Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ωμή παρέμβαση της συγκυβέρνησης υπέρ των κατσαπλιάδων της Συρίας

Ωμή παρέμβαση της συγκυβέρνησης υπέρ των κατσαπλιάδων της Συρίας! Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Συρίας, έκανε η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλου, και με αφορμή ερώτηση στη βουλή του τ. υπουργού Α. Λοβέρδου. Ιδού τι είπε ο εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης: "Το καθεστώς του Άσαντ έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει. Θα προστατευτούν οι Έλληνες και γενικότερα ο χριστιανικός πληθυσμός της περιοχής”.

Η ξεκάθαρη αυτή τοποθέτηση, αποτελεί τριπλό εθνικό έγκλημα! Για τους εξής λόγους:

1ον) Τυχόν επικράτηση των ισλαμιστών μισθοφόρων, θα σημάνει την πλήρη δορυφοροποίηση της Συρίας και την πρόσδεσή της στο τουρκικό άρμα. Τουτέστιν, ενίσχυση των τουρκικών θέσεων στην ευρύτερη περιοχή!

2ον) Η Ρωσσία υποστηρίζει σθεναρά το καθεστώς Άσαντ. Άρα, βάλλοντας εναντίον του η μνημονιακή συγκυβέρνηση βάλλει και κατά της Ρωσσίας, η οποία είναι απολύτως λογικό πλέον να αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως χώρα που υπηρετεί εχθρικά συμφέροντα.

3ον) Υπό το καθεστώς, οι Ελληνορθόδοξοι της χώρας απολάμβαναν πλήρη προστασία. Αντιθέτως, οι ισλαμιστές «αντικαθεστωτικοί» έχουν ήδη προβεί σε διωγμούς και σφαγές Ελληνορθοδόξων καθώς και σε λεηλασίες Ιερών Ναών. Είναι μια πρόγευση του τι θα επακολουθήσει έτσι και καταλάβουν την εξουσία!

Συμπέρασμα: Η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση του Α. Σαμαρά είναι υπηρέτης των αμερικανικών συμφερόντων και μάλιστα σε βαθμό που βλάπτει σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα! Κι όσο συντομότερα καταρρεύσει, τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου