Αλαφούζου κατά της Χρυσής Αυγής για το κοινωνικό μας έργο

Συγκρότημα Λαμπράκη και Αλαφούζου κατά της Χρυσής Αυγής για το κοινωνικό μας έργο Άργησαν κάπως, αλλά δεν παρέλειψαν να χύσουν τη χολή τους οι στυλοβάτες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος (Συγκρότημα Λαμπράκη), δια της «Πανδώρας» του «Βήματος», για τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους Έλληνες που έχουν ανάγκη, που οργάνωσε –για μία ακόμη φορά- η Χρυσή Αυγή, στην Πλατεία Συντάγματος. Ιδού το δηλητηριώδες σχόλιο, το οποίο συνοδευόταν από ένα απαίσιο σκίτσο που απεικόνιζε τον Γ.Γ. του Κινήματος, ως κάτι ανάμεσα σε… Γιαγκούλα και… τέρας του Λοχ-Νες: 

«Παρ’ ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν επέτρεψε στη Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιήσει την πλατεία Συντάγματος για να διανείμει τρόφιμα «μόνο σε Έλληνες» αλλά της υπέδειξε το Θησείο ή τη λεωφόρο Μεσογείων, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου τον αγνόησε και έκανε το δικό του. Επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι σε αυτόν τον τόπο καθένας σηκώνει το μπαϊράκι του αγνοώντας επιδεικτικά τους θεσμούς και επιβάλλοντας με το έτσι θέλω την παρουσία του. Κατά τα άλλα, δεν γνωρίζω αν εκείνοι που στήθηκαν στην ουρά με την αστυνομική ταυτότητά τους στο χέρι (ντοκουμέντο απαραίτητο για να αποδείξουν την ελληνικότητά τους και να πάρουν μακαρόνια και ρύζι, αλλιώς εξεδιώκοντο) ήταν ψηφοφόροι του κόμματος ή απλώς πεινασμένοι συμπολίτες μου, σοκαρίστηκα όμως με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν ορισμένοι την ανάγκη και την απόγνωση του κόσμου για να προωθήσουν, εν προκειμένω στο όνομα της φιλανθρωπίας, τις ρατσιστικές ιδεολογίες του».

Θίχθηκε, λοιπόν, το Συγκρότημα γιατί αγνοήσαμε τους… θεσμούς (δηλ. την περίπτυστη απόφαση του δημάρχου των λαθρομεταναστών, Καμίνη). Αλλά διόλου δεν θίγεται όταν οι προστατευόμενοί του αναρχοκομμουνιστές καίνε κάθε τόσο την Αθήνα.

Και… σοκαρίστηκε κιόλας, «με τον τρόπο που χρησιμοποιούν ορισμένοι την ανάγκη και την απόγνωση του κόσμου», κ.τ.λ. Αλλά, καθόλου δεν σοκαρίστηκαν στο Συγκρότημα Λαμπράκη με τα Μνημόνια που οδήγησαν ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού στην πείνα και την απόγνωση. Κι όχι μόνο δε σοκαρίστηκαν, αλλά τα υπερασπίστηκαν κιόλας μετά μανίας. Άρα, είναι κι αυτοί συνυπεύθυνοι για τη δυστυχία του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου δεν δικαιούνται να ομιλούν!

(ΥΓ) 1: «Ρύζι και μακαρόνια», αναφέρουν ειρωνικά οι κύριοι του Συγκροτήματος. Για ρωτήστε τους ρεπόρτερ σας, που ήταν εκεί και ξέρουν από πρώτο χέρι, μόνο ρύζι και μακαρόνια διένειμε η Χρυσή Αυγή; Ή και λάδι και πατάτες και γάλα και παιδικές τροφές και άλλα πολλά; Τέλος πάντων, κάντε και εσείς (και τα κόμματα που υποστηρίζετε) μια έστω διανομή τροφίμων, κι ας είναι μόνο ρύζι και μακαρόνια. Αλλά τι να κάνετε; Εσείς (και τα κόμματα που υποστηρίζετε) έχετε συνηθίσει μόνο να παίρνετε. Ποτέ να δίνετε…  Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!
Και το Συγκρότημα Αλαφούζου κατά του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής!
Νέα λυσσαλέα επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, διότι ασκεί κοινωνικό έργο υπέρ των εξαθλιωμένων από τα Μνημόνια Ελλήνων, αυτή τη φορά από την καθεστωτική «Καθημερινή» των Αλαφούζων. Μάλιστα, οι «προοδευτικοί», «ανεξίθρησκοι» κ.τ.λ., δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ρητά των Πατέρων της Εκκλησίας, τα οποία βεβαίως δεν εγράφησαν για τους λαθρομετανάστες. Ιδού το καθεστωτικό-λαθρολάγνο παραλήρημα, υπό τον τίτλο «Ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με», με την υπογραφή κάποιου Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος τελευταία διακρίνεται στις επιθέσεις κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών:
«Η διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή, στην πλατεία Συντάγματος, μόνο σε όσους επεδείκνυαν ελληνική ταυτότητα και κατεγράφοντο τα στοιχεία του αίματός τους, προσημαίνει την ώρα μηδέν για την ελληνική κοινωνία, την ώρα της ηθικής και ψυχικής της αποσάθρωσης. Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει ένας Ελληνας, ακόμη και στην πληγωμένη Ελλάδα του 2012, όταν μελανοχίτωνες μοιράζουν μακαρόνια εξετάζοντας το αίμα του πεινώντος. Ντροπή, γιατί αυτή η ωμά ρατσιστική ενέργεια διεξάγεται υπό τη σκιά της δημοκρατικής Βουλής των Ελλήνων. Ντροπή, γιατί η διάκριση αίματος ποδοπατά όλες τις παραδόσεις ελληνικού πολιτισμού, όπως κι αν τις δει κανείς, από τον Ξένιο Δία και την Αθηνά Ξενία των ομόγλωσσων αρχαίων προγόνων έως τον Καππαδόκη Μέγα Βασίλειο τον ελληνοχριστιανό ομόδοξο: «Εάν εύρης εχθρόν που ευρίσκεται εις δυσκολίαν μη προσθέσης εις την οργήν που σε κατέχει την εκδίκησιν, αλλά να τον θρέψης όπως εκείνος έθρεψε τους αδελφούς που τον επώλησαν». (Μ. Βασίλειος, Εν λιμώ και αυχμώ). Ντροπή. Και δέος για το τι περιμένει όποιον περιφρονεί ιδρυτικές συνθήκες της ανθρωπιάς: «Ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με, γυμνός και ου περιεβάλετέ με, ασθενής και εν φυλακή και ουκ επεσκέψασθέ με». Ας μην αναρωτηθεί κανείς μωρός σήμερα: «Κύριε, πότε σε είδομεν πεινώντα ή διψώντα ή ξένον ή γυμνόν ή ασθενή ή εν φυλακή και ου διηκονήσαμέν σοι;». Η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια, τρομερή και ισχύουσα: «Εφ’ όσον ουκ εποιήσατε ενί τούτων των ελαχίστων, ουδέ εμοί εποιήσατε. Και απελεύσονται ούτοι εις κόλασιν αιώνιον» (Ματθ. 25:41-46) Κόλαση είναι ο κόσμος του αρχέγονου αίματος και της ωμής βίας, τα μακαρόνια του μελανοχίτωνα φουσκωτού. Κι όσοι προσπερνούν τέτοιες ωμότητες, με μικροδικαιολογίες και μουρμουρητά, ας ετοιμαστούν να δείχνουν εφεξής ταυτότητα και αίμα, για να μιλούν, να σκέφτονται, να αναπνέουν».
Ντροπή, λοιπόν, να ασκείται κοινωνικό έργο υπέρ των Ελλήνων! Αλλά, καμία ντροπή για όσους έφτασαν τους Έλληνες στο σημείο να έχουν ανάγκη από βοήθεια για να επιβιώσουν. Και βέβαια, αυτοί που ευθύνονται για το διαρκές έγκλημα των Μνημονίων που εξαθλίωσαν μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού, δεν είναι μόνο οι συγκυβερνώντες εν Μνημονίω. Συνυπεύθυνα είναι και τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια, που έκαναν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό, για να υποταχθεί στα μέτρα της δυστυχίας του. Κι ένας από τους βασικούς δημοσιογραφικούς πυλώνες των Μνημονίων, ήταν αναμφισβήτητα τα «ενημερωτικά» ΜΜΕ του συγκροτήματος Αλαφούζου και για το ρόλο τους αυτό οι «ενημερωτές»-παραμορφωτές της κοινής γνώμης πρέπει να ντρέπονται κι όχι να βγαίνουν κι από πάνω!
Σε κάθε περίπτωση και σε πείσμα όλων, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει απτόητη να επιστρέφει τα χρήματα του λαού στο λαό! Όσο για τους παπαγάλους των Μνημονίων της δυστυχίας μας; Ξυδάκι!
(ΥΓ): Φτάνει πια στον «ανθρωπισμό» του… μπλα-μπλά από τα… ευγενή προάστια! Όποιος πονάει τους λαθρομετανάστες, να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να τους πάρει στο σπίτι του! Κι αν πεινάνε να τους ταΐζει κιόλας! Ιδού η Ρόδος…

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου