Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ.





Αναμενόμενη η εξέλιξη για όσους γνωρίζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εισβολέων εξ Ασίας που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα μας. Από την αρχή ο συγγραφέας του παρόντος είχε την διαίσθηση ότι πίσω από την κτηνώδη επίθεση εναντίον της 15χρονης κρητικοπούλας ήταν ένας-κατά τον Τσίπρα και τους θλιβερούς συνοδοιπόρους του- κακόμοιρος μετανάστης, ένας από τους κολασμένους της γης όπως αρέσκονται να τους αποκαλούν οι αριστεροί ώστε να διεγείρουν τον θηλυκό συναισθηματικό κόσμο των άλογων μαζών. Ο λόγος; Είχε προηγηθεί η δολοφονία του Καντάρη στην Γ Σεπτεμβρίου και η σφαγή του Λαζανά στην Πάτρα, αλλά και δεκάδες με απίστευτο μίσος επιθέσεις εναντίον Ελλήνων και Ελληνίδων κάθε ηλικίας με σκοπό είτε την ληστεία είτε τον βιασμό από ασιάτες, κυρίως πακιστανούς και αφγανούς. Οι «άνθρωποι» αυτοί δεν τρέφουν ουδεμία εκτίμηση στο αγαθό της ζωής. Μαθημένοι να σέβονται μόνο τον σκληρό νόμο, θρασείς και δειλοί συνάμα από την φύση τους, βρήκαν στην Ελλάδα της ατιμωρησίας και της ανοχής τον παράδεισο που τους υπόσχεται ο προφήτης τους.

Όμως, δεν πρέπει παρατηρώντας το δένδρο να λησμονούμε το δάσος. Σίγουρα απαίτηση όλων των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους με το καλό ή με το κακό όλα αυτά τα ανθρωποειδή, αλλά ο αληθινός εχθρός, δηλαδή ο αφανής, ο ύπουλος εχθρός είναι το Σύστημα που ελέγχει από το παρασκήνιο την ελληνική πραγματικότητα. Το Σύστημα, αυτή η συνάθροιση φαινομενικά ετερόκλητων ιδεολογικώς, ταξικώς και φιλοσοφικώς ατόμων οι οποίοι συνεργάζονται μυστικά με σκοπό την πλήρη και οριστική εξαφάνιση του ελληνισμού τόσο σε πνευματικό όσο και σε βιολογικό επίπεδο, προσπάθησε με κάθε τρόπο και μέσο να αποπροσανατολίσει και να συγκαλύψει.


Έτσι, λοιπόν, παρά το γεγονός ότι όλα τα στοιχεία έδειχναν προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα ειδεχθούς μορφής, οπότε οι αγαπημένοι τους λαθρομετανάστες ήταν κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες με ό,τι αυτό θα συνεπάγετο, - θυμηθείτε αναγνώστες τις μικρής κλίμακας εξεγέρσεις των Ελλήνων με αφορμή την σφαγή του Καντάρη στην Αθήνα και του Λαζανά στην Πάτρα- οι υπηρέτες του Συστήματος άρχισαν την εκστρατεία παραπληροφορήσεως. Αρχικά έκαναν λόγο για…ατύχημα. Η κοπελίτσα είχε σύμφωνα με τους «κυρίους» αυτούς, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και κάποια ανθρωπάκια που παριστάνουν τους αστυνομικούς, παραπατήσει και τραυματισθεί από την πτώση της πάνω στα βράχια. Ουδείς από τους τρισάθλιους γραικύλους, όμως, ήταν σε θέση να δικαιολογήσει για ποίον λόγο ήταν πεταγμένα σε διαφορετικά σημεία το σορτσάκι και το κάτω μέρος του μαγιού της ανήλικης. Ούτε τι απέγινε το κινητό της μικρής ήταν σε θέση να πουν οι «αρμόδιοι». Μετά από φορτικές πιέσεις του πατέρα της Ελληνίδας έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθούν οι ενδεδειγμένες εξετάσεις για εύρεση ξένου γενετικού υλικού στο σώμα της κόρης του. Και πράγματι ευρέθη.

Αυτή είναι η στιγμή που αρχίζει ο νέος κύκλος παραπληροφορήσεως. Διάφοροι ελληνόφωνοι μέσω του γραπτού τύπου, της τηλεοράσεως και του διαδικτύου αρχίζουν να λασπολογούν. Σύμφωνα με τους νοσηρούς αυτούς νόες ο κακοποιός σχετίζεται με το οικογενειακό ή το φιλικό περιβάλλον της οικογενείας. Εν τω μεταξύ το ανθρωπόμορφο κτήνος έχει ήδη φύγει από το νησί και σχεδιάζει την επιστροφή στην πατρίδα του. Αλλά για κακή του τύχη ευρέθησαν ευσυνείδητοι Αστυνομικοί και όχι μπάτσοι όπως οι «συνάδερφοι» τους της Πάρου, οι οποίοι έπραξαν το καθήκον τους ως Έλληνες. Βεβαίως, οι παθολογικά ανθέλληνες δεν έμειναν άπραγοι μετά την αποκάλυψη της αλήθειας. Προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την εγκληματική πράξη και μάλιστα έφθασαν στο έσχατο σημείο γραικυλισμού κάνοντας λόγο για…τραυματισμό της ανήλικης από τον αλλοδαπό δράστη. Η κτηνώδης επίθεση με την σχεδόν πολτοποίηση του κρανίου του θύματος μετατράπηκε σε τραυματισμό για τους μισέλληνες των μέσων μαζικής επικοινωνίας.

Ειλικρινά εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου η ανήλικη Ελληνίδα να βγει νικήτρια στον αγώνα για επιβίωση που δίνει και ο χρόνος να επουλώσει τα τραύματα στην ψυχή και στο σώμα που της προξένησε ο πακιστανός υπάνθρωπος. Να γνωρίζετε πάντως Έλληνες ότι όσο ανεχόμαστε να διοικούμαστε από το υπάρχον σάπιο και απύθμενα μισελληνικό Σύστημα και άλλα ελληνόπουλα θα έχουν την κακή τύχη της 15χρονης. Αποτελεί χρέος μας, Ιερό μας Χρέος, προς όλους τους σφαγιασθέντες Έλληνες από τους ισλαμιστές εισβολείς, προς τους προγόνους μας και προς τους αγέννητους Έλληνες, να κηρύξουμε πόλεμο δίχως έλεος στο Σύστημα. Στους χώρους εργασίας, στα πανεπιστήμια, στον δρόμο, στο διαδίκτυο, με άλλα λόγια παντού. Αποκαλύψατε τους, εξευτελίσατε τους, περιθωριοποιήσατε τους. Ή αυτοί ή εμείς.  

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης
 
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου